Bildirim
Cihaz limiti artacağına düşüyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bana geçen ay 3500 limit verdiler, bu ay 720'ye düştü.
Faturam 10'unda kesilir, 11'inde 02:00'da sisteme yansıyor ve yatırıyorum, ki Turkcell'e her ay 600 lira ödüyorum ama bunca ödemeye rağmen rezil bir limit belirleme sistemi var.. Neye göre indirip arttırıyorlar 1 senedir çözemedim bende.
Ocakta Vodafone'dan aldığım cihazlar bitiyor, yeni cihazı Turkcell'den almak istiyorum ama imkansız gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 15 Nisan 2019; 21:30:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam düzenli ödemesem heralde bi 8 bin verirlerdi diye düşünüyorum en kötü istemesemde bu yüzden operatör değişecem yardımcı olmuyorlar bu konu hakkında çünkü.
Yanlış hatırlamıyorsam sabitte TT kullaniyorsun, oradan da alabiliyorsun cihaz.
Cihaz limiti kredi riski puanı üzerinden belirlenir max olan 1900 puana yakınsanız limitsiz gibi olursunuz, puan düştükçe cihaz limiti azalır. Limiti belirleyen şeyler konut, tüketici, ticari, araç kredileriniz, ek hesap ve kredi kartı limitleri ve limit borç oranı, vadeli vadesiz toplam birikiminiz ve borç ödeme performansınız gibi özetlenebilir,
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
400 ₺ ile başladım Bugün 1.000 ₺ olmuş.. Bayide ki yetkili "3 ay sonra katlar dedi bakalım..
BİR cihaz düşünüyorum.. Elimde ki artık, sorun çıkarmaya Başladı..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 1.5 ay önce yeni hat aldım 3900 den açılış yaptılar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende 4.500 limit vardi. Gecikmeli odeyince limit düşüyordu. Erken ödeyince artıyordu.
Otomatik ödemenin bir faydası olur mu diye sordum. Hayır dediler... Bu limit olayı hiç belli olmuyor.. Geçen birine ilk sorgulamada 8 Bin çıkmış. "
puanlama bahsettiginiz gibi oluyor deniliyor. fakat oyle olduğunu bir cok kişi gibi bende sanmıyorum. ha findeksin etkisi kredi kredi kartları etkisi yokmudur elbet vardir. fakat cok buyuk etkisi oldunu düşünmüyorum. neden diyeceksiniz 10 tane icra dosyasi olan kredi kartlari kapanmis odenmemis icralik olmus ve 5 senedir durumun boyle olduğu birinin Turkcell cihaz puani tam 18500 tl. gozlerimle gördüğüm için çok rahat söyleyebiliyorum. findeks puani 1850 ( en tepede) olan bir ikinci sahsinda cihaz puani 1900 tl. onun için findeks kredi kredi kartı işleri hikaye.
dostum sistem kredi risk puanına göre işliyor, tüm borçlanma işlemleri sadece telefon alımı değil, verdiğin örnekler binde bir olacak hataları bağlı birşey olabilir, 2-3 ayda bir puanlar güncellenir, icra dosyası açan findekse bildirim yapmayan bir kurum olabilir, ağırlıklı olarak bankalar ile olan ilişkileriniz puanı etkiliyor. -
bildirim yapmayanmi xD xD iki gunde bir icra memurlarinin kapiya geldi adamın puani 18500 diyorum gozden kaçan biseler biseler diyorsun. 1850 puanlı adamın cihaz puani 1900 diyorum sen findeks biseler diyorsun xD findeks işi hikaye dostum bi benim yorumuma bakma herkes hikaye oldunu yazmis zaten
bu arada 6 takside puani yetse dahi xsmax alabilenlere helal olsun demek geciyor icimden ( faiziyle beraber) gerce kimin ne oldu bilinmez adam para doğruyordur para su gibidir alir oda var.
Valla bi telefona 2 binden fazla verilmez görüşündeyim
Xs max çok hızlı satıyoruz dedi Bayii
Hatta benim işlemimi yapan elemanda bile vardı..
eeee gardaş sen ve sana cihazi satan elemanin cukka sağlam belliki. yani hatta bana satan elemanda bile vardi derken elemani ve bizi gömdün ya helal olsun sana ne diyim. garibanlin gözü ciksin napacan garibaniz
Yok ya aklımın ucundan bile geçmedi Adam cebinden çıkarınca şaşırdım sadece.. Olay bana cihaz çıkarmı bak Bi hele dedim.. O anda laf açıldı işte.. Malum Xs max ler, pahalı olunca nasıl gidiyor mu dedim. Baya satıyoruz dedi. Olay bu..
bisey sattiklari yok reis. sattıkları da emin ol hatti patlatma adina oluyor. adam hattin üstüne aliyor kutuyu acmadan nakite çevirip satiyor. sorada faturalari odemiyor. Turkcell'de arkadaş var milletin yapti olay bu diyor xD. tabi bu amacla almayan da coktur elbet fakat ben xsmax in cok sattina inanmiyorum zaten applede Türkiye'de bu konudan cok sikayetci
Olabilir.. Buna bozdurma cihaz diyorlar sanırım..
Neyse, ben GM9 pro düşünüyorum bakalım Olursa..
Turkcellin sistem farkli calisiyor nedense.
Vodafone da stabil gidiyor 2senelik faturali hattima s10e alabiliyorum en fazla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- turkcell hızlı giriş şifresi gelmiyor
- turkcell e sim
- hat kapanma süresi sorgulama
- türk telekom numara bilgilerini kapatma
- taşınabilir internet
- turkcell internet gönderme
- vodafone mobil imza
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- telsiz kullanım ücreti 2025
- turkcell akıllı fatura nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X