Bildirim
Güneş Kremi Tavsiye? (Yağlı-Karma Cilt)
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Avene markasının 50 faktörlü karma ciltler için güneş kremi var. Ben bu yaz kullanmayı düşünüyorum. Araştırdım, olumlu yorumlar var genelde, içeriği temiz, sivilce yapmıyor, çok parlamıyor vs. Düşünürsen internetten almanı tavsiye ederim, eczanelerde fahiş fiyat çekiyorlar çünkü. -
quote:
Orijinalden alıntı: stekk
Avene markasının 50 faktörlü karma ciltler için güneş kremi var. Ben bu yaz kullanmayı düşünüyorum. Araştırdım, olumlu yorumlar var genelde, içeriği temiz, sivilce yapmıyor, çok parlamıyor vs. Düşünürsen internetten almanı tavsiye ederim, eczanelerde fahiş fiyat çekiyorlar çünkü.
Bunu da bir arkadaşım önerdi. Cilt doktoru önermiş memnun kalmış baya, hemde miktarı 3 katı fazla, Coppertone Forte Plus Spf 50+ Yüz ve Vücut Kremi 150 Ml
bir de şu var, en doğal ürün ödülü almış zamanında Trukid Sunny Days Daily Spf 30+ Mineral Organik İçerikli Güneş Kremi 100 ml
ne diyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biryeregitmiyoruz2 -- 4 Haziran 2016; 1:12:21 > -
Vallahi açıkçası pek bilgim yok bu ürünlerle ilgili, sadece öneri amaçlı aklında bulunsun diye yazmıştım Avene markasını. Ben daha önce sadece sebamed kullanmıştım, pek memnun kalmadım yağlandı, parlama yaptı diye.
Denemek lazım, zaten tüm yaz kullanacağım, bir tane yetmez bana muhtemelen. Hem açık tenliyim, yüzümde en ufak şey leke olarak belli oluyor hem de spor filan yapıyorum, sürekli duş alıyoruz, yenilemek lazım vs.
2 tane marka alırım, aralarında karar veririm. -
tto organitto hem organik hemde yüzde yağlı bir hisbırakmıyor zaten sprey şeklinde memnun kalırsın -
coppertone diye bir şey aldım ama yağlı bir yapısı var maalesef -
coppertone sanırım kapatıcı özelliği vardı piyasada neredeyse yağlı his bırakmayan koruyucu zaten yok benim bahsettiğim markanınki de en asgari seviyeye indirilmiş ama aldığın marka gayet iyi denemeden bilemezsin -
bir daha ki sefer şeffaf jel olanları denemek lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X