Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Çıkarılabilir Kapüşonlu Mont Satın Al 21 Aralık 2015 03:26 1 1 Çıkarılabilir Kapüşonlu Mont Resimdeki ürünü 1 ay kadar önce gittigidiyor üzerinden 90 Tlye aldım malzeme kalitesi orta düzey sıcak tutan bir mont ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Bedeni XL kalıplar diğer markalara göre dar. Normalde kendim mavide jack jones ' da L giyiyorum merak eden arkadaşlara rehber olabilir. İstediğiniz kargo ile yollayabilirim. Pazarlık sünnettir. Ürün LinkiSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Uşak,Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 1 Aylık Nokta Hatasız iPhone 7 Plus 32 GB GOLD Multipower %100 Pure Whey 2 Kg 200 TL PARACIK TRANSFERİ İÇİN REF İLANIDIR Bu Fiyata Bu Kalitede Takım Elbise Başka Yerde Yok !(Kullanılmamış Faturalı Ürünler)
Eklendi hocam ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 1 Aylık Nokta Hatasız iPhone 7 Plus 32 GB GOLD Multipower %100 Pure Whey 2 Kg 200 TL PARACIK TRANSFERİ İÇİN REF İLANIDIR Bu Fiyata Bu Kalitede Takım Elbise Başka Yerde Yok !(Kullanılmamış Faturalı Ürünler)