Şimdi Ara

Cimer şikayet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu al-satçı kan emiciler icin Cimere bir sikayet yazisi yazdim herkes yazsin belki bi ise yarar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu durumdan sana, bana fayda çıkacağını sanıyorsan yanılıyorsun.
    Vatandaş aleyhine bir sonuç ortaya çıkar bu durumdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckVizoR -- 22 Mayıs 2020; 16:8:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Olsun safimiz belli olsun en azindan. Tepkisiz durmaktan iyidir.

• al satçılar bu konuyu gördükten sonra al sat yapmaktan vazgeçmiş simit satıp onurlu yaşamaya karar vermişler
  • cimer genel ifade ile başvurman bir işe yaramaz dersinki şu şahıs al/sat yapıyor vergiden kaçıyor
    gereksiz iş yükü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • galericiler daha bela. asıl piyasayı onlar yukseltiyor. alsatcı biraz insafli yine de. karindan indirim yapabiliyor :) aslinda al birini vr otekine.
  • Hiç bir çözüm olmaz. HFA bildirimine bir galericiyi şikayet ettim, 3 aya yakın zaman geçti hala bir sonuç yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şikayet
    geçen yıl açıldı
    Mernisten Tehdit Ediliyorum
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    İşyerimden bizzat tanıdığım insanlar var adam işe geliyor bütün gün telefonda araç peşinde koşuyor. Tepki koyun abi olaylara biraz herkes her şeye sessiz kaldığı için bu halde değil miyiz zaten?

• geçmişiniunutanadam G kullanıcısına yanıt
    sıfır araçların fiyatı artı gecen sene mart ayında anahtar teslim egea 64,5 alınırken şu an 103 artışın en büyük sebebi araç fiyatları artarken sessiz kal ikinci el artığında ses çıkar yok öyle bir dünya
    iş yerindeki arkadaşın bu işi boş zamanında yapıyorsa hiç bir şey diyemezsin sen çalışırken o yatıyor bu ve araba peşinde koşuyor siz tepki koymuyorsan kusura bakmayın ben öyle bir durumda kafasına dosyayı fırlatırım dosyayı fırlatmıyorsam bilinki bende onun gibi yatıyorumdur
    fiyatı yüksek buluyorsanız almazsınız satıcı adam zaten fiyatı ona göre yazar satar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ancak gücünüzün yettiğine sesinizi çıkartmayı bilirsiniz. Piyasayı al-satçılar yükseltiyor diyenleri samimi bulmuyorum. 0 otomobil fiyatları Türk Lirası bazında arttığı için ikinci el otomobillerin fiyatı artıyor.

• Yav ne anlatıyorsunuz siz 2. eli fiyatları sıfırdan fazla yazan var

• Gelen cevaplara bak müstehak bu millete 20 yaşında arabaya 80 bin bayılmak devam edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: geçmişiniunutanadam

Gelen cevaplara bak müstehak bu millete 20 yaşında arabaya 80 bin bayılmak devam edin.
    %110 vergiyi al satçı mı koyuyor ? KDV'nin ÖTV'sini al satçı mı koyuyor?

Çek vergiyi %60'a al satçılar şok olsun şaak bir %10 daha indir nasıl darma duman oluyor yeter artık dedikleri anda şaaak %10 daha indir ortalık 56.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bu yazdıklarınız zaten tepkisizliğin sonucu neyse herkes memnun halinden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.