Şimdi Ara

Cihaz Kampanyası Hakkında Bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2017 Aralık ayında yoğun uğraşlar sonucu alt yapısını getirttiğim Superonline Fiber aboneliğimle ilgili yaşadığım saçma durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. 1 yıldan fazladır 5 i 1 yerde paketini kullanıyorum 25 mbps sınırsız + tv plus aile paketi + turbo 2 gb tarifesi ile birlikte 140 liraya yakın fatura ödüyorum aylık. Şu haftaya kadar hiç sorun yaşamadım ama son 2 gündür kafayı yemek üzereyim.

Öncelikle cumartesi öğleden sonra online işlem üzerinden 24 saat geçerli turbo indir 100 mbps satın almak istedim. İşleminiz gerçekleştirilemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyin uyarsını aldım. 2.denememdede aynı hatayı aldım. 3. denememde 50 mbps denedim ve aynı hatayı alınca bıraktım demekki sistemde sorun var dedim. aradan 10 dakika geçti telefonuma mesaj geldi. Talep ettiğiniz Statik IP servisi tarafınıza tanımlanmıştır diye. Lannn dedim. 5 dakika sonra bir mesaj daha geldi. Tekrar Statik IP tanımlanmış. Lan arkadaş noluyo dedim aradım müşteri hizmetlerini dedim böyle böyle adam demezmi 5-6 kez denenmiş diye. Arkadaşım şaka mı yapıyosun sen turbo indirle statik satın alma sayfaları zaten farklı yanlışlıkla bile tıklamış olamam hadi 5-6 kere denedim o zaman niye 2 kere tanımlandı 5-6 kere tanımlansaydı dedim. Kayıt açıcam 48 saate dönüş yapılcak dedi. Halen bekliyorum dönüş yaparlar diye hadi bu sorun çözülecek tamam.

Asıl sorun şu Superonline internet sitesinde yeni bir kampanya yayınlamış 24 ay taahhüt verene iphone 6s plus 32 gb hediye diye önce bir güldüm bugün telefon ettiler böyle kampanya var yararlanmak istermisiniz diye önce bir inceliyim sonra size dönerim dedim. Şimdi mantığa bakın .

iPhone 6s Plus 32 GB fiber internetinizle beraber ek ücret ödemeden kapınızda ! Aylık ödeme 279,90 TL

Arkadaş ​100 Mbps Platin Paket zaten 199,90 TL sen gidip cihaz yanında hediye diye kampanya yapıyorsun milleti kandırmaya çalışıyorsun. Normal şartlarda 199,90 x 24 ay = 4797,60 TL internetin fiyatı diğerine bakalım .

279,90 x 24 ay = 6717,60 TL arada 1920 lira var. Cihazın normal şartlarda zaten fiyatı bu kadar . Dolar yükseldi diye iphone lar arttı. Elinde kalan cihazları hediye diye millete kakalamaya çalışıyor. Hadi bunada eyvallah findeks düşük falan millete kolaylık olur alır diye. Aradım geri şimdi dedim cihazı almak istiyorum nasıl yapcaz. Adam bana dediki 5 i 1 yerde paketindesin bu kampanyaya geçersen hattından caymış olcaksın 329 lira cayma bedeli çıkcak tarafına kullandığın bu ayıda indirimli değil normal tarife fiyatı olan 99 tl den ödicen dedim yavaşş. Arkadaş ben caymıyorum ki ben paketimi yükseltiyorum. Ayrıca telefon hattı için ben size taahhüt vermedim ki siz dahil ettiniz. Şu anda bile online işlemden baktığımda aylık abonelik olarak gözüküyor yıllık değil sen kimi kandırıyorsun dedim. Adam demezmi hayır yıllık siz yanlış görüntülüyorsunuz diye. Kapat dedim lanet olsun. Sinirlerimi oynattınız yerinden.

İşin özü bu . Dikkatli olun. Kandırılmayın . Kazıklanmayın !

Cihaz Kampanyası Hakkında BilgilendirmeCihaz Kampanyası Hakkında Bilgilendirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meturas -- 25 Şubat 2019; 17:23:5 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.