Şimdi Ara

CİMER'E UPLOAD HIZLARINI HER GÜN ŞİKAYET EDİYORUZ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
3
Favori
1.123.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
255 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kontratak

Şurası Romanya'nın Panic köyü:
    https://www.google.com/maps/place/Panic+457171,+Romanya/@47.2080634,22.9753696,14z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x474868e71889f7f7:0xd8c1dba1ea17abf2!8m2!3d47.2083254!4d22.9918767?shorturl=1

Burada insanlar 100 Mbps simetrik gerçek limitsiz internete ayda yaklaşık 40 Romen Leyi (=55 TL) ödüyorlar. Romanya'nın köylüsü bu hızları beğenmiyor. Romanya'nın köylüsü en az 300 Mbps istiyor. Romanya'nın birçok bölgesinde 1000 Mbps download / 500 Mbps upload hızlarına sahip gerçek limitsiz internet 40 Romen Leyine (=55 TL) satılıyor.

Romanya halkı AKK nedir bilmiyor. Neden? Çünkü "Yalvarırım AKK gelsin, hızım 3 Mbps'ye düşsün, bütün paramı bu aldatmacalı internet paketlerine basayım." diyen bir Romen vatandaşı yok. Romanya halkı internet konusunda mutlu.

Bizim vatandaş ne diyor? "NEDEN AKK'Yİ KALDIRTTINIZ!!111" Bu vatandaş neyi hak ediyor? Tabii ki 56K çevirmeli interneti. Neden? Çünkü en geriye gittiğimizde onu görüyoruz. Çağ dışı uygulamalarla internetinin kısıtlanmasını kendi talep edecek kadar geriye gidebilen vatandaşa elbette 56K çevirmeli bağlantı müstahaktır. Geriye gidiş talep ediliyorsa buyursun "146'dan internete girmek istiyorum" diye talep yazsın.
    işiniz gücünüz işinize gelmediğinde yabancıları övmek onları örnek göstermek.

biz de kaliteli hizmet istiyoruz ama 100 kere söylendi kardeşim

KALİTELİ HİZMET = YÜKSEK FİYAT demek değildir.

fiyatlar olması gerekenden yüksek şu an ve kalite hala yeterli değil.

siz zaten taleplerinizi eksik yapıyorsunuz AKK dede öyle yaptınız sadece AKK kalksın

neden şimdi çıkıp bu fiyatlara bu kalite çok kötü diye bir kampanya açmıyorsunuz?

neden fiyatlar konusunda ping konusunda susuyorsunuz? bunları isteyin önce

fiyatlara geldimi sesiniz çıkmıyor!

o bayıla bayıla örneğini ROMANYA KÖYLÜSÜ aylık KAÇ PARA ÖDÜYOR? KAÇ PİNG ALIYOR ONUDA SORDUN MU?

• Sen alıntı yaptıgın mesajları okumuyorsun sanırım

Edit.
    Ucuz alternatif İSS'ler;
    Oris Telekom
    NetSpeed
    Milleni
    NetGalaksi
    TurkNet

Kimse alternatiflere yönelmesse büyük firmalarda istedigi fiyatı dayamaya devam eder. Ben 2 yıldır alternatif firmaları kullanıyorum, benden bir şey eksilmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 18 Ocak 2020; 16:9:7 >

• Öncelikle:

CİMER'E UPLOAD HIZLARINI HER GÜN ŞİKAYET EDİYORUZ!

Bunu hallettikten sonra şuradan devam et:

Zaten bütün mesele düşük hızda olan, kısıtlamalı ve kalitesiz interneti fahiş fiyatlara satıyor olmaları ve bütün tepkimiz de buna.

