Bildirim
Çıkmış Soruları Nasıl Halletmeli?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geometri çıkmış sorular almıstım biraz çözüp attim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bendede var,nisanın-mayısın ortalarına doğru abanıcam sınava yakın tarihte olsun unutmim diye
Ayt mat - fen için son 10 yıl kadar çözümlü bi kitap arıyorum bende. Bilen -kullanan varsa banada söylesin
52 yıl biraz abartı gibi hocam. Hele tyt mat- geo kısmı önceki yılla biraz çöp oldu gibi. (2010 dan öncesi diyelim)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2010-2016 arasi merkez yayinlarinin cikardigi MF tek kitap var onu kullanabilirsin bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeymarJR11 -- 29 Mart 2018; 22:27:46 >
Ayrı ayrı kitapçıklar şeklinde mi hocam? Topluca bi kitapta olsa daha iyi olurdu :)
Bende çıkmış soruları çözüyorum fakat matematik için çıkmış sorular ne derece rehber olur bilmiyorum. Ösym artık yeni nesil matematik soruları sorduğundan olabildiğince soru taraması yapmak lazım. Ha ama Türkçe, tarih için faydalı olur diye düşünüyorum en azından ösym diline alışıyoruz. -
https://www.kitapisler.com/Merkez-Yayinlari-LYS-Cikmis-Sorular-MF-Tek-Kitap_29662.html
Şu kitap
Çok sağolasın hocam tam aradığım kitap
Sana da net olarak döner bu iyiliğin İnşallah
Soruna cevap vermemişim bu arada hocam : 1970 dekini deneme olarak çözmek çok anlamlı değil son 3 yılı çözebilirsin ama soru sayısı değiştiği için çok da deneme havasında olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiGe.. -- 29 Mart 2018; 22:39:39 >
Haklısın. Denemelere daha çok ağırlık vermek ve yeni tip sorularla uğraşmak kesinlikle daha mantıklı.
Up
ben deneme olarak cozuyorum ygs lys donemini cozucem sadece. sonrasi matematik fen adina bir sey ifade etmez bence. ama turkce sosyal icin son 20 yil falan cozulebilir belki.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X