sınıfta bi kıza aşık oldum o bana durmadan sarılıoy falan parfümün güzelmiş diyo ama ben bir türlü çıkma teklifi edemiyorum bir kere etçekttim yalnız değildi sonra bi daha deneyicektim çıkışta bu sefer o gelmedi cuma günü oldu bu seferde tanıdığı servisçi onu servisine aldı zaten sınıfta hiç edemiyorum ne önerirsiniz
Kıza biraz konuşabilirmiyiz de.Sonrada çek bir köşeye et teklifini
Bidaha sarılırsa yatır öp onu.Bundan etkilenecektir.Tokatta atabilir ama
Kelin kendi ilacı olsa kendi başına sürerdi. Donanımhaber üyelerinin bu konuda pek başarılı olduğu söylenemez bu konuyu açan yüzlerce kişi olduğu göz önüne alınırsa
Bunun için mi üye oldun?
quote:
Orijinalden alıntı: oksiyus
Bunun için mi üye oldun?
1ay öncede aynı konuyu açmış.
oha la kız sarılıyomuş kokluyomuş daha ne yapacaktı zaten başlamışsınız siz ufaktan ufaktan çıkmaya. daha çıkmadan böyleyse
birkeresinde bendede aynısı olmuşltu laptobnuumö bozuldu şimdiyimi merak ediyorsunuz 2 laptobum ve 2 kız arkadaşım var
quote:
Orijinalden alıntı: Günde 8 Saat Ders
birkeresinde bendede aynısı olmuşltu laptobnuumö bozuldu şimdiyimi merak ediyorsunuz 2 laptobum ve 2 kız arkadaşım var
Helal olsun sana
Benimle çıkarmısın deme, bigün yine yan yana dururken gideceği zamanı bekle ve giderken aniden elini tut sonra sana bakıcak tabii ki bakışında eğer bi gülümseme varsa olay bitmiştir, eğer çok şaşırmış "oha noluyoz" bakışı varsa gülümsemeden sanki kendiliğinden yapmış gibi biraz da utanıyo gibi yaparaktan hiiiiiç görüşürüz diyecektim de... Neden dersen? Benimle çıkarmısın lafı saçma. Benimle çıkarmısın diyeceğine akşam bi kahve ısmarlayabilirmiyim muhabbetlerine gir, zaten geliyosa nabzına bakarsın.
adam uçmuş
çizmişler garibi
kardesm kızı cekip yanına benimle cıkarmısın diyeceksin cocuklukta kaldı eger sende istersen arkadas olabilirmiyiz de bunuda diyemiyosan bi yere götür sinemaya felan gidin cafeye veya konuşun ilk önce kızı tanı sonra bu bana göre mi diye sor kendine ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Günde 8 Saat Ders
arkadaşa bi alkış
quote:
Orijinalden alıntı: rockerroll
Bidaha sarılırsa yatır öp onu.Bundan etkilenecektir.Tokatta atabilir ama
Denedim...
Sonuç:Kıza kafa attım yanlışlıkla yatırırken
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme