Şimdi Ara

CİMER'E UPLOAD HIZLARINI HER GÜN ŞİKAYET EDİYORUZ! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
3
Favori
1.123.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
255 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dedi Filozof...
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    :)) Ben diyorum ki kimi kime şikayet ediyorsunuz zaten konuyla ilgili milyonlarca şikayet gitmiş zaten oradan sonuç alamazsınız ! Gerçekten itiraz edilmek isteniyorsa GELİŞMİŞ ÜLKELER de bu itirazlar nasıl oluyor :) aynısını uygulayalım... Mesala milyonlarca insan 2 ay boyunca fatura ödemesin ne oluyor görelim :)) itiraz isyan budur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

:)) Ben diyorum ki kimi kime şikayet ediyorsunuz zaten konuyla ilgili milyonlarca şikayet gitmiş zaten oradan sonuç alamazsınız ! Gerçekten itiraz edilmek isteniyorsa GELİŞMİŞ ÜLKELER de bu itirazlar nasıl oluyor :) aynısını uygulayalım... Mesala milyonlarca insan 2 ay boyunca fatura ödemesin ne oluyor görelim :)) itiraz isyan budur...
    Burada fantezi ütopyalarını konuşmanın anlamı var mı? Hiç kimse araba almasın, ötv düşer. Herkes hizmetini iptal etsin, bak nasıl geri adım atıyorlar. Bunlar hiç bir zaman olmayacak boş söylemler. Haliyle bunları konuşmak boş.

Bu atılan mesajların hepsini BTK'ya yönlendiriyorlar direk ve onlarda gülerek okuyorlar. Bunlardan birisi cumhurbaşkanının danışmanlarına iletilse, onlar tarafından okunsa bir ihtimal sorun çözülebilir. Ha şunuda söylemem gerekiyor, ilk mesajda ki örnek metin çok kötü yazılmış ve asıl amaç hakkında neredeyse hiç bir bilgi içermiyor. Konu upload ise sadece uploadtan bahsedilmeli. Metinde fahiş fiyatlar var, indirme hızlarımız kötü var, sabit hız garantisi var, fiber talepleri var, ceza istekleri var, btk'nın oyunu var. Böyle bir mesajı ciddiye almak çok zor.

Neden ütopik olsun ki fransada memurlar zam istedi yapılan zam lara isyan ettiler sokaga çıktılar aslanlar gibi savaştılar haklarını geri aldılar. İngiltere de metro çalışanları isyan etti ozaman bizde çalışmayız dediler gündüzleri ingiltere de toplu taşımada hayat durdu medeniyetin beşigi diyebilcegimiz yerde bunlar oluyor.

Yunanistan da insanlar sokaga çıktı hükümete geri adım attırdı.

Gezi parkın da gencler sokaga çıktı iktidara geri adım attırdılar...

Burada illaki birinin bi tanıdığı vardır cumhur başkanına bi mesaj reel de iletile bilir , fakat ben diyorum ki cumhur başkanın zaten haberi var Bu konu için degil yani sadece upload degil internet ile alakalı milyonlarca şikayet var cimer de alyapı şikayeti ayrı - internet de kalite şikayeti ayrı - internet fiyatlarının şikayeti ayrı hepsi için milyonlarca şikayet var...

UPLOAD için söylüyorum upload hızları 10 yıl içinde hiçbir şekilde YÜKSELMEZ - YÜKSELTECEK BİR GÜÇ DE YOK !!! NEDEN YOK ? Şimdi senin bir şirketin var sen metro ethernet alıyorsun TÜRK TELEKOM VEYA DİGER İSS ler den simetrik internet her ay binlerce lira veriyorsun... Sonra bakıyorsun türk telekom sana sattıgının aynısını 100 liraya halka satıyor sen şunu diyeceksin 1 DAKİKA BEN ENAYİMİYİM :))) ben aylık 20k verirken insanlar 100 liraya benle aynı hızı alıcak...

Bu İSS lerin btk nın düşüncesi tabii bu ALTYAPI YOK BAHANESİ İLE arka plan a atıyor...

