Şimdi Ara

İşkur'dan gelen mesaj !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 dakika önce cep telefonuma gelen mesaj şu:

Sn: X 12.01.2012 10:00'da lüleci caddesi no:4 tophane beyoğlu/ist de 92989 kursu için görüşmeye davetlisiniz.

Yani bugün saat 10'daki görüşme için saat 15.25'te telefonuma mesaj yolluyorlar.
    Kabin memurluğu için bir kurstu. Yazıklar olsun bu İşkura. Zaten daha önce de sistem network kurslarına başvurmuştum. Bana çok olumlu demelerine rağmen geri dönüş olmamıştı. Var mı işkurdan kurs alan ve işe yerleşen ? Artık İşkurda torpil olduğuna inanıyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

İşkur'dan Gelen Görüşme Mesajı: Ne Yapmalısın?

İşkur, iş arayanlara iş fırsatları konusunda mesajlar gönderir. Bu mesajlar, iş görüşmelerine davet, iş teklifleri veya diğer önemli güncellemeleri içerebilir. İşkur'dan bir mesaj aldığında şu adımları izlemelisin:

• Mesajı dikkatle oku: Mesajın içeriğini ve talimatları anladığından emin ol.
    • Talimatları takip et: Mesajda yer alan talimatları takip et. Örneğin, bir görüşme için çağrıldıysan, verilen tarih ve saatte görüşmeye gitmelisin.
    • Mesajı sakla: Mesajı daha sonra referans olması için sakla.
    • İşkur ile iletişime geç: Mesajla ilgili soruların varsa veya mesajı alamadıysan, İşkur ile iletişime geç.

İşkur Mesajlarını Göremiyorsan Yapman Gerekenler:

İşkur mesajlarını göremiyorsan şu adımları deneyebilirsin:

• Spam klasörünü kontrol et: Mesajlar spam klasörüne düşmüş olabilir.
    • İşkur hesabını kontrol et: İşkur hesabına giriş yaptığından ve mesaj ayarlarının doğru olduğundan emin ol.
    • Telefon numaranı kontrol et: İşkur'a kayıtlı telefon numaranın doğru olduğundan emin ol.
    • İşkur ile iletişime geç: Hala mesajları göremiyorsan, İşkur ile iletişime geçerek destek iste.

İşkur'dan Neden Mesaj Gelmiyor?

İşkur'dan mesaj gelmemesinin birkaç nedeni olabilir:

• Güncel olmayan bilgiler: İşkur'a kayıtlı bilgilerinin güncel olmadığından emin ol.
    • Mesaj ayarları: Mesaj ayarlarının İşkur mesajlarını almaya izin verdiğinden emin ol.
    • Teknik sorunlar: Bazen İşkur sisteminde teknik sorunlar nedeniyle mesajlar gecikebilir veya hiç gelmeyebilir. Bu durumda İşkur ile iletişime geç.

İşkur mesajlarını almak, iş fırsatlarını kaçırmamak ve iş arama sürecinde ilerlemek için önemlidir. Yukarıdaki adımları izleyerek İşkur mesajlarını etkili bir şekilde yönetebilir ve iş hedeflerine ulaşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ara sor bakalım neymiş ne değilmiş
  • Beni bir firmaya yonlendirmislerdi. Adsl satisi icinmis. Hani firmamizda kampanya var diye ariyorlar ya gittim gorustum. Benim aradigim is bu degil dedim gerci benimki sıkıntılı olmustu. Gorusmeye gitmeden baglı oldugu iskurdan kagıtla gidiyorsun seninle gorusen kisi gorusme sonrasında onu doldurup iskura veriyordu. Yapabilecegim isti ama ben kabul etmemistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

ara sor bakalım neymiş ne değilmiş

arayacağım bir numara yok. işkuru arasan onca prosedür falan
  • bugünlerde işkurdan cebine mesaj gelen var mı, geçen ay sgk kayıtı yaptıranlara randevu tarihi veriyorlarmış amaç nedir biliyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: csimurat

bugünlerde işkurdan cebine mesaj gelen var mı, geçen ay sgk kayıtı yaptıranlara randevu tarihi veriyorlarmış amaç nedir biliyormusunuz?

mütemadiyen kurs başvurularım için geliyor. ama sgk için başvurmadım daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.