Şimdi Ara

çıkma motora gaz verme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum arkadaşlar. Uygun fiyata motorsiklet motoru arıyordum. yaklaşık aynı fiyata sanırım kazalardan vs kurtarılan otomobil motorları da karşıma çıktı. benim sorum diyelim ki ben otomobil motoru aldım. ona nasıl gaz vereceğim? ECM falan ile mi veriliyor sadece gaz? eğer öyleyse yazılımı ayarlamak zor mudur? şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese. iyi forumlar...

• Konuyu açar mısınız ne amaçla kullanacaksınız baktığınız motorlar kaç model hangi araçlardan çıkma?
  • Kartipi K kullanıcısına yanıt
    Hyundai ix35 var. Nissanın birkaç modeli var. Dacia Duster, Logan vs var. Kaç model oldugu hakkında bilgim yok fakat galiba eski araçlarda accelerator cable ya da throttle cable denen kablolar oluyormuş. Bisiklet frenindeki sistem gibi teli gerdikçe motorun hava giriş kapağını açıyor. Fakat sanırım eski arabalarda kalmış artık o iş. Ben kendimce bir araç yapma peşindeyim. Söylemesi bile hayal gibi oluyor ama kararlıyım bayağı. Bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok memnun olurum. Bir de diyelim ki kablolu bir motor temin edebildim. Bunun vites kutusunu şanzımanı vs ayarlamak zor olur mu onun hakkında da bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum. iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daisy_Merollin -- 22 Haziran 2020; 17:8:53 >

• Daisy_Merollin D kullanıcısına yanıt
    Hayal değil ama araç trafiğe çıkamaz, şase motor şanzıman uyumu önemli ama pist aracı olacaksa eski bir bmw şasesi kullanıma göre difransiyel, şanzıman olarak dogbox motor olarakta 2jz, ls3 veya rb26 bunlardan sonra güzel bir kafes ve kaporta giydirme yapılır. Ama sadece kendiniz araba üretmekse o motorlardan birini alırsınız beyniyle beraber şaseye oturtulur ama kendiniz yapacaksanız güzel hobi sanayide ise düzgün olmaz.
  • 1.5 dci reno motoruna o şanzımanı takarsınız olur biter. Diğerleri aktarım işi veya bmw motorları var m20 falan onlar telli beyinsiz motor
  • Kartipi K kullanıcısına yanıt
    Tamamdır çok teşekkür ederim cevap için. Bir de son bir sorum daha olacak. Motorların beyinleri motorla beraber mi gelir satın aldıgımda? yani ekstradan beyni alıp yazılım falan atmak gerekir mi ona? tekrardan teşekkür ederim.
  • Daisy_Merollin D kullanıcısına yanıt
    Hocam onu soracaksınız ecu üzerinde mi diye ve kabloları vb tam olsun yeni motorlarda dünya kadar sensör kablo var. Mümkünse montajı yapacak kişiyle bakın siz yapacaksanız bunu söyleyin ecusunu falan versinler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.