Şimdi Ara

CİHAZLARINDAN MEMNUN OLANLAR VE MARKALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihaz adının yazıldığı forum olduğunu biliyorum. Ama benim için sadece ismini görmek pek bir ifade etmiyor...

Hangisi iyi hangisi kötü öğrenmek istiyorum...Bunu bilmek isteyen arkadaşlar oldugunu biliyorum. O yüzden lütfen cihazınızın markasını sorunlar yaşıyorsanız onları, yaşamıyorsanız avantajlarını yazarsanız benim için çok faydanız olacak..

BİRAZ ÇOK ŞEY İSTEDİM AMA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eugurlu -- 19 Şubat 2005, 21:04:14 >

• Sky Star 2 kullanıyorum sorunum kumandsı iyi değil. Başka bir problemim yok.
  • "İmzamdaki" receiverı önerebilirim. Fiyatı ben alırken çok uygundu. Keito yadığından anlaşılmıyor galiba, YUMATU YT8600CI.
  • ben de yumatu 8600 cı kullanıyorum ve memnunum. içinde IBM işlemcisi olması nedeniyle satın almıştım, bugune kadar hiçbir problem çıkarmadı.
    sen ne zaman ve kaça aldın dostum bugaboo? ağustosta aldıgım yumatu nun taksitleri hazirana kadar devam ediyor
  • 2004 şubat ayıydı galiba. Real den aldım. 170 yada 180 milyon, 4 taksit. 10 milyonda alışveriş çeki verdiler
  • deme ya bana iyi kitlemişler 10 taksit 240ytl
  • Bu uyducuların bazıları, bilgisayarcılardan bile acımasız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dreambox 7000 S kullaıyorum. Herşeyi harika. ama pahalı bir cihaz 750-800 ytl arası şu an fiyatları. Maddi durumu iyi olan ve gerçekten kaliteli yayın ve uğraşı istiyorsa Dreambox en iyisi..
  • ACİKO 3224 cı gömülü modüllü cihaz kullanıyorum her şeyinden memnunum güncellemiş menü yazılımları en çabuk çıkan markalardan birisi
  • next 7600 memnunum
  • YU-suf/MA-hmut/TU-ncer 8600 cı
  • Önemli olan Fiyat/Memnuniyet oranıdır. 300 dolara alınan bir cihazı kullanırken memnun olabilirsiniz, ama başka birisi 100 dolara aldığı başka bir cihazla aynı derecede mutlu ise, ya sizi kazıkladılar ya da sokağa atacak paranız var...

Örnek verirsek, ben 2. elden 120 YTL'ye aldığım DİGİÇAĞ 6010'dan son derece memnunum: 2 MB hafıza; TPS,Cyfra,Polsat,ABSat hepsi OK. Polsat auto. Kanal geçişleri gayet hızlı...

Bence cevap verirken harcadığınız parayı da düşünün...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.