TÜRK TELEKOMUN CEO SU - BTK NIN CEO su bunları seçen başa getiren CUMHUR BAŞKANI zaten... Tek bir karar nagme ile atama yapıyor... Yani Türkiye de şikayetle itirazla internet sisteminde düzeltme revize olucaksa bu çoooktan olmuşdu ! Çünki elde mevcut diyorum ya cimer degil heryerde milyonlarca şikayet var... Hele o AKK döneminde şikayetleri saymıyorum bile buna...

Şu başlık şu şekilde olsa CİMER DEGİL bütün sosyal medya platformlarından siyasilere - tv kanallarına her gün şikayet edelim yazalım olsa ses getirir... Cimer e yazılan sümen altı ediliyor... Ben kendim şikayet uzmanıyım nereye ne nasıl yazılır... Kendimden örnek vereyim 2 yıl önce fiber altyapı istiyorum diye heryere yazdım gittim bi dünya insanla müdürle konuştum verdikleri cevap malasef fiber altyapı bulundugunuz lokasyon a getiremeyiz... X yetkili ile konuşuyorum fiber altyapı gelir mi gelirse ne zaman gelir Malesef 20 yıl anca belki..

Sonra bildigin tehdit etim çıkardım bütün faturalarımı 2002 den beri ttnet (türk telekom) müşterisiyim ne kadar para vermişim herşey ortada yazdım ceo ya fiber altyapı getirmiyorsanız ? Aboneligimizi sonlandıracagız ve 3 ay içinde FİBER ALTYAPI GELDİ daireme kadar fiber kablo çektiler.... Ben hakkımı aradım ve aldım cimer den isteseydim hala fiber gelmez derlerdi....

Direk CİMER'e iletilen şikayetler danışmanlar tarafından okunuyor bizzat daha önce telefon ile arandım karşıklı derdimi anlatıp iletim sağladı.

İnsanların genel sorunlarından bahsediyoruz ne kadar şikayet edilirse o kadar sorun olduğu anlaşılır ve arka planda aksiyon alınır.

Şu anda günümüzde halen Adsl'e mahkum olan insanlar var biz bunu dile getirmezsek kim dile getirecek ?

Hız garantisi şart 100 mbps paket alıyorum 100 mbps pakete göre ücret ödüyorum adam bana 24 mbps veriyor biz 100 mbps'e kadar sattık 24 mbps geliyorsa gelebilir ama faturanı aynı ücretten ödeyeceksin diyebilir buna itiraz etme hakkın bile yok çünkü taahhütname'de böyle bir şey yok nede BTK'nın alt limit uygulamasında.

Mobil taraftan insanlara sattılar süperbox'u 10 mbps veya 20 mbps keza sınırsız da alan oldu benim gibi BTK demişki teyitli yazısını atarım BTK'nın kendisi göndermiş firma ile firmayı denetleyen kurum kanki olur mu ? Türkiye'de olur neyse 2 mbps hız yeterliymiş 2 MBPS yıl olmuş 2020 ve 2004'te aldığım hızlardan bahsediyorlar.3 Mbps alırsan seni kâle almayacaklarmış keza 1 mbps bile alsan kâle almıyorlar.

Fahiş fiyatlar konusun da Türk Telekom bu yıl içerisinde kaç kere zam uyguladı ve Alternatif İSS'lere uygulattı buna bir bakmanız lazım fahiş fiyattan kastım Upload hızları azıcık arttı bunu bize 250-300 TL'ye paket olarak satarsa bu fahiş fiyattır.

Buradaki sorun yaşayan arkadaşların kaçı BTK'ya kaç kere şikayet etti en az 100 diyebilirim bazı arkadaşlar her gün yazıyor en az 500'leri de gördüm şahsım olarak 1 yılda 1000 şikayet yazılır mı ? Başka ülkede olsa o kurumun başkanını anında görevden alırlar burada sorun var öteleyip geçiştiriyorsun yok öyle derler.

BTK şu anda firma taraflı kankiler şu ana kadar ceza kesilen bir İSS gördünmü son zamanlar da ben her gün bakıyorum yok neden çünkü kankiler

Hadi iyi geceler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 5 Şubat 2020; 1:27:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Direk CİMER'e iletilen şikayetler danışmanlar tarafından okunuyor bizzat daha önce telefon ile arandım karşıklı derdimi anlatıp iletim sağladı.

