Şimdi Ara

Cimer den gelen cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şimdi ben bundan 3 -4 ay önce bir hastalığım için üniversite hastanesine gittim ordaki asistan doktor ilgilenmedi benimle emar istedi onada 1 ay sonraya gün veriyor benimde işe girme durumum vardı kibar bir şekilde hocam işe girecem bu emar kağıdının üzerine acil yazsanız da daha erken halletsek dedim oda bana niye ölüyon mu dedi bende hiçbirşey demedim çıktım gedim cimere şikayet ettim . en sonada bu doktorları dövüyorlar ya gerçekten hak ediyorlar dedim dün de böyle bir cevap geldi..

Cumhuriyet Başsavcılığımız CİMER elektronik posta adresine göndermiş olduğunuz 08.12.2021 tarihli ve 210sayılı CİMER başvurunuz suç ihbarı niteliğinde değerlendirilerek Cumhuriyet Başsavcılığımızın 2022/xxx soruşturma sırasına kaydedilmiştir.

Başvurunuz akıbetinin bu numara üzerinden XXXX Cumhuriyet Başsavcılığı Soruşturma Bürosuna yapılması hususu bilgilerinize sunulur.

bu nedemek acaba bundan sonra ne yapmak lazım benim zaten bir davam yeni sonuçlandı 5 yıl erteleme + para cezası çıktı o dava bunu etkiler mi acaba ne yapmak lazım ??

• konu seninle mi doktorla mı ilgili algılayamadım, ceza alırsan tabikide eski cezana etki eder. Şikayeti yapan sensin şikayetinle ilgilidir diye düşünüyorum
    ilgili büroya gidip akıbetini öğrensen daha rahat edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 4 Mart 2022; 20:31:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

doktoru cimer e şikayet eden benim. konuda benle ilgili herhalde ??

peki böyle bir durumda ne ceza veririler acaba ??

Allah allah başımızda dert azmış gibi birde bu çıktı başımıza ... peki beni savcılık ifadeye mi çağırır şimdi ne olur acaba ??

• evet ifadeye çağırılacaksın ifaden alınıp savcı karar verecek.
    Vakit kaybetmeden git şikayetin mi ettiğin hakaretten mi işlem yapılıyor onu bir öğren. Hakaretten kaynaklıysa iyi bir ceza avukatı tutup ifadeni onunla birlijte versen senin için çok daha iyi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

aman ustam ne yaptın hakaret felan yok ortada...

bir arkadaşımın kız kardeşi avukat ona sorduk hatta yazdığım şikayeti gösterdik yazdıklarında birşey yok sadece sağlık sistemini elelştirmiş demiş inşallah ciddi birşey çıkmaz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.