Şimdi Ara

Cilt Temizleyici Tavsiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben cilt temizleyici olarak yani günlük bakm olarak..kayısı sabunu kullanıyorum.. Siyah noktaların ve sivilcelerin çıkmaması için çıksa bile az çıkıp çabuk geçmesi için..Birde Avon Clearskin kullanıyorum. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? Memnun olduğunuz ürünler.. Paylaşırsanız teşekkürler....

• Nivea Young

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobran19 -- 2 Mayıs 2010; 23:38:38 >
  • bıttım sabunu kullanmanı tavsiye ederim. Düzenli kullanıp, yüzünü yıkadıktan sonra nemlendirici sürersen çok temiz bir cilde sahip olursun
  • neutrogena sabun var.eczanelerde 10 liraya satılıyo.deri altındaki yağı dışarı çıkararak iş yapıyo.herkes için aynı etkiyi gösterir mi bilmem ama bende gayet işe yaradı
  • photoshop
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeeKKiNG

bıttım sabunu kullanmanı tavsiye ederim. Düzenli kullanıp, yüzünü yıkadıktan sonra nemlendirici sürersen çok temiz bir cilde sahip olursun

Teşekkürler.. Bıttım sabunu aktarda bulunurmu yoksa nettenmi sipariş edeyim..
  • Ayreten kullandığınız cilt temizleyici, Tonik, Jell Vs.. önerilerinizi bekliyorum..
  •  Cilt Temizleyici Tavsiye...

günlük bakımın yanında maske olarak da kullanabiliyorsun..ilk yıkamadan itibaren farkediyor..piyasadaki hemen hemen her ürünü kullandım alayı tırt...bunu herkese tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaspaz

günlük bakımın yanında maske olarak da kullanabiliyorsun..ilk yıkamadan itibaren farkediyor..piyasadaki hemen hemen her ürünü kullandım alayı tırt...bunu herkese tavsiye ediyorum

+1 ayrıca bunun sabunu da mevcut

• Teşekkürler... Deep Clean Güzel gibi denemek lazım aslında iyice araştırıp...
  • LANCOME GALATEIS CLARTE 200ML
  • Gulsuyunu tavsıye ederım arastırırsanız ne demek ıstedıgımı anlarsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

Gulsuyunu tavsıye ederım arastırırsanız ne demek ıstedıgımı anlarsınız...

Evet.. Bende gülsuyu güzel diye duymustum zamanında ama bir cilt uzmanından gülsuyunun zararlı oldugunu ögrendim ve sivilce çıkardığını o yüzden kullanmıyorum.. Şimdilik kayısı sabunu kullanıyorum güzel gibi.. Sizlerin önereceği ürünler nelerdir teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

quote:

nerde buluruz eczanelerdemi marketlerdemi

• valla ben araştırdım eğer bulamassam netten sipariş edicem..Güzel soru olmuş nereden bulabiliriz bu ürünü DeepCleaner... Eczanelerde satılıyormudur.. Yada en güzeli netten sipariş etmek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mozarellac

quote:

quote:

çoğu eczanede var

• quote:

Orijinalden alıntı: einLadunG
    valla ben araştırdım eğer bulamassam netten sipariş edicem..Güzel soru olmuş nereden bulabiliriz bu ürünü DeepCleaner... Eczanelerde satılıyormudur.. Yada en güzeli netten sipariş etmek mi ?

bi forumda ;

Bu Neutrogena ürünlerini denemek için aldığım ilk ürün.Cildim karma sivilcelenmeye müsait bi cilt zaten roacutanne ile 5 yıl önce kurtulmuş olduğum sivilcelerimi geri çağıran ürün oldu bu yüz yıkama jeli.Mentollü gibi bi şey yıkayınca yüzü çok fazla ferahlatıyor çok temizlenmiş hissi yaratıyor ancak 2 aydır kullanıyorum ve 2 aydır sivilcelenme başladı yüzümde.Değiştirdiğim başka bir kozmetik ürün yok son 2 aydır öyleyse suçlu bir tek neutrogena .Diğer ürünlerini bilmem denemeyi de düşünmem artık ama bu ürünü asla tavsiye etmiyorum

yazmıslar

• quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

quote:

Orijinalden alıntı: Mozarellac

quote:

quote:

çoğu eczanede var

Teşekkürler eczanelerde olduğuna sevindim..En kısa sürede alıp denemek lazım... Güzel ürün gibi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.