Şimdi Ara

CİMER'E UPLOAD HIZLARINI HER GÜN ŞİKAYET EDİYORUZ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
337
Cevap
3
Favori
1.123.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
255 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BTK'yı şikayet edebileceğimiz bir kurum yok böyle saçma bir sistem olamaz ya.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Ya başka bir yol bulacağız, ya da hükümetin değişmesini bekliyeceğiz. Açıkcası 2. den daha çok umut var. AKN nin kalkması mucizeydi sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar bu kadar şikayet başka bir ülkede olsa kolay kolay btk gibi kurumların başkanı koltuğunda bu kadar rahat oturamazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giresun ve Ordu illerinde yaşayan dh sakinleri var ise 10 mbit upload lı paket verebiliyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç olsada bir şehit yakını olarak içeriği değiştirip kendimce istek başvurusunda bulundum. Umarım, İnternet sorunları ilerleyen zamanlarda artık zulüm olmaktan çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMK46 -- 2 Şubat 2020; 22:23:0 >
  • Akn kalktığındaki gibi bir zam dalgası bekliyorum eğer upload hızları artarsa ki upload hızının artacağının garantisi yok zam geleceğinin var o derece :)
  • hrnatcn H kullanıcısına yanıt
    Upload hızları yükselmediği halde zam geliyor.

Cimer'e şikayet etmeyenlere bu fiyatlar müstehaktır.

Sustuğunuz için kurumlar size bu fiyatları ve paketleri dayatıyorlar.
    ben şikayet göndermediğimi söylemedim şikayetin içine internet pahalılığını bile ekledim hatta ben olacak şeyi yazdım sadece :)
    turktelekom gibi firmanın 130 150 tl çektiği paketleri 75 80 tl ye sunan firmalarda kimin halkı sömürdüğünü açıklar nitelikte bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrnatcn -- 3 Şubat 2020; 1:59:8 >
  • Fiyatlardan şikayetçi arkadaşlar artık alternatiflere yönelse.. Hem şikayet ediliyor hem de yine TT alınıyor. Velevki TurkNet'in mh. kötü, ya da diyelim ki millenicom müşteriyi oyalıyor vs. vs. kardeşim bu firmalardan memnun olanlarda var. Taahhütsüz zaten alternatifler, denemekten ne kaybedersiniz?
    Armutun sapı, üzümün çöpü diyen arkadaşlar için kendi kullandıgım iss yi tavsiye ediyorum.(FixNET) TT ye oranla fazla ucuz olmasa da mh. teknik anlamda başarılı.
    Altyapım yepyeni zerre sorunum yok diyen arkadaşlar TurkNet alabilir, alanında o kadar kötü bir firma degil. SoL altyapısı olanlar millenicom alabilir. vs. vs.

Artık şikayet ettigimiz kadar icraat da yapalım, kurumlardan hayır yok ülke de. 40 ₺ deyip geçmeyin arkadaşlar, o 40 ₺ yi direk tt ye hibe etmek yerine alternatif firmaları bir deneyin.
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Malesef Telekom sayesinde Alternatifler zam yapmak zorunda kalacakmış.
    Olsun efendim. Şöyle düşünün diyelim ki her türlü 24Mbps'lik paket 100₺, fiyat farkı yok.
    100₺ yi direk telekoma verip %100 kar ettirmek yerine alternatif iss ye verelim. Devre kirası 60₺ olsa bile telekom en basit hesapla 40₺ daha az kazanacak. Eger her kullanıcı bunun bilincinde olursa şirket için büyük bir sayı olacaktır bu. Zarar vermese bile titretir.
    BTK nın açıkladıgı verilerdeki uçurumu görüyorsunuz degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 3 Şubat 2020; 6:16:57 >
  • 7 senelik youtuber olarak artık bende yeter diyorum , 4 mb upload mu olur? 10 gb video dosyam var gece yatmadan önce pc yi açık bırakıp öyle yüklüyorum , 9 saatte anca yükleniyor! bende yaptım şikayetimi arkadaşlar lütfen uploadla işi olmayan arkadaşlarımız bile yapsınlar rica ediyorum çok önemli bir konu bu , keşke ekşi sözlüğe taşıyabilsek :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Harun] -- 3 Şubat 2020; 9:14:56 >
  • Dünyanın en pahalı dogalgazi