İnsanların genel sorunlarından bahsediyoruz ne kadar şikayet edilirse o kadar sorun olduğu anlaşılır ve arka planda aksiyon alınır.

Şu anda günümüzde halen Adsl'e mahkum olan insanlar var biz bunu dile getirmezsek kim dile getirecek ?

Hız garantisi şart 100 mbps paket alıyorum 100 mbps pakete göre ücret ödüyorum adam bana 24 mbps veriyor biz 100 mbps'e kadar sattık 24 mbps geliyorsa gelebilir ama faturanı aynı ücretten ödeyeceksin diyebilir buna itiraz etme hakkın bile yok çünkü taahhütname'de böyle bir şey yok nede BTK'nın alt limit uygulamasında.

Mobil taraftan insanlara sattılar süperbox'u 10 mbps veya 20 mbps keza sınırsız da alan oldu benim gibi BTK demişki teyitli yazısını atarım BTK'nın kendisi göndermiş firma ile firmayı denetleyen kurum kanki olur mu ? Türkiye'de olur neyse 2 mbps hız yeterliymiş 2 MBPS yıl olmuş 2020 ve 2004'te aldığım hızlardan bahsediyorlar.3 Mbps alırsan seni kâle almayacaklarmış keza 1 mbps bile alsan kâle almıyorlar.

Fahiş fiyatlar konusun da Türk Telekom bu yıl içerisinde kaç kere zam uyguladı ve Alternatif İSS'lere uygulattı buna bir bakmanız lazım fahiş fiyattan kastım Upload hızları azıcık arttı bunu bize 250-300 TL'ye paket olarak satarsa bu fahiş fiyattır.

Buradaki sorun yaşayan arkadaşların kaçı BTK'ya kaç kere şikayet etti en az 100 diyebilirim bazı arkadaşlar her gün yazıyor en az 500'leri de gördüm şahsım olarak 1 yılda 1000 şikayet yazılır mı ? Başka ülkede olsa o kurumun başkanını anında görevden alırlar burada sorun var öteleyip geçiştiriyorsun yok öyle derler.

BTK şu anda firma taraflı kankiler şu ana kadar ceza kesilen bir İSS gördünmü son zamanlar da ben her gün bakıyorum yok neden çünkü kankiler

Hadi iyi geceler dilerim.
    CİMER'e iletilen şikayetlerin danışmanlar tarafından okunması imkansız, normal elemanlar tarafından okunur, gerekli kurumlara iletilir eğer çok önemli ve çok talep gören bir şey olursa danışmanlara iletilir, onlarda önemli görürse aksiyon alır.

Burada ki hata zaten genel sorunlardan bahsetmek. Ülkenin zaten internet konusunda bir sıkıntısı olduğu aşikar. Cumhurbaşkanı bile çıktı internet konusunda geri kaldık dedi. Tekrar mesaj atıp evet geri kaldınız denmesinin pek anlamı yok. Burada önemli olan hedef odaklılık. Bir mailde her yere saldırırsan, mesajı okuyan adam okey diyip geçiştirici bir mesaj yazar. Sen sadece upload hızlarının yükselmesine dair bir talep gönderirsen, vatandaşlar upload hızlarının düşüklüğünden yakınıyorlar diye gerekli yerlere iletilir. Upload hızları iyileştirildikten sonra diğer şeyleri de kovalarsın ama ben hem upload istiyorum, hem çok para vermiyim, her yer fiber olsun diye bir sürü şey sıralarsan haliyle geçiştirirler.

Türkiye de her kurum kankidir bu her zaman böyle olmuştur ve de her zaman böyle olacaktır. Ben AKP yönetiminde şunu gözlemledim, kurumlar kesinlikle çalışmıyorlar ve çalışmak istemiyorlar. Bu kurumlara çalışın emri her zaman Cumhurbaşkanından geliyor, ondan sonra istemeye istemeye az buz çalışmaya başlıyor kurumlar. Cam filmi uygulaması, sınav sisteminin bir gecede kaldırılması, sinema indirimlerinin bitmesi vs hep Cumhurbaşkanının talimatlarıyla yapılan şeyler. Burada ki kurumlara, bakanlıklara da atanan adamları zaten Cumhurbaşkanı atıyor ama halkın tepkisini çeken durumlarda hemen emir gidiyor ve uygulanıyor. Haliyle bu adam kankisi falan diye hiç bir şeyin değişmeyeceğini düşünmek yanlış. Sadece yapılan isteğin hedef odaklı olması gerekiyor. Atıyorum, sinema salonu hakkında bir şikayetin varsa, filmlerde çok dandik, süreleri de çok uzun, dublajlarda böyle kötü diye eklemeler yaparsan o şikayetten bir şey çıkmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimesia -- 5 Şubat 2020; 1:50:5 >

