< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 23 Ekim 2024; 11:18:13 > |
Cimere ve anayasa mahkemesine yazıyoruz, başıboş köpek sorunu için.
-
-
Köpek severler evlerine alsın. Bu itlerin sokakta olmasını isteyen sizsiniz. Bir çocuğa zarar geleceğine milyon tanesi ölsün. Sanki köpeğin bir kıymeti var.
-
Adam köpek sevmiyor evinde neden beslesin? Adam evinin önünde bile istemiyor sen adama al evinde besle diyorsun.
O kadar köpek seviyorsan evine alıp sen besleyeceksin olm biz değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 23 Ekim 2024; 8:42:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanların etlerini canlı canlı ısırıp parçalayarak acı içinde eziyet çektirerek öldüren sokak köpeklerini cimere şikayet edenlere "al evine besle" deme utanmazlığını gösterenlerden edep öğrenmiyoruz , daha fazla insanların sinirleriyle oynama yeter insanın ağzını bozdurmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 23 Ekim 2024; 21:46:23 >
Bugün normalden daha erken işe gitmek zorundaydım, sırf sokakta köpekler var diye taksiyle bindim.
Bu sokak köpeklerini lütfen üşenmeyip cimere şikayet edin rica ediyorum, bugün 5 şehidimiz var Allah rahmet eylesin. Bu köpeklerin öldürdüğü insanlar da insan değil mi?
Teröristler insanımızı öldürüyor, bu sokak itleri de insanımızı öldürüyor ne farkı var.
Lütfen cimere şikayet edin bu çağdışı sokak köpeği eşkıyalığına son verilsin artık yeter ya.
diyorum ya hocam terör altında topluma veremedikleri korkutmayı başıboş köpekler ile vermeye çalışıyorlar ve bunlar dışarıdan fonlanıyor,
-
%90 köpek mama çetesinin adamları bunlar, insan parçalayan sokak köpeklerini besleyip aldığı paralarla karnını doyuruyor, midesinden nasıl geçiyor o haram paralar acaba insan canıyla karın doyurmak ye OĞLUM ye hesabını verirsin inşallah birgün. Evinin önünde köpek istemeyen adama al evinde besle diyor utanmaza bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 23 Ekim 2024; 21:59:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Köpek severler evlerine alsın. Bu itlerin sokakta olmasını isteyen sizsiniz. Bir çocuğa zarar geleceğine milyon tanesi ölsün. Sanki köpeğin bir kıymeti var. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X