Şimdi Ara

çıldırtan sorun ( donanim ama hangisi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar önce monitör bozuldu ardındanda kasaya bişey oldu sanırım , monitor devamlı kendi kendine açılıp kapanıyor başka makinede denedim sonuç aynı...

- bu sırada windows sorunuda oluştu xp tam dolum yerine gelince takılıp kalıyor ilk baş monitorden sandım monitoru değiştim düzeldi ama sonra gene yaptı... ( tüm bunlar durup duruken başladı ) mecburen bastım formatı...

temiz makine kurdum gayet güzel bişey yoktu , driverları yükledim bide firefox kurdum sadece , sonra terar bozuk olan monitoru deneyim dedim taktım makine gene xp dolumunda kaldı çıkardım hemen sağlam monitoru taktım şu an gene xp dolumunda kalıyor , yani sanırım sorun donanimda bir yerde ama nerde , xp açılırke yada açıldığında hiç bir hata almıyorum

bileşenler bunlar

e8500@ gtx 260 192 /asus p5qpro anakart/ 2x1 800mhz ram / highpower 650 watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luke_skywalker -- 8 Ocak 2010; 20:44:17 >

• güç kaynağınız nedir?? UPS kullanıyor musunuz?
  • güç kaynağı highpower 650 watt

aslında bir kaç gün önce elektirik kesintileri vs. oldu baya voltaj düşmeleri birde geçen sigortayı attırmışlar makinede açıktı bilmiyorum bundanmı oldu
  • bana elektrik kökenli oluşmuş bi sorun gibi gelmişti açıkcası o sebep sordum...

diğer arkadaşlar farklı açılardan fikir üretebilir belki bişey diyemem
  • ya windows açılış ektanında niye kitlenirki makine kurarken falan hiç bşey olmuyorda
  • Arkadaşım öncelikle sorunun monitörle alakası yok.
    Elektrik kesintisinden sonra gözlemlemeye başladıysan bu sorunu ve işletim sistemini yeniden kurmana rağmen gene aynı sorunları yaşıyosan öncelikli tavsiyem ram'lerini değiştirip bir deneme yapman. Bilgisayarında 2 adet ram'in varsa birisini sök diğeriyle dene sorun gene varsa takılı olanı söküp söktüğün ram'i takıp dene. Bunlardan sonra sorun hala devam ediyorsa ki donma veya takılma gibi sorunlar işletim sisteminide yenileyip denedikten sonra devam ediyorsa Harddiskine bi kereye mahsus uzun format atıp denemeni tavsiye ederim. Son olarak belki biraz uç bir nokta ama power suply'ini değiştirebilme şansın varsa onuda değiştirip dene. Sorunla ve çözümüyle ilgili geri dönüş yaparsan sevinirim.
  • bir format daha attım busefer uzu biçimlendirme yaptım , driverlar falan kuruldu makineyi baya açtıp kapadım şuan sorun yok...

acak monitor bağlı değil s-video dan tv ye bağlı monitoru bağlamaya korkuyorum açıkcası nezaman monitoru ordan çıkardım yada taktım bu sorun oluşuyor ve format atmadan da geçmiyor , bilmiyorum tabi orayla bir alakası varmı

yarın sağlam monitoru takıp gene deneyecem artık olmadı ramleri falan deneyim

- yanız işin garibi makine açıkken gayet stabil chkdisk bile yaptırdım , herşeyi kurdum , formatta sorun yok ta bu windows açılış ekranında ne alaka oluyor anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luke_skywalker -- 9 Ocak 2010; 1:41:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dsg'nin sorunsuz olanı yok mu
    3 yıl önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.