İnternette Kalite Hareketi
    https://internettekalite.com

Bonus:
    İnternette Kalite Hareketifacebook
    https://www.facebook.com/internettekalite/posts/1773227092799419?__tn__=-R

https://forum.donanimhaber.com/fahis-playstation-store-fiyatlarina-hayir-ps-store-bindirimleri--135304674

Senin benim, yani güzel ülkemizin vatandaşlarının soyulmadan, aldatılmadan makul fiyatlara yüksek hızlı, kısıtlamasız ve kaliteli internete girmesi için uğraşıyoruz, bu konuda bundan başka hiçbir derdimiz yok, kendi zamanımızı feda ediyoruz. Yapma gözünü seveyim, bu inat hiçbir işe yaramaz, boşu boşuna birbirimizi yormayalım. Bu İSS'lerin bu kötü hizmet-fahiş fiyat düzenini birbirimize saldırarak bitiremeyiz, hele ki bu işte kendi zamanından feda ederek iyi niyetle hareket eden gönüllü insanları inciterek hiçbir yere varamayız. Lütfen, gözünü seveyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

Sen alıntı yaptıgın mesajları okumuyorsun sanırım

Edit.
    Ucuz alternatif İSS'ler;
    Oris Telekom
    NetSpeed
    Milleni
    NetGalaksi
    TurkNet

Kimse alternatiflere yönelmesse büyük firmalarda istedigi fiyatı dayamaya devam eder. Ben 2 yıldır alternatif firmaları kullanıyorum, benden bir şey eksilmedi.
    neyini okumuyorum

romanyada adamalar ucuza kaliteli hizmet alıyorlar daha hızlı internet + upload

türkiye de soyguncu firmalar kalitesiz yüksek pingli mahalle mahalle kalite değişen sıkıntılı pahalı internet sunuyorlar. yaptıkları her 1 iyileştirmeyi hemen zam olarak üstüne ekliyorlar.

burada fiyatlar artmadı diyen ya kördür. ya yalancıdır. yada birilerine hizmet ediyordur.

• quote:

Öncelikle:

Bunu hallettikten sonra şuradan devam et:

Zaten bütün mesele düşük hızda olan, kısıtlamalı ve kalitesiz interneti fahiş fiyatlara satıyor olmaları ve bütün tepkimiz de buna.

https://www.change.org/p/internette-kotaya-hayır

https://internettekalite.com

https://www.facebook.com/internettekalite/photos/a.1803514659770662/1817694865019308/?type=3&theater

https://www.facebook.com/internettekalite/photos/a.901577846631019/2350187081770081/?type=3&theater

https://www.facebook.com/internettekalite/photos/a.901577846631019/2218067271648730/?type=3&theater

Bonus:
    https://www.facebook.com/internettekalite/posts/1773227092799419?__tn__=-R
    https://forum.donanimhaber.com/fahis-playstation-store-fiyatlarina-hayir-ps-store-bindirimleri--135304674

Senin benim, yani güzel ülkemizin vatandaşlarının soyulmadan, aldatılmadan makul fiyatlara yüksek hızlı, kısıtlamasız ve kaliteli internete girmesi için uğraşıyoruz, bu konuda bundan başka hiçbir derdimiz yok, kendi zamanımızı feda ediyoruz. Yapma gözünü seveyim, bu inat hiçbir işe yaramaz, boşu boşuna birbirimizi yormayalım. Bu İSS'lerin bu kötü hizmet-fahiş fiyat düzenini birbirimize saldırarak bitiremeyiz, hele ki bu işte kendi zamanından feda ederek iyi niyetle hareket eden gönüllü insanları inciterek hiçbir yere varamayız. Lütfen, gözünü seveyim.
    o zaman fiyatlar konusunda sadece fiyatların düşmesi için konular açın. bende hemen destek veriyim.

ben artık zam görmek istemiyorum. yetti artık.

AKK kaldırıldı hem fiyatlar hem de ping, latency sorunları çıktı.

üst mahallemde adamlar internet problemi yaşıyor A firmasıyla

aşağı da başka bir firma sorunlu ping sıkıntısı arıyorsun yapıcaz uğraşıcaz v.s v.s

AKK kalktı işte. eyvallah bizde kalkmasın demedik.

bundan sonra benim önceliğim fiyatlardır.

BU FİYATLARA BU KALİTE, BU HIZDA İNTERNET AYIPTIR. HAİNLİKTİR.

bu fiyatların düşmesi ile ilgili her konuda destek vereceğim. ama fiyat olmadan böyle çıkıp UPLOAD lar yükselsin demek le olmuyor. anında geçiriyorlar fiyatları.

• "Romanya'nın birçok bölgesinde 1000 Mbps download / 500 Mbps upload hızlarına sahip gerçek limitsiz internet 40 Romen Leyine (=55 TL) satılıyor." cümlesini içeren bir mesaja "o bayıla bayıla örneğini ROMANYA KÖYLÜSÜ aylık KAÇ PARA ÖDÜYOR?" sorusunu soruyorsan ya okumuyor ya da anlamıyorsundur.
    Kimse fiyatlar makul demiyor, ancak makul olan alternatifler de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 18 Ocak 2020; 16:13:27 >
  • Bu konuyu biz açmadık. Bu konuyu açan arkadaş birliktelik ruhunu hiçe sayarak kendi başına hareket etti. Her zaman için ortak akla ve fikir alışverişine inanıyoruz, herkesin ortak katılımıyla bu işler olur. Bu konunun ilk sayfasında bunu yazmıştım, fakat mesajımı da sildirdi kendisi. Dilersen özel mesaj yoluyla konuyu anlatabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

"Romanya'nın birçok bölgesinde 1000 Mbps download / 500 Mbps upload hızlarına sahip gerçek limitsiz internet 40 Romen Leyine (=55 TL) satılıyor." cümlesini içeren bir mesaja "o bayıla bayıla örneğini ROMANYA KÖYLÜSÜ aylık KAÇ PARA ÖDÜYOR?" sorusunu soruyorsan ya okumuyor ya da anlamıyorsundur.
    Kimse fiyatlar makul demiyor, ancak makul olan alternatifler de var.
    işte orada diyorum ki adamlar o hıza ucuz kullanıyor hemen üstünde ülkenmizde fiyatlar pahalı dedikten sonra.

zaten oradan o anlaşılıyor.

makul olan alternatifler öyle makul görünse de çoğu sorunlu sosyal medya da hiç mi denk gelmiyorsunuz?

ben sosyal medya da hem twitch gibi yayın servislerinde türk yayıncılar özellikle takip ediyorum.

adamlar reklam yapıyorlar sonra twitch yayıncısının evine özel hat çekiyorlar. adam bakıyor ooo ne güzel diyor kendi alınca bakıyor ki ne hız o hıza çıkıyor ne ping den oyun oynanır hale geliyor.

üstelik tekrar diyorum artık öyle bir sorunlu hale gelmiş ki mahalle mahalle kalite farkı hız farkı ping farkı var.

bu böyle olmaz. romanya da evet daha belki farklı yerlerde adamlar hem ucuz hem hızlı internet kullanıyor iken bizde hem sorunlu hem pahalı.

• quote:

Bu konuyu biz açmadık. Bu konuyu açan arkadaş birliktelik ruhunu hiçe sayarak kendi başına hareket etti. Her zaman için ortak akla ve fikir alışverişine inanıyoruz, herkesin ortak katılımıyla bu işler olur. Bu konunun ilk sayfasında bunu yazmıştım, fakat mesajımı da sildirdi kendisi. Dilersen özel mesaj yoluyla konuyu anlatabilirim.
    o zaman dediğim gibi ben destek filan da vermem zaten.

zaten bu şekilde bir amaca da ulaşamaz.

toplumun her kesimine hitap etmedikleri

sadece kendi isteklerini, diğer olumsuzlukları eklemedikleri sürece (fiyat, ping)

öyle daha çok sürünürler. hep beraber de sürünürüz
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Daha büyük kitle için şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ping ve hız için ülkenin xDSL sistemlerden kurtulup TAMAMEN fiber baglantıya geçmesi gerekiyor. Fiyat için ne yapılır ne edilir bende kestiremiyorum. Fiyat konusunda benimde tek yaptıgım 2 yıl önce Superonline'ı iptal edip alternatiflere yönelmek oldu. FixNET kullanıyorum.

Bu ülke de neyi düzeltsek başka bir tarafı bozuluyor, anlamıyorum ben ülkeyi. Ben çözümü fırsatı buldugumda gitmekte buluyorum zaten

Düzgün, gerçek fiber altyapısı olan bir kaç firma var. Turkcell mesela
    www.superonline.net
    1000 Mbps - Işık Hızında İnternet - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/1000-mbps-
    su'dan ucuz.

• NT2L N kullanıcısına yanıt
    Aylık ortalama 874 TL yapıyor 133 Euro'ya veya 148 Dolar'a bu hizmeti alacaksınız.

