Şimdi Ara

Cihazım i7 yurdışı yaklaşık 1.5 aylık cihaz. i7plus için üzerine ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlığı biraz biçimsiz oldu ama. Cihazım 1.5 aylık ingiltereden getirdiğim kendi pasaportumla kaydettirdiğim cihaz.Henüz 0 ayarında doğal olarak. i7plus almak istiyorum yine yurtdışı kayıtlı olsada olur üzerine ortalama ne kadar nakit vermem gerekir sizce ?

• Şöyle diyeyim, senin cihazın burada garantisi varsa alacağın cihazda denk cihaz olursa minimum 500-600 isterler. pluslar daha fazla tutuyor malum, sıfır alırkenki fark kadar alırlar haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

Şöyle diyeyim, senin cihazın burada garantisi varsa alacağın cihazda denk cihaz olursa minimum 500-600 isterler. pluslar daha fazla tutuyor malum, sıfır alırkenki fark kadar alırlar haliyle.

Cihazım A1778 modeli 1 yıl türkiye garantili diye biliyorum. Garantisi bitmiş plus'a da 500-600 isterler diyorsunuz :/ Keşke gelirken plus alsaydık o zaman.
  • fAlleNzwOw kullanıcısına yanıt
    Bu iş tıpkı otomatik yerine manuelini alıp sonra otomatiğini almaya çalışmaya benzer. Sıfırıyla aynı giyat farkını hatta bazen fazlasını ikinciel xihaza verirsin. Tercihler önemli ve iyi düşünmek lazım.

Ben olsam yapmam onu söyleyeyim. 500 bile olsa 1 sene sonra 7 ile 7 plus arasındaki fark yarıya düşer minimum birde ne olursa olsun ikinciel alacaksın bu da ayrı risk. Belki saçma ama adam içine müdahale eder sen ben anlayamayız, servise yolun düşer adam bakar garantidışı der. Ya da başkasına satarsın orjinal sıkıntısız diye o kişide çıkar meydana daha fena durum.

Olmaz dememek lazım serviste tamir olmayacak şeyleri yapıp satan çok fazla kişi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 'dan bu yana en yeterli ekran boyutunun 4.7 inç diyen biri olarak yaklaşık 2 hafta önce iPhone 7 cihazımı satıp iPhone 7 PLUS versiyona geçtim.
    Bu zamana kadar eziyet etmişim kendime onu fark ettim.Alışma süreci sürüyor biraz sonrasında zorluk olmuyor.Tabiki normal 7 gibi ergonomik değil ama herşeyin bir karşılığı var.

13 ay garantili iPhone 7 128 mat cihazımı 2.700 TL sattım. iPhone 7 Plus 128 GB Mat cihaz 1 yıl garantili cihazı 3250 TL aldım (sıfır)(Pasaport kaydı bana ait)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PesimistChe

iPhone 6 'dan bu yana en yeterli ekran boyutunun 4.7 inç diyen biri olarak yaklaşık 2 hafta önce iPhone 7 cihazımı satıp iPhone 7 PLUS versiyona geçtim.
    Bu zamana kadar eziyet etmişim kendime onu fark ettim.Alışma süreci sürüyor biraz sonrasında zorluk olmuyor.Tabiki normal 7 gibi ergonomik değil ama herşeyin bir karşılığı var.

13 ay garantili iPhone 7 128 mat cihazımı 2.700 TL sattım. iPhone 7 Plus 128 GB Mat cihaz 1 yıl garantili cihazı 3250 TL aldım (sıfır)(Pasaport kaydı bana ait)

Boyutu, cepte taşınamamazlığı beni biraz i7'e itti. Alışma süreciniz nasıldı ?
  • Ben de aynı durumdayım 7 mat siyahtan 7 plus red alma arefesindeyim. Sıkıntı çeker miyim sizce ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fAlleNzwOw kullanıcısına yanıt
    Sebeblerimiz aynı.Hatta ben ilk iPhone 7 serisi çıktığında Apple Akasya'dan Plus 256 GB cihaz aldım 3 gün sonra aşırı büyük ve cebe sığmadığı için iade edip normal 7 ye geçtim. Biraz sürer sabredin ayrıca alacaksanız slim fit ultra ince kılıflar ile kullanmaya (alışma sürecinde) başlayın daha iyi oluyor.
    iPhone 7 cihazın ergonomisi kesinlikle yok ama bir süre sonra Plus büyük rahatlık.

Edit : Elleriniz büyük ise kullanımda hiç bir dert çekmiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimistChe -- 23 Ekim 2017; 14:44:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PesimistChe

Sebeblerimiz aynı.Hatta ben ilk iPhone 7 serisi çıktığında Apple Akasya'dan Plus 256 GB cihaz aldım 3 gün sonra aşırı büyük ve cebe sığmadığı için iade edip normal 7 ye geçtim. Biraz sürer sabredin ayrıca alacaksanız slim fit ultra ince kılıflar ile kullanmaya (alışma sürecinde) başlayın daha iyi oluyor.
    iPhone 7 cihazın ergonomisi kesinlikle yok ama bir süre sonra Plus büyük rahatlık.

Edit : Elleriniz büyük ise kullanımda hiç bir dert çekmiyorsunuz.

Letgo'dan buldum 1 adet plus 128 bakalım gidince cihazıma bakıp fiyat biçecekmiş kaç liraya anlaşıcaz. İphonemi bul dışında nerelerini kontrol etmem gerekiyor o cihazın bilemedim pek ama bakalım.
  • Senin cihazin fiyati 2400 2500 yapar ona göre hesaplarsin artik:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.