s.a arkadaşlar ; şimdi ben bundan 3 -4 ay önce bir hastalığım için üniversite hastanesine gittim ordaki asistan doktor ilgilenmedi benimle emar istedi onada 1 ay sonraya gün veriyor benimde işe girme durumum vardı kibar bir şekilde hocam işe girecem bu emar kağıdının üzerine acil yazsanız da daha erken halletsek dedim oda bana niye ölüyon mu dedi bende hiçbirşey demedim çıktım gedim cimere şikayet ettim . en sonada bu doktorları dövüyorlar ya gerçekten hak ediyorlar dedim dün de böyle bir cevap geldi.. Cumhuriyet Başsavcılığımız CİMER elektronik posta adresine göndermiş olduğunuz 08.12.2021 tarihli ve 210sayılı CİMER başvurunuz suç ihbarı niteliğinde değerlendirilerek Cumhuriyet Başsavcılığımızın 2022/xxx soruşturma sırasına kaydedilmiştir. Başvurunuz akıbetinin bu numara üzerinden XXXX Cumhuriyet Başsavcılığı Soruşturma Bürosuna yapılması hususu bilgilerinize sunulur. bu nedemek acaba bundan sonra ne yapmak lazım benim zaten bir davam yeni sonuçlandı 5 yıl erteleme + para cezası çıktı o dava bunu etkiler mi acaba ne yapmak lazım ?? |
Bildirim