Rezalet.
  • Hedef şu olmalı, öncelikle fiyatlar makul seviyeye inecek, diğer ülkelerde asgari ücretin kaçta kaçıyla net alınıyor önce bu dikkat edilip ülkemizde de makul ucuz net verilmeli... Aşırı pahalı nete her daim hayır... Sonrasında şu kotalı saçmalığı sona ermeli... Günümüz teknoloji çağı ama yok 100 GB yok 200 GB vs veriliyor bitince de şap net kesiliyor buna da son verilecek... En önemli konulardan biri olan upload konusunda da artık güzel bir iyileştirme yapılmalı. ( her hızın en az % 30 u kadar upload sağlanmalı)... Bu üç problemin yanında alt yapılara da gereken önem verilmeli....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam şikayet ettik konu üstüne konu açmayalım bölünmeyelim birlik olalım 2000176703
  • CİMER'E UPLOAD HIZLARINI HER GÜN ŞİKAYET EDİYORUZ!

güncel
  • clarq26 kullanıcısına yanıt
    duvara konuşun daha anlayışlı olacaktır
  •  Sayın ENVER A...
    T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 14.01.2020 tarihinde yapmış olduğunuz 2000131031 sayılı başvurunuz 20.01.2020 tarihinde BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU BAŞKANLIĞI (BTK) tarafından cevaplanmıştır:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yapmış olduğunuz başvuru ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, başvurunuz incelenmiştir.   

Görüş ve önerileriniz  değerlendirilmek üzere Kurumumuzun  ilgili birimine aktarılmıştır.  

Kurumumuzun görevleri, elektronik haberleşme sektöründe düzenleme ve denetleme yoluyla etkin rekabetin tesisi, tüketici haklarının gözetilmesi, ülke genelinde hizmetlerin yaygınlaştırılması, kaynakların etkin ve verimli kullanılması, haberleşme alt yapı, şebeke ve hizmet alanında teknolojik gelişimin ve yeni yatırımların teşvik edilmesi ve bunlara ilişkin usul ve esasların belirlenmesi amacıyla çıkarılan 05.11.2008 tarih ve 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ile belirlenmiş olup, bu Kanun hükümleri uyarınca yalnızca Elektronik Haberleşme Sektöründe faaliyet gösteren işletmecilerin neden olduğu tüketici ihlallerini değerlendirmektedir.  

Bu kapsamda, tüketiciler tarafından işletmecilere gönderilen şikâyetlerin cevaplandırılması sağlanmakta ve şikâyet ve cevapların değerlendirilmesi sonucunda geneli ilgilendiren ihlallerin tespit edilmesi ile Kurum mevzuatlarının ihlal edilmesi durumunda mevzuatımız kapsamında gerekli düzenleme ve denetimler yapılmakta ve denetim sonucuna göre gerekli müeyyideler uygulanmaktadır.  

Bu kapsamda alınan kararlar ve uygulanan müeyyideler Kurumumuz internet (http://www.btk.gov.tr/) sayfasından kamuoyuna duyurulmaktadır. Diğer taraftan tüketicilere yönelik yapılan düzenlemeler, alınan kararlar ve devam eden çalışmalar da internet sayfamızda yayımlanmaktadır.  

Bu kapsamda şikâyetinizle ilgili Kurumumuzca yapılacak bir işlem bulunmamakta olup, yasal mercilere başvurabileceğiniz değerlendirilmiştir.  

Bilgilerinizi rica ederiz.  

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu  

Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü  

Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri CİMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz.CİMER'E GİRİŞBu e-posta otomatik oluşturulmuştur, lütfen cevap vermeyiniz.
    CİMER ile ilgili her türlü sorunuz için 150’yi arayabilirsiniz. 

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• acura07 kullanıcısına yanıt
    25 euro ziggo kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Cimer'e iletiyoruz BTK'Ya gönderiyor ben bu kurumu hiç anlamış değilim ben BTK ile muhattap olsam zaten sitesine girer şikayet kaydı yazardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Cimer'e iletiyoruz BTK'Ya gönderiyor ben bu kurumu hiç anlamış değilim ben BTK ile muhattap olsam zaten sitesine girer şikayet kaydı yazardım.
    Ondan daha vahimini söyliyim.Ben türk telekomu btk şikayet ettim beni türk telekom müdürlüğüne yönlendirdiler Aptal bunlar zaten türk telekom sorunu çözmedigi için ben sana şikayet ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.