Şimdi Ara

Çin'den makina getirtmek istiyorum. Ne yapmalıyım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Çin'den bir makina getirtmek istiyorum. Değeri 7 bin dolar , satın aldım diyelim, buraya sokmak için ne kadar vergi vs ödeyeceğim. Bu işi tam bilen biri var mıdır. Ne kadar gelir bu makina bana.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çin'den Makine Getirmek: Kapsamlı Bir Kılavuz

Çin'den makine getirmek, işletmen için maliyetleri azaltmanın ve verimliliği artırmanın etkili bir yolu olabilir. Ancak, süreci başarıyla yönetmek için doğru adımları atmak çok önemlidir.

Çin'den Makine Getirme Maliyeti

Çin'den makine getirme maliyeti, makinenin türüne, boyutuna ve nakliye yöntemine bağlı olarak değişir. Deniz yoluyla nakliye genellikle en uygun maliyetli seçenek olsa da, hava yoluyla nakliye daha hızlıdır ancak daha pahalıdır.

Gerekli Evraklar

Çin'den makine getirmek için aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi evraka ihtiyacın olacaktır:

• Ticari fatura
    • Paketleme listesi
    • Konşimento
    • Menşe belgesi
    • Muamele beyannamesi (gümrük işlemleri için)

Adımlar

Çin'den makine getirme süreci şu adımları içerir:

1. Tedarikçi Bulma: Güvenilir ve saygın bir tedarikçi araştır ve seç.
    2. Ürün Spesifikasyonu: Makinenin özelliklerini ve teknik özelliklerini belirle.
    3. Sipariş Verme: Tedarikçiyle siparişi ver ve tüm detayları onayla.
    4. Ödeme: Ödemeyi, genellikle akreditif (L/C) veya telgrafik havale (T/T) yoluyla gerçekleştir.
    5. Nakliye: Makinenin nakliye yöntemini seç ve nakliye düzenlemelerini yap.
    6. Gümrükleme: Makine geldiğinde, gümrükleme işlemlerini tamamla ve gerekli vergileri ve harçları öde.
    7. Teslimat: Makineyi teslim al ve kurulumu tamamla.

Çin'den Ekskavatör Getirmek

Ekskavatörler, Çin'den ithal edilen popüler makinelerdir. Ekskavatör getirme süreci diğer makinelerle benzer olsa da, ekipmanın büyüklüğü ve ağırlığı nedeniyle özel hususlar dikkate alınmalıdır.

İpuçları

• Güvenilir bir nakliye şirketi seçin.
    • Nakliye sigortası yaptırın.
    • Gümrük işlemlerini zamanında tamamlayın.
    • Makineyi dikkatlice kontrol edin ve hasar olmadığından emin olun.

Çin'den makine getirmek, işletmeler için potansiyel olarak faydalı bir girişim olabilir. Yukarıdaki adımları ve ipuçlarını izleyerek, süreci sorunsuz bir şekilde yönetebilir ve makinenizi zamanında ve bütçenize uygun bir şekilde alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sormayacağım bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen ortakla 70 bin euro degerinde makina ihracat yaptik, bu bi makina sarim makinasi, sende logistikciler ve gumrukculerle konus onlar sana anlatir,

cok ince ayrintilar var , ne makinasi,? gitip kodu ne ? hangi sektorude kullaniliyor ?

bunlara gore vergi orani? yasal izinler prosedur belirleniyor.cogu makinaciyi alibaba.com da bulursun, orda turkce bilen makinacilar var

http://www.cindenmakinegetirmek.com/
  • İthalat belgesine sahip şirketlerle görüşmen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: richardbozkurt

gecen ortakla 70 bin euro degerinde makina ihracat yaptik, bu bi makina sarim makinasi, sende logistikciler ve gumrukculerle konus onlar sana anlatir,

cok ince ayrintilar var , ne makinasi,? gitip kodu ne ? hangi sektorude kullaniliyor ?

bunlara gore vergi orani? yasal izinler prosedur belirleniyor.cogu makinaciyi alibaba.com da bulursun, orda turkce bilen makinacilar var

benim makina PUNTA KAYNAK MAKİNASI hocam.
    Gtip i falan bilmiyorum ama şimdi araştırdığım kadarıyla 84.68 olabilir.
    Metal sektöründe kullanılıyor.

• Gümrük firmasına danışırsan tüm detayları sana verirler .
  • Gumrukte rusvet vermen lazim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesaj atın konuşalım hocam

• Sen parayı bana yolla hallederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ookangenc

Mesaj atın konuşalım hocam

gönderdim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEWY

quote:

Orijinalden alıntı: richardbozkurt

gecen ortakla 70 bin euro degerinde makina ihracat yaptik, bu bi makina sarim makinasi, sende logistikciler ve gumrukculerle konus onlar sana anlatir,

benim makina PUNTA KAYNAK MAKİNASI hocam.
    Gtip i falan bilmiyorum ama şimdi araştırdığım kadarıyla 84.68 olabilir.
    Metal sektöründe kullanılıyor.

hocam ne gelişme oldu PUNTA KAYNAK MAKİNASINDA ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.