Şimdi Ara

Çıkması beklenen oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki yaz ve sonraki senelerde çıkacak oyunlar gerçekten sağlam olacağa benziyor ama beni tedirgin eden şey çok fazla oyunun bir anda bize sunulması garip hissediyorum. Denemek istediğim bir sürü oyun var.

Bu kadar çok oyunun bir anda sürülmesi bir karmaşa yaratmayacak mı?

• MMo oyunlar gittikçe gelişiyor işte ne güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

MMo oyunlar gittikçe gelişiyor işte ne güzel.

Gelişmesine gelişiyor da neden çorba yapıyorlar mesela bir firma 2-3 tane birden yayınlıyor olacak iş mi bu şimdi
    her oyun da birbiriyle çekişecek derecede güzel. Daha oyun çıkmadan yığınla trailer filan veriyorlar insanların iştahını kabartıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

Önümüzdeki yaz ve sonraki senelerde çıkacak oyunlar gerçekten sağlam olacağa benziyor ama beni tedirgin eden şey çok fazla oyunun bir anda bize sunulması garip hissediyorum. Denemek istediğim bir sürü oyun var.

Bir anda sürülmüyorki. Yok birisi koreyi açar avrupayı açmaz, yok birisi oyunu erteler. Sonra bir de fiyasko çıkacak oyunlar var.
    Hiç biri aynı anda çıkmaz merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azure Wrath

quote:

Önümüzdeki yaz ve sonraki senelerde çıkacak oyunlar gerçekten sağlam olacağa benziyor ama beni tedirgin eden şey çok fazla oyunun bir anda bize sunulması garip hissediyorum. Denemek istediğim bir sürü oyun var.

Bir anda sürülmüyorki. Yok birisi koreyi açar avrupayı açmaz, yok birisi oyunu erteler. Sonra bir de fiyasko çıkacak oyunlar var.
    Hiç biri aynı anda çıkmaz merak etmeyin.

Katılıyorum Ve Bu İlk Oyunların Koreye Sunulması Beni Çıldırtıyor Keşke Oralarda Yaşasaydım Dediğim Çok Oluyor

• quote:

hocam söylemicektim ama sen de nickten kaybediyorsun ne desen karşı çıkasım geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dahi anlamındaki de

quote:

hocam söylemicektim ama sen de nickten kaybediyorsun ne desen karşı çıkasım geliyor

Bu sene mesela bir süpriz vardı adı BoI idi. Yakında Yeni 70+ Intanceler ve Eventler geliyomuş tadından yenmez o oyun valla.

LoL çıktı mesela o da süpriz idi. Oyundaki gelişmiş tekniğe herkes hayran oldu.

Mesela en çok beklenen oyunlar.

1.GW 2
    2.Blade and Soul
    3.Wow:Catalyst
    4.C9

bunlardan inşallah fail durumuna düşen olmaz. C9'un kore serverinden güzel olumlar geliyor. Ama el Webzen'de onların politikası önemli.
    Blade anca 2011 sonbaharı bulur Avrupa serveri. Benim mesela en çok beklediğim oyun ama. Yapımcısı AION endişelerim var biraz.
    GW2 büyük ihtimalle oynayacağım oyun. Yeni dinamik motor, ayriyeten yeni classlar. Of off...
    Wow wowcuların sorunu benim değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

korede askerlik 6 yıl

• quote:

Orijinalden alıntı: rtlh.yil

quote:

quote:

Bu sene mesela bir süpriz vardı adı BoI idi. Yakında Yeni 70+ Intanceler ve Eventler geliyomuş tadından yenmez o oyun valla.

LoL çıktı mesela o da süpriz idi. Oyundaki gelişmiş tekniğe herkes hayran oldu.

Mesela en çok beklenen oyunlar.

1.GW 2
    2.Blade and Soul
    3.Wow:Catalyst
    4.C9

bunlardan inşallah fail durumuna düşen olmaz. C9'un kore serverinden güzel olumlar geliyor. Ama el Webzen'de onların politikası önemli.
    Blade anca 2011 sonbaharı bulur Avrupa serveri. Benim mesela en çok beklediğim oyun ama. Yapımcısı AION endişelerim var biraz.
    GW2 büyük ihtimalle oynayacağım oyun. Yeni dinamik motor, ayriyeten yeni classlar. Of off...
    Wow wowcuların sorunu benim değil.

Blade and Soul fail olur olursa. Gerisinden fail bekleme. Wow'un kalitesini herkes biliyor. C9 u da oynadık zaten. Hayatımda oynadığım en sağlam mmodur.

• şu güney koreye bisey olsa biz naparz yaa adamlar resmen mmo piyasasını ellerinde tutuolar bütün mmolar koreden çıkıo tabi çou gelisi güzel alalade oyunlar ama olsun
  • G.korede 3dmax bilen, bardakta mısır yerken mmo yapar oldu.
  • PlayStationyoutube
    Bye Sweet Carole - Midnight Trailer | PS5 Games
    https://www.youtube.com/watch?si=e7BR_uBqpAeV7Dwu&v=8cuTBal8EYc&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.