|
Çin'de Covid-19 ile ilişkili ölümler sürüyor

-
-
Dünya sağlık skandalı gibi oldu,ciddiye alanda var almayanda.
-
Canla başla aylarca emek veren hastalara koşarken hayatını bu hastalıktan kaybeden sağlık çalışanlarına bari saygınız olsun.
Olmayan hastalıkmış.
Yazık..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mrna aşısı kullanmayan çinin durumunu görüyorsunuz. "Deneysel sıvıcılar" biraz ibret alsın.
-
Ne alaka şimdi bu, boş boş yorum yapmışın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskisi gibi insanların büyük bir korku ile onl alması imkansız artık Çinde de durum bu şekilde demekki hızla artması ölüm sayılarının bunu gösteriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çin nwo ( yeni dünya düzeni) nun bir numaralı uygulayıcısı. sana ilerde yapılmak istenen şeyin provası bu gördüklerin.
bende aşı olmadım. aaaa ölmedimde. genlerimi değiştirmedim de, insan olarak kalmaya devam ediyorum. saf insan, sinyal yaymayan, ileride android gibi güncelleme almayacak, nöronlarıma başlanamayacakları, duygu yüklenmeyecek, zihnimden geçenlerin sisteme aktarılamayacağı, markete gittiğimde ne almama karar veremeyecekleri.
dün gripten zaturreye çevirip ne kadar kişi ölüyorsa, bugünde aynısı. amerikada grip ile 15 yıllık ölüm rakamlarında değişim yok çünkü. ama kalp krizlerinde %1500 artış var, sporcu ölümleri mi %17000 kat.
kızını kötü yola düşürmüş annenin kendisini temize çıkarma çalışması gibi zırvalamayı bırakın.
kandırıldık deyip önünüze bakın. çünkü çok fena kandırıldınız.
-
Büyük oyunu görmüş zeka küpü, komik.
-
Aynen. Katılıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fotograf manipüle amaçlı. Herkese maske giydirip yürütmüşler. Ak giysili biri bavulunu almış, yolculuğa cıkıyor. Bilincaltından "Ölüme yolculuk" mesajı :)
Fotografa "kararmış hava" efekti de uygulamışlar. Fotograf altına manşet atmaya gerek yok, fotografın kendisi milyonlarca kişiyi korkutmaya yeterli :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çin'de vakaların bu denli patlaması mRNA aşılarının uygulanmamasından değil, Çin hükümetinin sürü bağışıklığına geçit vermeyen "sıfır vaka" politikasının sürdürülebilirliğinin sona ermiş olmasından kaynaklanıyor. Yani Çin'de uygulanan akıl-mantık dışı karantina koşulları nedeniyle ülke halkının virüse karşı kalıcı bir bağışıklık geliştirmesi pek mümkün olmadı.
En Beğenilen Yanıtlar

Canla başla aylarca emek veren hastalara koşarken hayatını bu hastalıktan kaybeden sağlık çalışanlarına bari saygınız olsun.
Olmayan hastalıkmış. Yazık.. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X