Dünyanın en pahalı akaryakıtı

Dünyanın en pahalı interneti

Lafta değil ha gerçektende bu yukarda saydığım artık günümüzde ekmek su gibi ihtiyaç olan şeyler neden dünyanın en pahalısı? dünyada 193 ülke var durum ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet baba bana öğrenci torpili geçmiş, okumak zor olmasın diye 2 satır yazıp bırakmış.
    CİMER'E UPLOAD HIZLARINI HER GÜN ŞİKAYET EDİYORUZ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 3 Şubat 2020; 20:46:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç adam akıllı cevap alan oldu mu?
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    :) Nasıl bi cevap bekliyorsun ki ?

Türkiye de internet iktidarın vergiden sonra en büyük gelir kaynağı ortada bir rant var adamlar bunu son sürat ucuza vermez vermeyecek de !

:D Sana degil burada ki herkese yazıyorum AVRUPA kıtasında ki diger ülkelerin internet tarifelerine bak ortalama şunu görüceksin 1000 MBPS yani - 1 gigabit download / 1 gigabit upload veya 500 megabit upload FİBER TARİFELERİ PAKETLERİ içinde telefon + TV Aylık 20 euro ile 50 euro arasında SATIN ALABİLİRSİN !

Türkiye ye gel TÜRKİYE DE BU HIZLAR VAR DA YOK ASLINDA VAR AMA HALKA YOK ? PEKİ neden yok ? bi düşünün vatan millet ülke anam canım insanım naaraları atanLAR NEREDE ?

Türkiye de internet satın alıcaksınız FİBER altyapınız var diyelim alabilceginiz en yüksek hız 100 mbps download / 4 mbps de upload ve bu hız için sizden ne kadar istiyorlar ? Şuan itibari ile 250 - 350 TL :)))

Bak yukarıda adam lar 20 ile 50 euro ya satın alırken seni 10 a 20 ye katlıyan hızı sen 250 - 350 birim fiyatına alıyorsun burada rant var sömürü var !!! Yani iktidarı seçerken sen bunu kabul etmişsin zaten !

Yine verdigim örneklerde ki fiyatlandırmayı sakın sakın DÖVİZ - TL kuru ile hesaplamıyacaksın onları birim olarak düşünüceksin !

Mesala bakın almanyaya ve avrupaya GÖÇ EDEN insanların en büyük çogunlugu TÜRK VATANDAŞLARI ! 2016 yılından beri REKOR SEVİYE DE :)

Ve BU GÖÇ EDENLER SIRADAN İNSANLAR DEGİL ! Hepsi üniversite mevzunu veya üniversiteden yeni mevzun olmuş insanlar kalifiye insanlar TÜRKİYEDEN GÖÇ EDİYOR !

Neden göç ediyor ? Çünki ülkede ekonomik yaşam berbat mesala adam a soruyorlar NEDEN ALMANYA YA geldiniz ? Diyor ki ben bi kafede oturup çay kahve içiyorum 1 EURO - 2 EURO Türkiye de istanbulda kafe de oturuyorum 20 lira - 30 lira 1 TANE KAHVE - ÇAY ?

Bira içiyorum diyor 1 bira burada 2 euro TÜRKİYE DE bir barda 1 bira ne kedar 30 lira :))) Pizza yiyecem diyor almanya da en iyi pizza 1.50 euro TÜRKİYE DE 50 LİRA :))Ü

Almanya da internet e giricem 1 gigabit simetrik internet hızı 20 euro TÜRKİYE de BÖYLE BİR HIZ YOK :))

:D aradığın cevap bu iyi bir internet mi istiyorsun ucuza OZAMAN YURT DIŞINA GİDİCEKSİN !!! İYİ BİR REFAH YAŞAM MI İSTİYORSUN O ZAMAN YİNE YURT DIŞI !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

:) Nasıl bi cevap bekliyorsun ki ?

Türkiye de internet iktidarın vergiden sonra en büyük gelir kaynağı ortada bir rant var adamlar bunu son sürat ucuza vermez vermeyecek de !

