Şimdi Ara

Cilt temizliği İçin ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cildim yağlı 2 3 haftadır çenemde sivilce var duruyor hala hiç sivilceleri ellemem patlamam cokda nadir cıkar fakat böyle uzun süredir duruyor yanağımda var fakat oda iz kalmıs gibi birşey siyah noktalar arttı yanagımda var çenemde var burnumda var okula gidiyorum yüzüm falan çökmüş halde gleiyorum evde iken böyle birşey olmuyor moralim cok bozuk ne yapmam lazım ne önerirsiniz bilgili arkadaşlar yardım etsin çok makbule geçiçeksiniz

• tehlikenin adı makbule yazıyordu demin başlıklar arasında dikkate almadım bak kötü bişey çıkmasın.

yaş 18 altındaysa sorun yok ileride düzelir aynı yollardan bende geçtim çenem pancar tarlası gibiyde. hepsi geçecek. izler kalıyor biraz.

he yüzünü yıka bak iyi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 17 Ekim 2012; 16:45:08 >
  • hocam yüzümü yıkıyorum cildime iyi bakıyorum fakat şu siyah nokta ve çenemdeki sivilce gitse iyi olcak yüzümde cok sivilce yok cildimi çok önemsiyorum ALLAHA şükür biraz tipim var fakat bu beni kötü gösteriyor moralim iyice bozuluyor başka yapabilecegim birşey varmı
  • hocam siyah nokta temizleme toniği alabilirsin 13-25 arası fiyatları değişiyor heryerde bulabilirsin
  • tam olarak temizliyormu ne kadar süre arasında geçiriyor ?
  • imex sabun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam imex sabun nedir tam olarak acıklarmısınız
  • ben haftada 1 saunaya giriyorum düzenli yüzümü yıkıyorum en az 2 kere günde sivilce çıktığında krem sürüyorum yetiyo şu an
  • dandik cilt temizleme ürünleri falan kullanma. sık sık banyo yap sabunla yıka. temiz tut. hepsi geçecektir.
    geçmese benimki geçmezdi
  • Elma sirkesi kullan olumlu sonuç veriyor denenmiştir.
    + olarak elma sirkesinin birçok faydası var zayıflamak isteyenlere vs bi araştırsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmkose

dandik cilt temizleme ürünleri falan kullanma. sık sık banyo yap sabunla yıka. temiz tut. hepsi geçecektir.
    geçmese benimki geçmezdi

hocam haftada kaç kez banyo yapıyım yada hergünmü ve ne sabunu bildigimiz kalıp sabunmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omRcftc

Elma sirkesi kullan olumlu sonuç veriyor denenmiştir.
    + olarak elma sirkesinin birçok faydası var zayıflamak isteyenlere vs bi araştırsınlar

hocam hiçbir olumsuz etki yapmıyor değilmi yapmıyorsa nasıl kullanıyoruz söylermsiniz ?
  • gelen yorumlar bence çok iyi.ama yinede en iyi yöntem sabah kalktığında ve akşam yatmadan önce peeling maskesi yapmak.
  • En iyisi bi cilt doktoruna git... Sana mutlaka uygun bi ürün tavsiye edecektir gerçi bu yaşlarda olması normal ama yıne de bakım yapmak önemli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Man

gelen yorumlar bence çok iyi.ama yinede en iyi yöntem sabah kalktığında ve akşam yatmadan önce peeling maskesi yapmak.

hocam yorumlar çok iyide biraz daha ayrıntı olsa sevinirim mesela nasıl yapıcam nası suyla vs. cevap gelicektir eminimde herkes farklı birşey söylüyor peeling maskesi nedir ?

+lütfen cilt doktoru ilaç falan demeyin ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliBabaVeKırkHaramiler

quote:

Orijinalden alıntı: omRcftc

Elma sirkesi kullan olumlu sonuç veriyor denenmiştir.

hocam hiçbir olumsuz etki yapmıyor değilmi yapmıyorsa nasıl kullanıyoruz söylermsiniz ?

Dostum ben 1 aya yakın kullandım yüzümde öyle fazla sivilce yoktur bi aralar 5 6 tane birden çıktı o yüzden kullandım. Yüzümüde açtı daha canlı oldu
    kullanımı ise
    geceleri yatmadan önce yüzünü güzelce yıkıyosun ve kuruluyosun. sonra bi pamuğa elma sirkesi döküyosun yüzünü iyice siliyosun sonra 15 dk beklıyosun ve yıkıyosun.
    yanıyo yüzün birazda kızarıo o kadar. yanıp kızardığı için geceleri yap dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: AliBabaVeKırkHaramiler

quote:

Orijinalden alıntı: dmkose

dandik cilt temizleme ürünleri falan kullanma. sık sık banyo yap sabunla yıka. temiz tut. hepsi geçecektir.
    geçmese benimki geçmezdi

hocam haftada kaç kez banyo yapıyım yada hergünmü ve ne sabunu bildigimiz kalıp sabunmu ?

kaç kez felan değil temiz tut işte yağlanmasına izin verme cildinin. kaliteli sabunlardan kullan çoğunun temel maddesi aynı zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.