Şimdi Ara

Güneş Kremi Tavsiye? (Yağlı-Karma Cilt)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, malum yaz aylarına girmiş bulunuyoruz. Yolda yürürken artık güneş yakmaya başladı.

Yüzde iz bırakmayan, en doğal, zararsız içerik yapısına sahip tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı?

konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

• Avene markasının 50 faktörlü karma ciltler için güneş kremi var. Ben bu yaz kullanmayı düşünüyorum. Araştırdım, olumlu yorumlar var genelde, içeriği temiz, sivilce yapmıyor, çok parlamıyor vs. Düşünürsen internetten almanı tavsiye ederim, eczanelerde fahiş fiyat çekiyorlar çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stekk

Avene markasının 50 faktörlü karma ciltler için güneş kremi var. Ben bu yaz kullanmayı düşünüyorum. Araştırdım, olumlu yorumlar var genelde, içeriği temiz, sivilce yapmıyor, çok parlamıyor vs. Düşünürsen internetten almanı tavsiye ederim, eczanelerde fahiş fiyat çekiyorlar çünkü.

Bunu da bir arkadaşım önerdi. Cilt doktoru önermiş memnun kalmış baya, hemde miktarı 3 katı fazla, Coppertone Forte Plus Spf 50+ Yüz ve Vücut Kremi 150 Ml

bir de şu var, en doğal ürün ödülü almış zamanında Trukid Sunny Days Daily Spf 30+ Mineral Organik İçerikli Güneş Kremi 100 ml

ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biryeregitmiyoruz2 -- 4 Haziran 2016; 1:12:21 >
  • Vallahi açıkçası pek bilgim yok bu ürünlerle ilgili, sadece öneri amaçlı aklında bulunsun diye yazmıştım Avene markasını. Ben daha önce sadece sebamed kullanmıştım, pek memnun kalmadım yağlandı, parlama yaptı diye.
    Denemek lazım, zaten tüm yaz kullanacağım, bir tane yetmez bana muhtemelen. Hem açık tenliyim, yüzümde en ufak şey leke olarak belli oluyor hem de spor filan yapıyorum, sürekli duş alıyoruz, yenilemek lazım vs.
    2 tane marka alırım, aralarında karar veririm.
  • stekk S kullanıcısına yanıt
    tto organitto hem organik hemde yüzde yağlı bir hisbırakmıyor zaten sprey şeklinde memnun kalırsın
  • beyazkalem B kullanıcısına yanıt
    coppertone diye bir şey aldım ama yağlı bir yapısı var maalesef
  • coppertone sanırım kapatıcı özelliği vardı piyasada neredeyse yağlı his bırakmayan koruyucu zaten yok benim bahsettiğim markanınki de en asgari seviyeye indirilmiş ama aldığın marka gayet iyi denemeden bilemezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyazkalem B kullanıcısına yanıt
    bir daha ki sefer şeffaf jel olanları denemek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.