:D Sana degil burada ki herkese yazıyorum AVRUPA kıtasında ki diger ülkelerin internet tarifelerine bak ortalama şunu görüceksin 1000 MBPS yani - 1 gigabit download / 1 gigabit upload veya 500 megabit upload FİBER TARİFELERİ PAKETLERİ içinde telefon + TV Aylık 20 euro ile 50 euro arasında SATIN ALABİLİRSİN !

Türkiye ye gel TÜRKİYE DE BU HIZLAR VAR DA YOK ASLINDA VAR AMA HALKA YOK ? PEKİ neden yok ? bi düşünün vatan millet ülke anam canım insanım naaraları atanLAR NEREDE ?

Türkiye de internet satın alıcaksınız FİBER altyapınız var diyelim alabilceginiz en yüksek hız 100 mbps download / 4 mbps de upload ve bu hız için sizden ne kadar istiyorlar ? Şuan itibari ile 250 - 350 TL :)))

Bak yukarıda adam lar 20 ile 50 euro ya satın alırken seni 10 a 20 ye katlıyan hızı sen 250 - 350 birim fiyatına alıyorsun burada rant var sömürü var !!! Yani iktidarı seçerken sen bunu kabul etmişsin zaten !

Yine verdigim örneklerde ki fiyatlandırmayı sakın sakın DÖVİZ - TL kuru ile hesaplamıyacaksın onları birim olarak düşünüceksin !

Mesala bakın almanyaya ve avrupaya GÖÇ EDEN insanların en büyük çogunlugu TÜRK VATANDAŞLARI ! 2016 yılından beri REKOR SEVİYE DE :)

Ve BU GÖÇ EDENLER SIRADAN İNSANLAR DEGİL ! Hepsi üniversite mevzunu veya üniversiteden yeni mevzun olmuş insanlar kalifiye insanlar TÜRKİYEDEN GÖÇ EDİYOR !

Neden göç ediyor ? Çünki ülkede ekonomik yaşam berbat mesala adam a soruyorlar NEDEN ALMANYA YA geldiniz ? Diyor ki ben bi kafede oturup çay kahve içiyorum 1 EURO - 2 EURO Türkiye de istanbulda kafe de oturuyorum 20 lira - 30 lira 1 TANE KAHVE - ÇAY ?

Bira içiyorum diyor 1 bira burada 2 euro TÜRKİYE DE bir barda 1 bira ne kedar 30 lira :))) Pizza yiyecem diyor almanya da en iyi pizza 1.50 euro TÜRKİYE DE 50 LİRA :))Ü

Almanya da internet e giricem 1 gigabit simetrik internet hızı 20 euro TÜRKİYE de BÖYLE BİR HIZ YOK :))

:D aradığın cevap bu iyi bir internet mi istiyorsun ucuza OZAMAN YURT DIŞINA GİDİCEKSİN !!! İYİ BİR REFAH YAŞAM MI İSTİYORSUN O ZAMAN YİNE YURT DIŞI !!!
    Avrupa da kucağını açmış beni bekliyordu zaten, Rimesia gelsin de güzel bir hayat sağlayalım ona diye.

Ülkede zaten ucuz olan hiç bir şey yok. Bu yüzden internetinde ucuz olması gibi bir beklentim yok. Upload konusunda ki asıl sorun, aç gözlülükten kaynaklanıyor. Simetrik internet satabilmek için bilerek upload hızları iyileştirilmiyor. Bunun müdahalesini BTK yapmalı ama oda kanka olduğu için el atmıyor.

Bu yüzden Cumhurbaşkanının olaya el atması lazım, bir kere çıkıp bunu halledin dese anında halledilir ama konu hakkında bilgisi yok. Geçen ay internet hızları konusunda serzenişte bulundu ama tt ceo'su hep yalanla dolanla kendini çok çalışıyormuş gibi gösterdi. Burada halkın sesini duyurması gerekiyor ama konuya da ilgi yok, halkta belli ki bu durumdan çok memnun...

• Ya şöyle yazıyorlar ya avrupa yok şöyle yok böyle. Benim konuştuğum arkadaşlar afrikadan mı bahsediyorlar diye merak ediyorum :D. Evet yaşam şartları Türkiye' den iyi olabilir ama ucuz olduğu kanısı çok yanlış. Evde kim var kim yok çalışacak ki o ev ayakta dursun. Bide kalifiye bi vatandaş değilsen oraya gitme hayalini bile aklınızdan çıkarın derim :D hoş kalifiye vatandaş olsan zaten memleketimde de rahat geçinirsin bu yazıyı yazma gereği duymazsın :D . Asıl meseleye dönersek evet hepimizi şikayet ediyor bende ettim sonuç hepimize gelen copy / paste cevap banada geldi. Bu işi bir üst düzeye çıkarılmalı oturduğumuz noktalarda siyasi parti üyelerinden destek istenmeli nabız yoklanmalı baskı kurulmalı. Yukarıda bahsi geçtiği gibi mevzu direk Reisi Cumhurun kulağına fısıldanırsa etkisi ve tepkisi daha net olur.
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    CİMER'E UPLOAD HIZLARINI HER GÜN ŞİKAYET EDİYORUZ!

Kanka oldugu için el atmıyor bu nasıl zihniyettir işte herşeyi ben bilirim zihniyeti ! Dostum malesef herşeyi senin gibi düşünen ben bilirim zihniyeti gibi 80 milyon adam oldugu için ülkede İNTERNET HIZLARI BU HALDE !!! DEGİL !!! ÜLKENİN YAŞAM ŞARTLARI SİYASETİ EKONOMİSİ BU HALDE :))

Recep tayyip erdoğan a bu ülke emanet edilmiş tamam mı Koskoca ülke 1 kişiye AİT !!! O kişi de canı sıkılıyor istedigi kişiyi istedigi MAKAMA GETİRİYOR !!!

Muhalefet bas bas bagırdı yapmayın OY VERMEYİN alın işte size Oy bunu senin için X kişi için demiyorum sen vermemiş olabilirsin veya vermişde olabilirsin vermişsen ve hala vericeksen bu senin sorunun ve senin türkiyenin internet hızı ile alakalı sorunların HİÇ BİRŞEKİLDE DÜZELMEYECEK !!! Taa ki bu ülkeye demokrasi ne zaman gelir insanlar ne zaman allaha kitap vatan millet sakarya naaraları ile oy isteyenlere oy vermekten vazgeçerse İŞTE OZAMAN belki degişir !!!

Bundan önceki BTK BAŞKANI KİMDİ ? ÖMER FATİH SAYAN ! PEKİ ÖMER FATİH SAYAN NASIL BTK BAŞKANI OLDU ?

1994 YILINDA İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİMDİ ? RECEP TAYYİP ERDOĞAN ! 1995 yılında ÖMER FATİH SAYAN NEREDEYDİ ? TAM TAHMİN ETTİGİN GİBİ DİYECEM AMA BERABER ÇALIŞIYORLARDI 1995 YILINDA İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE :)) NE ARKADAŞLIK MIŞ BE NE DOSTLUKMUŞ BE ÖFF HELAL OLSUN YIL 2020 ADAM ARKADAŞINI SATMIYOR YANINDA TAŞIYOR !! HELAL BE

İŞTE BU HALK DEMEZSE ALÖÖÖ HAYIRDIR ARKADAŞLARINI BAKAN YAPIYORSUN - Bİ YERLERE BAŞKAN YAPIYORSUNUZ HAYIRDIR ÇABUK İN O TAHTAN DİYE ?

Kimse kusura bakmasın KATLANACAKSINIZ !!! İSTEEDİGİNİZ KADAR CİMER E YAZIN ORAYA YAZIN BURAYA YAZIN !!! HİÇ BİRŞEKİLDE SONUÇ ALAMAZSINIZ !!!

HE SİZE TAVSİYEM VAR GİDERSİN YARGIYA ADALET E DAVA AÇARSIN TÜRKİYE DE UPLOAD HIZLARI RANT İÇİN EV KULLANICILARINA VERİLMİYOR DİYE MAHKEME ARAŞTIRIR SONUÇ ? DAVA DÜŞER !!!

Akabin de GİDERSİN AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE BÜYÜK İHTİMAL ORADA SONUÇ ALABİLİRSİNİZ !!!

