Şimdi Ara

Cila için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. TYT ve AYT fen derslerine cila çekmek için soru bankası önerisi arıyorum. Kullandığım kaynakları yazayım isterseniz siz de ona göre önerilerinizi yapabilirsiniz.

Kimya: Aydın çözüldü
    Fizik: Apotemi,Yayın Denizi çözüldü
    Biyoloji: Fen Bİilimleri, Paraf ve Palme çözüldü.

Bilfen ayt fiziği de inceledim sanki güzel gibi görünüyor ama emin değiliz. Sizce ek olarak hangi soru bankalarına yöneleyim ve 345'in tyt fen kitaplarını da çözenler ne kadar memnun ve öneriyor?

• Eğer Biyolojin iyiyse sağlamsa aydın ve suparayı şiddetle öneririm seni geliştirir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağ olun hocam, büyük ihtimalle Aydın biyolojiyi çözeceğim. Eğer beğenirsem 15 tatilde de suparaya bakarım.
  • Kaç net yapıyorsun 34-35 yapıyorsan soru bankası zaman kaybı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Kaç net yapıyorsun 34-35 yapıyorsan soru bankası zaman kaybı
    Hocam net artırmak için değil de unutmamak için çözeceğim bazı kaynakları. Şu an hala geçen senenin denemeleri satılıyor sanırım ayt fen için. Bu yüzden bir süre daha beklemeyi seçiyorum deneme için.
  • ayranmaden kullanıcısına yanıt
    Piyasada çok deneme var ve müfredat değişmedi o sorun olmaz tekrar için zaten en iyisi deneme günde 1 deneme çözsen her konuyu haftada 2-3 defa tekrar etmiş oluyorsun ama illa çözeceğim dersen aydın ayt biyoloji senin için iyi olur fizik nihat karaağaç veya mf kazanım hangisini çözsen üzülmezsin kimya için bir şey diyemem aydın hariç bilgim yok belki palme olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 2 Kasım 2019; 22:37:17 >
  • Biyolojide aydını önermem soruların çok uçuk kaçık olduğunu düşünüyorum ÖSYM tarzı değil önerim soru çözmen değil konu çalışman olacaktır ya da palmeyi bir daha çözebilirsin

• Teşekkürler biyoloji için deneme aldım. Denemede çıkan yanlışlara göre sadece yanlış yaptığım konu ile ilgili kitap ya da fotokopi olmadı ikinci el alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.