Şimdi Ara

Çikita Ne Demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

google da falan arattım tdk da da arattım sonuç yok

Çikita Ne Demek

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çikita Ne Demek?

Giriş: İspanyolca kökenli "çikita" kelimesi, Türkçe'de "küçük kız" anlamına gelir. Kullanım alanına bağlı olarak, sevecen veya küçümseyici bir ifade olabilir.

Çikitika veya Cikitika Ne Demektir? Bazı bölgelerde "çikitika" veya "cikitika" kelimeleri de "çikita" kelimesiyle eş anlamlı olarak kullanılır.

İspanyolca'da Çikita Ne Anlama Gelir? İspanyolca'da "chikita" kelimesi "küçük" anlamına gelir. Çoğunlukla sevecen bir terim olarak kullanılır, ancak aşağılayıcı bir şekilde de kullanılabilir.

Chiquita Ne Demektir? "Chiquita" kelimesi, İngilizce'de "küçük kız" veya "küçük kadın" anlamına gelen "little girl" veya "little woman" ifadesinin İspanyolca karşılığıdır.

Çikita Nedir? "Çikita" kelimesi, genellikle küçük kız çocuklarını tanımlamak için kullanılır. Bazen sevimli veya şirin bir kız çocuğunu belirtmek için de kullanılabilir.

Kullanım Alanları: "Çikita" kelimesi genellikle günlük konuşmalarda, arkadaşlar ve aile arasında kullanılır. Ayrıca şarkılarda, şiirlerde ve edebiyatta da bulunabilir.

Özet: "Çikita" kelimesi, İspanyolca kökenli bir kelimedir ve "küçük kız" anlamına gelir. Kullanım alanına bağlı olarak, sevecen veya küçümseyici bir ifade olabilir. "Çikitika" veya "cikitika" kelimeleri de "çikita" ile eş anlamlıdır ve İspanyolca'da "küçük" anlamına gelen "chikita" kelimesi ile ilişkilidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • taze demek.
  • domatese rengini veren madde
  • çikita öyle birşeydir ki herşeyi ifade eder
  • çikolata nın evrimleşmiş hali
  • Cikita ender bulunan bir pokemondur.
  • Çikita ajdarın kendine yakışanı giymesidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ABAZA NE DEMEK ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çikita : Çita ve Aslanın birleşmesiyle ve Aslanın hamile kalması sonucunda ortaya çıkan yeni bir hayvan adıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netten^ -- 1 Ocak 2012; 13:39:20 >
  • Ufak muz diye biliyorum
  • İspanyolca küçük,minik, minyon anlamında
    Bknz: Chiquita
    Çikita Türkiye'de muz markasıdır. Aynı selpak mendili gibi markasıyla özdeşleşmiştir
    Lugatta anlamının olması gayet doğal.
  • bir muz markasıdır
    Chukitha mı neydi

• dayanamadım

• Çikita yolda gördüğün güzel kızdır.
  • Muz markası değil mi çikita

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.