Arkadaşlar selam, Bursa'da bir Taham Yapı adında bir firmadan geçen sene ev aldık ve satış sözleşmesindeki birkaç anlaşmazlıktan ve muhattap bulamamazlıktan ötürü sikayetvar.com'a ilgili firmanın profilinde şikayetimizi belirttik. Geçen süre zarfında güç bela problemleri kısmen çözdürdük ve artık uğraşmamaya karar verip aynı şikayetin altına "sorunumuz kısmen çözüldü " tarzı bir yorum bıraktık. Sabah eşimin telefonuna bilmediğimiz bir whatsapp üzerinden bir avukattan tebligat geldi. Bende karşılık olarak "noterden tebliğ edin" yazdım. Noterden tebliğ edilse bile bu durumda bize dava açılabilir mi? Bizi korkutup 3 gün içerisinde mesajı sildirmeye çalışıyorlar, halbuki adam gibi kapıya gelip veya arayıp özür dileselerdi ( Her gün şantiyeye uğruyorlar, bize hakaret etmişlikleri bile var) tatlı dille yorumu kaldırabilirdik.Dava açılsa bile kazanacaklarını düşünmüyorum ama yine de sizin fikrinizi almak istedim. İlgili yorum hala sikayetvar.com'da yayında. Bu arada 2 milyon ceza nedir ya :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sungur16 -- 6 Nisan 2021; 19:1:39 > |
Şikayetvar'daki yorum yüzünden dava açılabilir mi? (Sözde Tebligat Geldi)
-
-
Boş..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
He oldu herkes birbirine dava açsın o zaman kebab göz korkutma gibi geldi bana
atsana linki özelde konuyu okuyum merak ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 6 Nisan 2021; 19:22:45 > -
hiç bir şey olmaz girme bile davaya avukatını yolla . herkes ozaman herkesten oyuna getirip alırdı 2 milyon öyle bişey mi varmış . tıraş işler bunlar korkma hiç .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç bir şey olmaz
-
hocam şikeyetinde ss ini atar mısınız merak ettim
-
Dolandırıcı gel anlaşalım diyecek 3-5 krş atacaksın güya kapanıp gidecek. Whatsapptan tebligat mı olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir bok olmaz devam..
2.000.000 lira yazmış bir de gören savcı götüyle güler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 6 Nisan 2021; 20:58:5 > -
https://www.sikayetvar.com/taham-yapi/taham-yapi-dogalgaz-basvurusu-gec-yapildisitede-kutu-yok
@naruto45
arkadaşlar şikayet bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mafyavari tavır var sizin mesajınızda hiç bir şey yok. Silmeyin üstüne manevi tazminat açabilirsiniz yıprandım korkuyorum diye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hiç bir şey olmaz girme bile davaya avukatını yolla . herkes ozaman herkesten oyuna getirip alırdı 2 milyon öyle bişey mi varmış . tıraş işler bunlar korkma hiç . |
bir bok olmaz devam.. 2.000.000 lira yazmış bir de gören savcı götüyle güler |
Benzer içerikler
- kalp stent taktıranların yorumları
- durum bildirir raporu rapor yerine geçer mi
- yatır olan evde neler olur
- fişi çekilen buzdolabı kapağı açık mı olmalı
- gözde uçuşan cisimler yorumları
- 5g nedir zararları
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X