Şimdi Ara

ÇİN MALI N97 ALACAM YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben cakma n97 yada ıphone alacam wifili aranızda kullanan varmı kullanan varsa lütfen bilgi versin

• Paranızı boşa harcamayıp bilindik markaların Wi-fi li ucuz modellerine yönelmenizi tavsiye ederim. E63 gibi , Böylece sağlığınızı da paranızı da korumuş olursunuz.
  • Çin mali telefonlarin Sar degerli cok yuksek boylelikle insan sagligina cok zararlidir.
    Ben çin mali telefonlardan uzak durmanizi tavsiye ederim.
    Ayrica oldukca zayif yonleri var bu telefonlarin.
    Cok cabuk bozulur,boyasi dokulur, sagliga zarar verir,basin belaya girer(klonlanmis imei kullanarak).
    Sonuc olarak uzak dur eger aklin varsa.
    Arkadasin dedigi gibi orjinal nokia al.
  • Diğer arkadaşlara katılıyorum. Çin malı telefonlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Boşa para harcamayın. Ayrıca alacağınız model N97 değil, N97 nin kopyası ve kalitesizidir.
  • ARKADAŞLAR SİZE KATIIYORUM KENDİMDE ÇAKMA SATARIM AMA TAVSİYEE ETMİORUMM FİATLAR ÇOK UCUZ AMA O KADAR KALİTELİ OOLMUYORLAR TABİİİ
  • "çakma n97/iphone" tanımından da anladığımız gibi telefonun var olan özelliklerini kullanmak için değil, havasını atmak veya cebinizden n97/iphone çıkarmış olmanın size katacağını sandığınız artı değeri kullanmak üzere böyle bir yanlışı yapmanın kapısında bulunuyorsunuz. (yazarken yoruldum okuyanın vay haline)
    toplum içinde kazayla çıkarırsınız farzı misal n97niz varmış gibi birisi göz ucuyla bakar "çakma" teşhisini koyar, günü ne yapsanız kurtaramazsınız.

telefon meselesine gelirsek burada bir ürünün taklidini yaptıkları için eleştirmiyoruz, o ancak etik değildir. ama adamlar etik harici teknikte, bilimde, sağlıkta standart diye bir tanımı kabul etmeyip "kullanıcı eline alana kadar kutusunda dayansın ki ödemeyi yapsın" mantığıyla hareket ediyorlar. boyası dökülüyor tamam kabulümdür. SE da Samsung da Nokia da hep karşılaştığım sorunlardı, fakat adamın dökülmesiyle değil kullandığı boyanın güvenilirliğiyle ilgili şüphe var. alıcı kullanıcı kitlesi olan çocuk oyuncaklarında çıkan olayları, bebek maması haberlerini unutacak kadar mı balık hafızalıyız? bu adam 100TL ye sattığı telefonda size mi acıyacak?
    kişi fazla kalorili diyetle beslenir, sigara kullanır kendi kararıdır kabulüdür. ama iletişim hizmeti vermek amacıyla sattıkları cihaz sağlığınızla oynuyorsa varsın devletlümüz gümrük kapılarından içeri soksun, bizlerin görevi uyarıyı yapmaktır.
    tabii son karar elbette ki sizin. yarın köprüden atlasam mı diye sorsanız atlamayın derim, ama atlarsan da keyfin bilir

• ya çin malı çok kötü duruyor git orjinal al pahalıya al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çinden iPhone almak!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37840109/tm.htm

Bunu oku.

Çin malından uzak dur.

Marka al mutlaka. Adam gibi marka ama. Ya ikinci el al, ya biraz daha biriktir al ya da hiç alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

"çakma n97/iphone" tanımından da anladığımız gibi telefonun var olan özelliklerini kullanmak için değil, havasını atmak veya cebinizden n97/iphone çıkarmış olmanın size katacağını sandığınız artı değeri kullanmak üzere böyle bir yanlışı yapmanın kapısında bulunuyorsunuz. (yazarken yoruldum okuyanın vay haline)
    toplum içinde kazayla çıkarırsınız farzı misal n97niz varmış gibi birisi göz ucuyla bakar "çakma" teşhisini koyar, günü ne yapsanız kurtaramazsınız.

