Şimdi Ara

cihaz kampanyaları yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar. turkcell gold plus kullanıcısıyım yaklaşık 110 tl ye internet bir sürü dakika ve mesaj hakkım var

ama bu hakların %20 sini anca kullanıyorumdur. gerçi şöyle bir güzelliği var "ya acaba çok mu konuştum kapıyayım telefonu" demiyorum.

yalnız turkcell in sitesini gezerken cihaz kampanyalarını gezerken şöyle bir şey dikkatimi çekti.

iphone kampanyalarında yaklaşık benim kullandığım kadar konuşma var neredeyse aynı fiyata bir de üzerine iphone veriyorlar :D

ne dersiniz gireyimmi bu işe yoksa aldanıyor muyum ? farkedemediğim bir şey var mı.

vodafone'da da var aynı kampanya sizce ikisini karşılaştıracak olursak hangisi daha mantıklı olur ?

• Turkcell Küçük paket

iPhone 8 GB olanı 159 lira peşin + 18 ay x 105 lira fiyatlamış,

150 dk her yöne, 150 SMS , 4 GB internet

...

Vodafone

iPhone 8 GB olanı 0 lira peşin + 18 ay x 125 lira fiyatlamış,

300 dk her yöne, 250 SMS , 1 GB internet

...

Turkcell'deki peşinatı 18 aya bölersek 18 x 114 lira gibi olur, Vodafone'da 125 liraydı.

Aylık 11 lira farkın karşılığında 150 dakika her yöne fazlalılığı önem taşıyor, Turkcell kullanıp her yöne dakikalarınız biterse evdeki hesap çarşıya uymaz ve fatura beklenenden yüksek gelir.

...

Aylık 1 lira olan Vodafone 840 öneririm ben, pakede 18 ay x 36 lira ödüyorsunuz, 150 dakika + sınırsız internet + 50 sms + 50 mms, ve 3G'li dokunmatik telefon veriyor, ben kullanıyorum çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levodafon -- 11 Ağustos 2010; 20:36:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.