Güzel hamle ..Reisten beklentimiz artık bedava TOGG dağıtmaya başlaması..Çinlilerin belini bükelim Biraz da biz yerli ve milli olalım |
Bildirim
Güzel hamle ..Reisten beklentimiz artık bedava TOGG dağıtmaya başlaması..Çinlilerin belini bükelim Biraz da biz yerli ve milli olalım |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mesajı yeni gördüm. Çinli ile rekabet eden de maalesef Alman, Fransız, Koreli sen kim sandın? Vatan, millet Sakarya edebiyatı yapıp gümrük duvarının arkasına saklanan sözde "yerli üreticiler" olmadığı kesin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yani sen ülkemizde üretim yapan toyotadan forda renaulta togga gümrük duvarının arkasına sallanan sözde yerli üreticiler diyorsun,doğru mu anladım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Heeee < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İşte forumun kötü yanı da bu, şu seviyeyle muhatap oluyorsun Neyse ekran görüntüsü alayım da sonra başka konularda size bu mesajlariniz hatirlatilinca silip inkara başlıyorsunuz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 2 Temmuz 2024; 8:11:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🙃 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |