Şimdi Ara

Cildirmak uzereyim motor gitti :(( (cozuldu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
4.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leonidas26

böyle abudik gubidik fazla satılmayan arabalardan almayacaksın. alıyorsanda parana kıyıp yetkili servise götüreceksin faturanı alacaksın. sonra 3 kuruş kar edeyim derken 10kuruş zarar edersin. geçmiş olsun. bize ve bu konuyu okuyan herkese de ders olsun

Dostum araba on numara modeline gore ve o paraya abuk subuk arabalar var sorun cikmasi benim safligima ustanin malligina bagli yoksa arac saat gibiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinir olmayın kapak taşlamayı gözünüzde büyütmeyin, eskimiş motorlarda aslında iyi bir şey, temiz gönyeli yüzey alıyorsunuz. Contanın değişmeside ilave iyi bir şey. Açılmışiken pistonlar, segmanlar hepsinin durumu da kontrol edilir, ileride problem çıkarma potansiyeli olan parça varsa o da yenilenir. İnsanlarda motora anahtar deyince, açılınca, taşlanınca o motor bitmiş, o araba bitmiş algısı var ama alakası yok. Eskisinden iyi olacaktır düzgün yapılınca. Moralinizi bozmayın, ustaya kızmakta elbette haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

quote:

Orijinalden alıntı: pog

Kapak taşlama + conta değişimi 1500 tutuyor. Ben 2 ay önce yaptırdım

Araç nedir fiyat çok geldi bana

pug 307
  • Çok geçmiş olsun insanı sinirden sinir e sokacak bir durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun

• Geçmiş olsun,Alfa Romeo'lar hassas araçlardır her usta anlamaz Alfalardan bu nedenle sadece Alfa Romeo ya bakan servislere götürmenizi tavsiye ederim aracınızı.Bostancı Sportivo ya götürüyoruz biz Alfa Romeo aracımızı gerçekten çok memnunuz gayet iyi bir servis ve fiyatları da pahalı değil,ucuz olacak diye herhangi bir yere götürmeyin işi bilen yerlere götürün başınıza bir daha böyle tatsız olaylar gelmemesi için,umarım sorunsuz çözülür problem gerçekten çok sinir bozucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

4 gun once araba aldim alfa 145 1.4 ts modeli konu vardi hatta 2 gun once cok yakiyor diye gazini ayarlatmaya gittim usta bana bujilerin enjokterlerin ve filtren bitmis degismesi lazim dedi 250 liraya hallettik ciktim eve geldim sikinti yoktu sabah oldu dun yani cikip dolasayim dedim araba teklemeye basladi benzine aldim duzeldi gaza alinca tekliyordu. Neyse ustaya bir daha gittim bakti sikinti yok dedi usta dedim arac gitmiyor. Neyse tartistik biraz ciktim eve geliyorum yakacikda araba yolda kaldi buji kirilmis bir tanesinide takmamis parca motora kacmis kapak taslanacak ve conta degisecekmis masraf belli degil daha motor bitik su an sinirden elim ayagim titriyor babam kavga etmeye gitti buyuk ihtimal

Ben siledeyim arac su an soganlikda bir serviste babamin yaninada gidemiyorum

Hayatında hiç noktalama işareti kullandın mı?

• arkadaşım bi ara BMW e30 almıştı sıfırdan motor yaptırdı araç iki gün sonra yandı, dava açıldı ve aracın parası motoru yapan ustadan alındı. Peşini bırakmayın
  • geçmiş olsun.
    hatırlatmakta fayda var: aracın markası ne olursa olsun. özel servis seçiminde mutlaka markaya özel çalışan servisler seçilmeli. yani piyasada ustaya gitsek bile o aracın ustası olacak. rastgele yerlere gitmeyiniz.
    bujileri takmadan önce tırnaklarını sentille ölçüp gerekirse düzeltip, tork anahtarıyla sıkmak en ideali.
  • Cok gecmis olsun oncelikle.Ben de umraniyedeyim 2 aydir arabanin problemini cozemedi o sanayidekiler ve dogru duzgun isini yapan usta yok umraniye oto sanayinde . İsleri gucleri para.Gozlerini para burumus , sereften yoksun bir topluluk.Aralarinda duzgunu var midir , bilmiyorum.Varsa da bana denk gelmedi .

• Sabah sabah sanayiye geldik bakalim.ne olacak

• Size hurdayi itelemesyon yapmislar.

• benzeri daha önce başımıza geldi motor indirmek zorunda kaldık.

Bu saatten sonra can sıkmanın bir getirisi yok ustadan para koparmaya bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Boşuna demiyoruz ikinci el alıp sanayide rezil olacağınıza ucuz sıfır araç alın diye, geçmiş olsun.

ne alakasi var ikinci el aracla? adam bujiyi kirmis.
    sifir araba alinca bujisi degismeyecek mi?

• 2 kuruşluk iş 100 kuruşluk zarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Boşuna demiyoruz ikinci el alıp sanayide rezil olacağınıza ucuz sıfır araç alın diye, geçmiş olsun.

Herkes de kalas gibi arabalara binmek zorundaydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

Demek ki yetkili servisin önemi büyük.En azından yapılan işlem sonrası garanti veriliyor.

+1000000....... Aynen. Burda yırtınıyoruz yetkili servis en iyisidir diye. Bazı arkadaşlar tepki gösteriyor. Belki biraz tuzludur ama kafanız rahat olur. Yapılan her işlem garantilidir.
  • 400 liraya is cozuldu beyler herkese tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

400 liraya is cozuldu beyler herkese tesekkur ederim

Gözünüz aydın. Tekrar geçmiş olsun.
  • ne yapıldı 400 liraya

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.