Sizin mantığınızı anlamış değilim Upload hızları diğer söylediklerimi etkiliyor mesela upload hızı yükseldi paket fiyatı oldu 300 TL peki burada fahiş fiyat olmayacak mı ?

Peki Sabit upload hızı garantisi ?

Upload hakkında bir sürü şikayet edildi peki Adsl kullanan insanların çektiği çileleri bilecekler mi tabiki de hayır.

İlgilenirler veya ilgilenmezler ben her gün şikayetimi bırakıyorum sizin de şikayetinizi iletmeniz size kalmış ben kimseye karışamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Sizin mantığınızı anlamış değilim Upload hızları diğer söylediklerimi etkiliyor mesela upload hızı yükseldi paket fiyatı oldu 300 TL peki burada fahiş fiyat olmayacak mı ?

Peki Sabit upload hızı garantisi ?

Upload hakkında bir sürü şikayet edildi peki Adsl kullanan insanların çektiği çileleri bilecekler mi tabiki de hayır.

İlgilenirler veya ilgilenmezler ben her gün şikayetimi bırakıyorum sizin de şikayetinizi iletmeniz size kalmış ben kimseye karışamam.
    Ben kendi şikayetimde upload hızlarının çok fahiş fiyatlara satılmak için bilerek limitlendiğini ve normal kullanıcıların bu yüzden ulaşamadığından bahsettim. Şu an satılan paketlerde fiyat artışı olmadan, vatandaşların en düşük paketlerde bile 5mbit hız alması gerektiğini yazdım ve yüksek paketlerde bu limitin daha da artması gerektiğini yazdım. 50mb hız alabilen bir vatandaşa 3mb upload vermenin çağ dışı bir uygulama olduğunu yazdım.

Daha öncede dediğim gibi, hedefe odaklılık önemli. Ben her yere fiber istiyorum, ben fiyatların düşmesini istiyorum, ben sabit hız garantisi istiyorum diye yazılırsa bunun zerre anlamı olmaz. İsteklerde mantıklı olmak gerekiyor. Yoksa bizde istiyoruz dünya barışı sağlansın, balinalar öldürülmesin...

Adsl kullananların çektiği çileyi bitirmenin yöntemi de, adsl üzerine farklı bir mesaj yazmaktır. Tekrar tekrar söylüyorum, hedefe odaklanmak önemli. Bir mesajda curcuna halinde onuda yapın bunuda yapın, fıstıklı sosta olsun dersen, kimse ne dediğini anlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimesia -- 5 Şubat 2020; 2:14:45 >

• Arkadaşlar bu konuya her gün destek verelim. Hergün şikayet edelim. Başka türlü sonuç alamayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah sonuca ulaşır, upload hızları olması gereken hızlara yani çağın gerektirdiği hızlara gelmiş olur.

• 2 mbps razıydım...

CİMER'E UPLOAD HIZLARINI HER GÜN ŞİKAYET EDİYORUZ!
  • Güncel arkadaşlar. Şikayetlere devam edip sesimizi duyuralım.

• Yarın öbür gün upload için kota gelirse şaşırmam

• Yazın, daha çok yazın, CİMER patlayana çatlayana kadar yazın.
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Cimer'deki çalışanlar bana isyan ediyor bu kadar şikayet edilir mi diye.
  • Farklı bir cevap alan oldu mu?
  • Miga kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom yöneticilerine iletiyoruz pazarlama birimi o kadar yavaş ki halen işleme almadılar upload için paket yapacaklarmış ki ben mevcut paketin hızlarının yükseltilmesini istemiştim bu da bir olumlu gelişmedir ama paketin içinde olsa daha iyi olurdu gene de bunun üzerinde uğraşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 27 Mart 2020; 0:33:4 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.