Şimdi Ara

Bu Fiyata Bu Kalitede Takım Elbise Başka Yerde Yok !(Kullanılmamış Faturalı Ürünler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Bu Fiyata Bu Kalitede Takım Elbise Başka Yerde Yok !(Kullanılmamış Faturalı Ürünler)
    Merhaba arkadaşlar elimde ÇİFT GEYİK KARACA markasından alınma 6 adet takım elbise bulunmaktadır.

Takım elbiselerde Gri,Siyah ve Mavi renk seçenekleri mevcuttur.

Hepsi kullanılmamış faturalı poşeti üzerinde sadece fotoğraf çekilmek için açılmış takım elbiselerdir.

Ürün etiketleri üzerinde durmaktadır ve sezon satış fiyatları 599.99 ve 799.99 TL olarak belirtilmiştir. Ben ise bu fiyatların neredeyse 4 te 1 ine satıyorum.

Kalite olarak takım elbise kullananlar Karaca firmasının kalitesini zaten biliyordur söylemeye gerek duymuyorum.

Teslimat konusunda, ürünleri Denizli de bulunuyorsanız kendiniz görüp deneyip alabilirsiniz. Başka illerde oturan arkadaşlar için kargo ücretini ben ödüyorum.

Toplu alınmak istenirse bir miktar fiyat kırabilirim.

Bu Fiyata Bu Kalitede Takım Elbise Başka Yerde Yok !(Kullanılmamış Faturalı Ürünler)

Bu ürüne ait etiket fiyatı 599.99 TL satış fiyatım 200 TL. (50 ve 52 beden mevcut)

Bu ürüne ait etiket fiyatı 599.99 TL satış fiyatım 200 TL. (52 ve 54 beden mevcut)

Bu ürüne ait etiket fiyatı 799.99 TL satış fiyatım 230 TL. (52 beden mevcut)

Ürüne ait site görselleri:

Site çekimlerini koymamda ki sebep ev ortamında ışık telefondan çekim vs dolayısıyla ayrıntıların tam olarak belirli olmamasıdır. Eğer ayrıntılı fotoğraf istenirse ayrıntılı olarak çekip gönderebilirim. Düğün mezuniyet vs etkinliklere katılacak arkadaşlara faydalı olabilir düşüncesindeyim aklınıza takılan soruları sormaktan çekinmeyiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 6 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• ilan günceldir satış devam etmekte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.