Şimdi Ara

çıkma teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim sınıfta bi kız var o kıza çıkma teklfi etçem ama edmiyorumokul çıkışında ediyim dedim ama bi tane kız daha onla beraber gitti edemedim...sonra yine okul çıkışında ediyim ama bu sefer okulun orda 5 kız falan beklediyine edemedim...en son bugün ediyim dedim bugünde okula gelmediçıkma teklifi etmek istiyorum. sınıfta ama duygularımı öyle herkesin ortasında dışa vuran biri olmadığım için edemiyorum.Bana ne önerirsiniz çıkma teklifi etmek ve onu etkilemek için ne önerirsiniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djktrap -- 26 Şubat 2010; 20:39:22 >

• gel bi gün buluşlaım de cafeye fln gidin orda et işte
  • bi kızı asla yalnız yakalayamassın bunu öğren.Onlar bir grup ve yapıştırılmışlar.
  • Biraz renk kat işin içine. Anladığım kadarıyla az da olsa bir samimiyetin var kızla. Git çıkışta bekle, baktın ki arkadaşlarıyla birlikte yürüyor, koşarak yanına git (telaşlı görün) ve de ki :

djktrap: XYZ Çabuk benimle gel! (Elinden tutup çekmeye çalış)
    XYZ: Ya djktrap ne oldu?!
    djktrap: Gel hadi acele etmemiz lazım! (Ellerinden daha sert çek ve koşarak uzaklaşın..)

(Biraz koştuktan sonra)

djktrap: (Gülümseyerek) Başka türlü seni onlardan uzaklaştıramazdım..
    XYZ: Allah seni ne yapsın emi
    djktrap: Sana sormam gereken bir şey var..

Devamını da sen getirirsin artık

• Bende bugün ilk teklif , ilk hayırı aldım hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

Biraz renk kat işin içine. Anladığım kadarıyla az da olsa bir samimiyetin var kızla. Git çıkışta bekle, baktın ki arkadaşlarıyla birlikte yürüyor, koşarak yanına git (telaşlı görün) ve de ki :

djktrap: Gel hadi acele etmemiz lazım! (Ellerinden daha sert çek ve koşarak uzaklaşın..)

(Biraz koştuktan sonra)

film izlemeyi biraz azalt

• amacım acizaneyi taciz etmek değil, bilakis, mefkure-i dünyeviyede bir aile bacası tüttürmektir. bundan ala ve bundan maada ruz-ı mahşer ile hayat-ı ukbada teşriki-i hayat ve mesai arkadaşımı tayin etmektir.
    talibi olduğum muhtereme kızınızın mizacının mizacıma muvafıklığı tercihimdir. lakin asıl maksadım değildir. muvaffakiyetlerimin teşvikçisi, sıkıntılarımın paylaşıcısı olsun kafi. sırrımın sırdaşı,yolumun yoldaşı, kanımın idamesi, ocağımın tütmesi ve bilumum ikame edeceğim muvazenenin vesile-i kübrası olacak bir kerimeye malik olmak arzumu ziyade bulmazsanız umud ederim. naçizanemin sakl-i hayatına dair ezcümle malumat edinme arzusunda iseniz kelam-ı halimi kaale alıyorsunuzdur. İçki-kumar maazallah. kem söz, lakırdı, şamata, kerih görüşüm inşallah. din, aile, vatan,namus ihtiramım, ebedi saadet istirhamım...
    nev-i beşerin vesile-i necatına hizmet edecek bir çekirdeğin teşekkülüne katkıda bulunmaktan ictinap etmeyeceğiniz muvacehesindeki iyi niyetimi ifşa edecek talebime icabet bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaW331 -- 26 Şubat 2010; 20:51:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orjinal Çıkma Teklifi
    15 yıl önce açıldı
    Evlilik Teklifi...
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Biraz renk kat işin içine. Anladığım kadarıyla az da olsa bir samimiyetin var kızla. Git çıkışta bekle, baktın ki arkadaşlarıyla birlikte yürüyor, koşarak yanına git (telaşlı görün) ve de ki :

(Biraz koştuktan sonra)

Bodozlama girer gibi oldu sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed Step

Bende bugün ilk teklif , ilk hayırı aldım hayırlı olsun

hayırlı olsun şampanyayı getirin
  • Ben de şu sıralar o raddedeyim.

Asla benimle çıkar mısın deme.

Seni seviyorum çok hoşlanıyorum falan de.

Benimle çıkar mısın? dediğinde kıza yes-no question sormuş gibi olacaksın. Evet diyeceği varsa bile iş zora girecek.
  • çıkak mı de kendiliğinden hallolur
  • quote:

(Biraz koştuktan sonra)

Dur hocam devamını ben getireyim..

XYZ: Ne var?
    djktrap: Şey.. Ben..
    XYZ: Niye getirdin lan beni buraya?
    djktrap: ...
    XYZ: Olum ben senin bildiğin kızlara benzemem tamam mı?
    XYZ: Cevap versene Aptal!
    djktrap: Seni seviyorum dicektim..
    XYZ: Ne sevmesi lan? Puhahaha Sen hiç aynaya baktın mı?
    XYZ: Malak gibi bakma yüzüme. Kendini bana yakıştırabiliyor musun ya?
    djktrap: Ya.. Neden olmasın ki?
    XYZ: Olum bi git tipine fln bi bak yaa.. Şaka mı yapıyorsun?
    .
    ..
    ...

Arkası Yarın..

• eger dediklerinden birini yaparsan kiz senle cikmicak ciksa bile uzun surmicek surse bile sana takcak boynuzu takmasa bile.... en iyisi yavas yavas gir olaya 1 ay sonra bagla.. yoksa kicimi emersin
  • bende bir kıza teklif etmeyi düşünüyorum ama
    daha kızı kıvama getiremedim.
    Konuşurken bazı yerlerde tıkanmalar yaşıyorum konu açamıyorum kızla konuşurken.
    Örnek bir konuşma;

ben: Selam naber
    kız: iyi sen
    ben: saol iyi

işte burdan sonra konuşma tıkanıyor ve bitiyor.
  • bence herkesin ortasında vur duygunu dısarıya, millet gülerse sana ''ne var, gayet doğal degil mi? insan olmanın özniteliği degil mi bu'' tarzında iki karışık cümle at ortaya, karizman tavan yapar, kızlar arasında cool bir havan olur
  • Yanına git ve ona "sizinle bi yerde meşrubat içebilir miyiz?" de.
  • Kız sana niye teklif etmiyor da sen ona ediyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pay2play

eger dediklerinden birini yaparsan kiz senle cikmicak ciksa bile uzun surmicek surse bile sana takcak boynuzu takmasa bile.... en iyisi yavas yavas gir olaya 1 ay sonra bagla.. yoksa kicimi emersin

ama zaten 2 aydır falan kız koluma giriyo artık kız benden soğuyacak diye korkmaya başladım zaten 4ay sonra gidiyoruz artık ediyim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Step
    Bende bugün ilk teklif , ilk hayırı aldım hayırlı olsun

Devamı gelir merak etme :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: felaj

quote:

(Biraz koştuktan sonra)

film izlemeyi biraz azalt

Öneri isteyen ben değilim, dolayısıyla sus

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.