|
Bildirim
Kullandığımız ürünler bağlanabilirlik adı altında saçma haller almaya başladılar. Sadece araba kullanmak istiyorum A ile B noktası arasında gitmek ve gelmek bu bile zor
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 28 Ocak 2024; 13:48:35 > |
sap-la,huaweii intikamı diye yorumladım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 28 Ocak 2024; 13:56:57 > |
|
|
çin, kontrol manyağı bir rejimle kafayı yedi iyice. bu gidişat içine çöker, ben diyeyim |
Evet öyle gözüküyor olsa da aynı zarar Apple ve Amerika'ya da yazacak. Üretimi komple taşıyacak ve Çin'deki gibi eksiksiz olana kadar deli gibi maddi (para) ve manevi (akıl) harcama yapacak. Gittiği ülkeye kaynak ithal edecek ki büyük bir kısmı Çin'de, ham maddenin. Çin'den alamaz ise kendi kaynaklarını göndermek zorunda kalacak. Bu ithalat ve ihracat ilgili ülkeyi ne kadar değiştirecek. Üretim ne kadar kaliteli olacak, lojistik olarak ne gibi problemler ortaya çıkacak. Bu kadar baskıya rağmen Apple'ın da Çin'de inat etmesinin bir sebebi olmalı, değil mi? |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |