Şimdi Ara

Cihazini ClearCoat ile kaplatan var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 tane ekran koruyucu denedim hepsinde kenarlarda hava yapiyor en son nano koruyucu yaptirdim oda ekrani komple kapattigi icin kivrim yerleri tam yapismadi ayni gun icinde icerisine toz doldu.Omur boyu garantili clear coat diye bisey varmis onda herhangi bi hava oluyor mu kenarlarda ? veya ekrani tam kapatiyorsa kivrim yerleri tam yapisiyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Clear coat falan hikaye. Kendi cihazimda kaplattirdim, 2 ay gecmeden koseleri atmaya basladi. Cebime sokup cikarmaktan toz oldu. Ben de soktum attim cope. Para ve zaman kaybi...

• Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Toz aliyosa sikinti hocam.Kirilmaz camlar toz filan almiyor ama onlarda kenardan hava yapiyor cihazda siyah oldugu icin kotu gorunuyor

• Aynı durumdan muzdaribim. Kaç çeşit ekran koruma aldıysam hep kenarları hava aldı. Cihaz space grey 6s.

• Çinden 3d olanlardan alın sorunsuz kullanın. Ben 6s plusta kullanıyorum heryeri kapatıyor, kılıflada sorun çıkarmıyor. Kenarlarında boşluk yok, kılıfın temas ettiği yerler farklı yapılmış. Bu sayede kılıf koruyucuyu kaldırmıyor.

Bu ürünlerde 3d olması yeterli.

• HanVincenzo kullanıcısına yanıt
    Yapismayan kirilmaz camlar inceden toz aliyor koselerinden. Dikkatli incelersen gorebilirsin.

• Yıllardır clear-coat kullanıyorum sadece. İste bunlar da bu zamana kadar aldıklarım, ABD sitesinden aldım hepsini, indirim kuponları gelince abarttım biraz tabi bu zamana kadar. Suanda da 7 icin bekliyorum. Hiç pişman olmadım aksine daha çok sevdim.

• Ekran koruyucu bunu aldım arkadaşın bahsettiği 3d li olan

Kenarlardan kalkma vs yapmıyor sadece ekran kısmı cam hoparlör ve home button kısımları yapışkanlı karbon fiber demisler

http://s.aliexpress.com/mymEJRBF (0,97$ mobil uygulamada)

kılıf olarak (12,99₺ du zam yapmışlar)

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-7-7-plus-iphone-6-6s-plus-kilif-simple-case-kirilmaz-cam-P101932971

Bu şekilde full 360 derece koruma oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 20 Ocak 2017; 21:30:29 >

• _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Gecen bahsettiginiz gibi 3D olanida denedim ama komple camdi hafif hava almisti oda.Sanirim sizin dediginiz ekran cam kenarlari yumusak jelatin gibi degil mi ? Onda ekranda herhangi bi hava yapma durumu oluyor mu

Onlardan almayın ortası ayrı bir dünya gibi duruyor.Kenarları da silikon bildiğin çok dandik yani komple cam olan 3d lerden alın arkadaşımda var kaç aydır sorunsuz kullanıyor bende çinden soyledim de daha gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: frosty9

hocam hepsi para tuzağı benim aldığım kırılmaz caamda ne hava var ne toz burdaki konudada paylaştım zaten ekranıda kırılmaz camıda çektimhttps://forum.donanimhaber.com/iphone-7-temper-cam-takinca-kenarda-nemli-kaliyor--123291859#123419294

Yurtiçinde varmı

• quote:

ben zaten yurt içinden aldım toptancıdan. 1.75 tl ye geldi tanesi 10 adet aldım

Nerden alabiliriz hocam yada senden alalım[:)

• quote:

hocam bugün forumdaki bir arkadaşa hediye olarak 1 adet kargoladım fakat yarın şehir dışına çıkıcam 1 en geç 2 hafta sonra dönücem o zamana kadar telefoncularda bulabilirsen al bulamazsan döndüğümde haberleşiriz totancıdan sizede 10 adet alırım dağıtırsın arkadaşlara şaka bir yana tabi dağıtmak size kalmış :)

Tamam hocam

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Ilk linkteki gibi bir kaplama aldım zamanında kılıflarda sıkıntı çıkardı kılıflar spigen , bunu önerir misiniz ?

Spigen kılıf bu zamana kadar kullandığım diğer kılıflara göre baya sert yapışıyor bu zamana kadar hep 1 dolara aldıklarımi kullanmıştım

Yok hayır tamamı cam, ben uzun süredir kullanıyorum hiçbir problem olmadı.

• quote:

hocam hepsi para tuzağı benim aldığım kırılmaz caamda ne hava var ne toz burdaki konudada paylaştım zaten ekranıda kırılmaz camıda çektimhttps://forum.donanimhaber.com/iphone-7-temper-cam-takinca-kenarda-nemli-kaliyor--123291859#123419294

Sizin kırılmaz caminiz diğerlerine göre sanki daha fazla yeri koruyor gibi yoksa ben mi yanlış görüyorum ?

• frosty9 kullanıcısına yanıt
    Bana öyle gelmiş hocam

• İphone 7 icin olanlarda geldi nihayet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Log-o -- 25 Ocak 2017; 12:11:57 >

• Hala ekran koruma ariyorum adam gibi bise bulamadim bi dunya para harcadim kimisinde kenar hava yapiyor kimisi yapismiyor ulan lanet olsun ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.