Bildirim
ÇILGIN APOTEMİ ÖSYM Yİ COŞTURMUŞ (SS)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam sayıları tutturan birçok yayın vardır.Zaten sayıların farklı bir tarzı yok.O küme sorusu için harbiden helal olsun.Diğerleri de süper.Bu apotemi çözmeyin diyenlere gelsin. -
Açıkçası ben çok ilginç bir şey göremedim.Herhangi bir denemeyi açıp baksak bu soruların hepsini 160 soruda görebiliriz.Ki apotemi soruları 10 ayrı kitabından paylaşmış. -
+1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cocuk mu kandiriyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Helal olsun be -
küme sorusu dışında çok da bi olayını göremedim açıkçası ama sınava uygunluk açısından çözülebilir bir kaynak olduğu ortada. -
Şu herhangi denemeyi bizimle paylas da onu alalım
Adamlar gozumuze sokmus sorular nerdeyse aynı bence bunlar apoteminin sınavla alakası yok yeaaa diyenlere gelsin begenmeyen vasat yayınlarla yoluna devam etsin
Ygs adamların 7 li si aynı formatta geldi herkes mat bu kadar kasmaz deniyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Velvett
Şu herhangi denemeyi bizimle paylas da onu alalım
Adamlar gozumuze sokmus sorular nerdeyse aynı bence bunlar apoteminin sınavla alakası yok yeaaa diyenlere gelsin begenmeyen vasat yayınlarla yoluna devam etsin
Ygs adamların 7 li si aynı formatta geldi herkes mat bu kadar kasmaz deniyordu
laf olsun torba dolsun işte hocam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X