ÖTEKİ TÜRLÜ HİÇ BİR ŞEKİLDE SONUÇ ALAMAZSINIZ !!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

Kanka oldugu için el atmıyor bu nasıl zihniyettir işte herşeyi ben bilirim zihniyeti ! Dostum malesef herşeyi senin gibi düşünen ben bilirim zihniyeti gibi 80 milyon adam oldugu için ülkede İNTERNET HIZLARI BU HALDE !!! DEGİL !!! ÜLKENİN YAŞAM ŞARTLARI SİYASETİ EKONOMİSİ BU HALDE :))

Recep tayyip erdoğan a bu ülke emanet edilmiş tamam mı Koskoca ülke 1 kişiye AİT !!! O kişi de canı sıkılıyor istedigi kişiyi istedigi MAKAMA GETİRİYOR !!!

Muhalefet bas bas bagırdı yapmayın OY VERMEYİN alın işte size Oy bunu senin için X kişi için demiyorum sen vermemiş olabilirsin veya vermişde olabilirsin vermişsen ve hala vericeksen bu senin sorunun ve senin türkiyenin internet hızı ile alakalı sorunların HİÇ BİRŞEKİLDE DÜZELMEYECEK !!! Taa ki bu ülkeye demokrasi ne zaman gelir insanlar ne zaman allaha kitap vatan millet sakarya naaraları ile oy isteyenlere oy vermekten vazgeçerse İŞTE OZAMAN belki degişir !!!

Bundan önceki BTK BAŞKANI KİMDİ ? ÖMER FATİH SAYAN ! PEKİ ÖMER FATİH SAYAN NASIL BTK BAŞKANI OLDU ?

1994 YILINDA İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİMDİ ? RECEP TAYYİP ERDOĞAN ! 1995 yılında ÖMER FATİH SAYAN NEREDEYDİ ? TAM TAHMİN ETTİGİN GİBİ DİYECEM AMA BERABER ÇALIŞIYORLARDI 1995 YILINDA İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE :)) NE ARKADAŞLIK MIŞ BE NE DOSTLUKMUŞ BE ÖFF HELAL OLSUN YIL 2020 ADAM ARKADAŞINI SATMIYOR YANINDA TAŞIYOR !! HELAL BE

İŞTE BU HALK DEMEZSE ALÖÖÖ HAYIRDIR ARKADAŞLARINI BAKAN YAPIYORSUN - Bİ YERLERE BAŞKAN YAPIYORSUNUZ HAYIRDIR ÇABUK İN O TAHTAN DİYE ?

Kimse kusura bakmasın KATLANACAKSINIZ !!! İSTEEDİGİNİZ KADAR CİMER E YAZIN ORAYA YAZIN BURAYA YAZIN !!! HİÇ BİRŞEKİLDE SONUÇ ALAMAZSINIZ !!!

HE SİZE TAVSİYEM VAR GİDERSİN YARGIYA ADALET E DAVA AÇARSIN TÜRKİYE DE UPLOAD HIZLARI RANT İÇİN EV KULLANICILARINA VERİLMİYOR DİYE MAHKEME ARAŞTIRIR SONUÇ ? DAVA DÜŞER !!!

Akabin de GİDERSİN AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE BÜYÜK İHTİMAL ORADA SONUÇ ALABİLİRSİNİZ !!!

ÖTEKİ TÜRLÜ HİÇ BİR ŞEKİLDE SONUÇ ALAMAZSINIZ !!
    Kardeşim boş yapma konusunda yüksek lisans falan mı yaptın?
    Ülkenin durumunu zaten biz biliyoruz, burada ülke süper falan mı dedik? Ekonomimiz çok iyi falan mı dedik gereksiz gereksiz yazıyorsun sanki biz akp'liymişiz gibi.
    Ülkenin durumu iyi değil diye ne yapalım, mal gibi oturalım ağlayalım mı yerimizde? İtiraz edip bir şeylerin değişmesini istiyoruz işte. Amacın ne anlamak mümkün değil, mal gibi oturup elimiz kolumuz bağlı yeni seçimimi bekleyelim?
    AKP'lilerden daha zehirli senin zihniyetin, isyan eden bir şeyler yapmaya çalışan insanların niye önünü kesmeye çalışıyorsun?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.