telefon meselesine gelirsek burada bir ürünün taklidini yaptıkları için eleştirmiyoruz, o ancak etik değildir. ama adamlar etik harici teknikte, bilimde, sağlıkta standart diye bir tanımı kabul etmeyip "kullanıcı eline alana kadar kutusunda dayansın ki ödemeyi yapsın" mantığıyla hareket ediyorlar. boyası dökülüyor tamam kabulümdür. SE da Samsung da Nokia da hep karşılaştığım sorunlardı, fakat adamın dökülmesiyle değil kullandığı boyanın güvenilirliğiyle ilgili şüphe var. alıcı kullanıcı kitlesi olan çocuk oyuncaklarında çıkan olayları, bebek maması haberlerini unutacak kadar mı balık hafızalıyız? bu adam 100TL ye sattığı telefonda size mi acıyacak?
    kişi fazla kalorili diyetle beslenir, sigara kullanır kendi kararıdır kabulüdür. ama iletişim hizmeti vermek amacıyla sattıkları cihaz sağlığınızla oynuyorsa varsın devletlümüz gümrük kapılarından içeri soksun, bizlerin görevi uyarıyı yapmaktır.
    tabii son karar elbette ki sizin. yarın köprüden atlasam mı diye sorsanız atlamayın derim, ama atlarsan da keyfin bilir

Söylediklerin çok doğru.Önemli olan boyanın dökülmesi değil,önemli olan o boyanın kimyası bence.
    Telefonun parçaları kimbilir hangi plastikten yapıldı.Haberlerde çıkan çin malı oyuncaklar gibi.
    Her kesime her insana zarar verebilir , verirde.
    Yazınızı çok beğendim.Çok iyi yorumlamışsınız doğrusu.
    Çin malı asla ve asla almam.Aldırmamaya da çalışırım.

• ayfon icin super diyorlar hemen kap bitane bos gec sari sarmani zaten sana zarar verecek kadar dayanmaz dayansada turke bisey olmaz. kap cakma iphone nunu katil cakma adamlar arasina takma bu enayilerin soylediklerini kral cakma ayfon at havani doya doya

SANA AYFON YAKISIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintlaure -- 16 Şubat 2010; 9:48:21 >
  • Çin malı N97 ye oyun kurulurmu kurulmazmı diye çok tartışıyorlar.Kendim Çin malı N97 kullanıyorum ve oyun kuruluyor.

Çin Malı N97 si olan arkadaşlar için oyun kurulumu yapılır.10 adet oyun kurulumu 10 liradır.Oyun kurulumu İstanbul içi istediğiniz yerde

yapılır.Yol parası bana aittir.Siz sadece 10 adet oyun parası olan 10 lira veriyorsunuz başka hiçbir ücret ödemiyorsunuz.

Ben kendim kurarım demeyin öyle kolay değil.Çin malı N97'nin dokunmatik ekranı çok sağlam olmadığı için.Hem tam ekran oyun

olacak hemde dokunmatik değil yön tuşları ile olacak boşuna aramayın derim , verin 10 lira geleyim kurayım oyunları sizde N97'nin

tadını çıkarın.Mesajla ve Telefonla bana ulaşabilirsiniz. 0554 855 16 10
  • bende çin 97 var satılık ama hafıza karı problemi var ilgilenirseniz pm beklerim
  • Arkadaşım paranı çöpe atarsın çin almakla max 1 hafta sonra sorunları çıkmaya başlar zaten ona 250 - 300 vereceğine git bir tane 5230 al o fiyata en iyi telefonlardan biridir paranı çöpe atma
  • Ya çin malı almak kendine eziyet En fazla 1 yıllık telefon o 1 yıldada seni deli eder :
  • Bundan birkaç ay önce bir arkadaşa nokia e63 almaya gitmiştik. Arkadaşın gözüne blackberry taklidi bir çin malı takıldı. Neyaptıysam çocuğu vazgeçiremedim 375 tl verip aldı halbuki e63 360 tl idi. iki hafta sonra telin dokunmatik navisi bozuldu ayrıca diğer özelliklerinden hiçte memnun değil. Şu anda çok karizmatik bir telefonum var diye kendini avutuyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.