Şimdi Ara

Çin Malı Otomobillerin KAZA TESTLERİ!(Mutlaka Bakın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
16.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NOT:ALINTIDIR.OTOMOBİLLERVE.BİZ ADRESİNDEN BULDUM...

Bu Çin Malı Landwind'in testleri:

Bu da Volkswagen Touareg'in testleri:

Her iki Testte 64 km hızla yapılmış

Bu arabaları satın almadan önce bir kez daha düşünün ve bu arabaları satın almayı düşünen tanıdıklarınıza bu fotoğraflardan bahsedin.Otomobil bu canımızı emanet ediyoruz.Hiç bişeye benzemez!!!

NOT:ALINTIDIR(Otomobillerve.biz ekibine duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum.Sizde bana teşekkür etmek istiyosanız yorum yazın.Böylece konu üst kısımlarda kalsınki bu arabaları herkes tanasın...

• dostum vw oraya niye koydun ya neyse espri anladım ne demek istediğini vw ile..ya bu bir cinayet ya böyle bişey olmaz resmen katliam bunlardan uzak duralım ya..
  • paylaşımın için teşekkürler ama bu resim daha önce defalarca verildi az mı dalga geçtik bunlarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

dostum vw oraya niye koydun ya neyse espri anladım ne demek istediğini vw ile..ya bu bir cinayet ya böyle bişey olmaz resmen katliam bunlardan uzak duralım ya..
    Aradaki farkı görmeniz için koymuştum.ama espri olarak algılaman normal.çünkü çok açık bi fark var aralarında.dediğin gibi cinayet bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmgk

Aradaki farkı görmeniz için koymuştum.ama espri olarak algılaman normal.çünkü çok açık bi fark var aralarında.dediğin gibi cinayet bu...

Alıntıları Göster
    bir düşünün sıfır araba aldım diye komşulara arkadaşlara hava atıyorsunuz ailece o yani şu arabaya binip yolculuk ediyorsunuz insan hadi kendi canını düşünmesede ailesini hiç düşünmezmi ya
  • quote:

bir düşünün sıfır araba aldım diye komşulara arkadaşlara hava atıyorsunuz ailece o yani şu arabaya binip yolculuk ediyorsunuz insan hadi kendi canını düşünmesede ailesini hiç düşünmezmi ya

Alıntıları Göster
    ölüm riski yüksek bir araca kimse onay verip ülkeside satis yaptirmaz birazda avrupalinin abartilari bunlar bu kadar riskli bir arac olsa niye üretimine izin veriliyor? bunlarida düşünün avrupali cinliler her tarafi sarmasin diye komplolaridir icine binip denemeden 2,3 resim bakip karar verilmez

• quote:

Alıntıları Göster
    halkımızı bu araçlarla telef edecekler. bu araçlar Türkiye de satışa başladıktan sonraki ilk bayram tatilinde bu araçlarla yaşanan facialar televizyonlarda boy boy çıktığında insanların akılları başlarına gelecektir. ama illa acı bir olay lazım bize onun için bekleyip başımıza bir felaket geldikten sonra tepki göstermeye başlayacağız gibime geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebuyukdemirci

halkımızı bu araçlarla telef edecekler. bu araçlar Türkiye de satışa başladıktan sonraki ilk bayram tatilinde bu araçlarla yaşanan facialar televizyonlarda boy boy çıktığında insanların akılları başlarına gelecektir. ama illa acı bir olay lazım bize onun için bekleyip başımıza bir felaket geldikten sonra tepki göstermeye başlayacağız gibime geliyor.

Alıntıları Göster
    Bunların Çin malı olduğuna dair kesinlik nereden kaynaklanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodii123

Alıntıları Göster
    ya kağıt gibi bu arabalar buna wereceğiniz paraya değmez bence gidin en iyisinden bisiklet alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes ceylan

ya kağıt gibi bu arabalar buna wereceğiniz paraya değmez bence gidin en iyisinden bisiklet alın

Alıntıları Göster
    arkadaşlar siz bide şu linke tıklayında komediyi görün...
    chery eurocap da

http://www.patronlardunyasi.com/news_detail.php?id=21687

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 27 Aralık 2006; 21:56:26 >

• quote:

Alıntıları Göster
    iki araba arasında fiyat farkı var ama.

birinde aynı süratle yaptığın kazada büyük olasılık ölürsün ya da sakat kalırsın.
    diğerinde burnun ya kanar ya da kanamaz.

bu kadar büyük fark pes doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodii123

Alıntıları Göster
    zaman gazetesinde de parçalarla ilgili bir konu vardı tam hatırlamıyorum ama jant 1500 saat mi ne dayanıyormuş (neden km hesabı değilde saat hesabı bilmiyorum)
    aslında benim de bir kuşkum var çin otomobillerinin aleyhine sanki çok asılsız haber yapıldığına dair. türk ve avrupalı sanayicilerin işine gelmediği için asılsız olabilir.
    ama yine de 15000'e sıfır çin otomobili alınacağına o paraya 2. el daha güvenli bir araç almak daha mantıklı geliyor...

• quote:

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar bu arabalara herkez karşı çıkıyorda logana kimse niye karşı çıkmıyor. acaba dacia logan 5 yıldızmı almış bu testlerden. bizim millteimiz yıllarca kuş serisine bindi vede hala en çabuk el değiştiren arabalar kuş serisi ve para ediyor. bu arabalardamı 5 yıldızlı. yedek parça ve servisinden dolayı karşı çıkarsanız anlarım açıkcası. bu adamların satış yaptığı fiyata (fiyatları ne kadar olacak oda ayrı bir konu) başka bir araba alsanız (ki bu ikinci el olacaktır tahminen) o eski model olduğu için ne kadar güvenli olacak acaba ??????? elbette herkez güvenliği üst seviyede olan bir arabaya binmek ister ama imkanları dahilinde tabiki. eğer elimde 30 milyar varsa tabiki çin arabası değil focus - civic vs alırım. ama eğer elimde 16-17 milyar varsada gidip bu arabaların sıfırını alırım açıkcası. bence olaya fiyat performans açısından bakmak lazım. az parası olup konforlu araca binmek isteyenler için ideal bir seçim bence. ama imkanı olanlarda en azından şimdilik çin arabalarını seçmemeliler.

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick78

ya arkadaşlar bu arabalara herkez karşı çıkıyorda logana kimse niye karşı çıkmıyor. acaba dacia logan 5 yıldızmı almış bu testlerden. bizim millteimiz yıllarca kuş serisine bindi vede hala en çabuk el değiştiren arabalar kuş serisi ve para ediyor. bu arabalardamı 5 yıldızlı. yedek parça ve servisinden dolayı karşı çıkarsanız anlarım açıkcası. bu adamların satış yaptığı fiyata (fiyatları ne kadar olacak oda ayrı bir konu) başka bir araba alsanız (ki bu ikinci el olacaktır tahminen) o eski model olduğu için ne kadar güvenli olacak acaba ??????? elbette herkez güvenliği üst seviyede olan bir arabaya binmek ister ama imkanları dahilinde tabiki. eğer elimde 30 milyar varsa tabiki çin arabası değil focus - civic vs alırım. ama eğer elimde 16-17 milyar varsada gidip bu arabaların sıfırını alırım açıkcası. bence olaya fiyat performans açısından bakmak lazım. az parası olup konforlu araca binmek isteyenler için ideal bir seçim bence. ama imkanı olanlarda en azından şimdilik çin arabalarını seçmemeliler.

Alıntıları Göster
    15000 ytl param olsa valla gider 99 abmiante 100.000km devirmiş focus alırımda bu arbalara para vermem..

• quote:

Orijinalden alıntı: tapdk

zaman gazetesinde de parçalarla ilgili bir konu vardı tam hatırlamıyorum ama jant 1500 saat mi ne dayanıyormuş (neden km hesabı değilde saat hesabı bilmiyorum)
    aslında benim de bir kuşkum var çin otomobillerinin aleyhine sanki çok asılsız haber yapıldığına dair. türk ve avrupalı sanayicilerin işine gelmediği için asılsız olabilir.
    ama yine de 15000'e sıfır çin otomobili alınacağına o paraya 2. el daha güvenli bir araç almak daha mantıklı geliyor...

Alıntıları Göster
    nasıl sigaralarda dikkat sigara içmek öldürür yazıyorsa,
    bu arabaların da arkasına dikkat çinli araba öldürür yazılmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: dozi17

nasıl sigaralarda dikkat sigara içmek öldürür yazıyorsa,
    bu arabaların da arkasına dikkat çinli araba öldürür yazılmalı

Alıntıları Göster
    Yine de şahin, Dogan dan daha sağlamdır bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick78

Alıntıları Göster
    millet takmış bu kaza testlerine, sanki yatıp kalkıp hergün kaza yapıyosunuz arabalarınızla...adam gibi kullandıktan sonra neden kaza olsun...meşhur kuş serilerinin hala kullanıldığı ülkemizde neden karalıyorsunuz bu arabaları...atıp tutanların hepsinin altında son model güvenlik testlerinden 5 yıldız almış arabalar var sanki...çin arabalarından önce renault 9, toros, şahin, doğan, kartal, lada vega, renault clio, dacio logan, tata indica ve indigo...vs bu arabaların güvenlik testlerinden kimin haberi var...adamların ırkları çinli diye atıp tutun...hem bu çin arabaları avrupadan onay almadan ülkemize giremez...az sabredin, gelsinler bi görelim bakalım...ondan sonra konuşursunuz...hergün bu konu ile ilgili topic açılmasından bıktık...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

millet takmış bu kaza testlerine, sanki yatıp kalkıp hergün kaza yapıyosunuz arabalarınızla...adam gibi kullandıktan sonra neden kaza olsun...meşhur kuş serilerinin hala kullanıldığı ülkemizde neden karalıyorsunuz bu arabaları...atıp tutanların hepsinin altında son model güvenlik testlerinden 5 yıldız almış arabalar var sanki...çin arabalarından önce renault 9, toros, şahin, doğan, kartal, lada vega, renault clio, dacio logan, tata indica ve indigo...vs bu arabaların güvenlik testlerinden kimin haberi var...adamların ırkları çinli diye atıp tutun...hem bu çin arabaları avrupadan onay almadan ülkemize giremez...az sabredin, gelsinler bi görelim bakalım...ondan sonra konuşursunuz...hergün bu konu ile ilgili topic açılmasından bıktık...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

sevgili kardeşim,kuş serisi dahil olmak üzere hiç bir toros böyle kıvrım kıvrım olmaz...
    git pert olmuş şahin,torosa bak anlarsın olayı

biz 76 renault tl ile beton bahçe duvara yaklaşık 50 km ile yandan gömdük...
    duvar kırıldı,renonun demir tamponu düştü...araçtaki kimse yaralanmadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Alıntıları Göster
    senin dediğin bu araçlar ölmüş tarih olmuş ne zamanın araçları ozamanlar bunların üst sınıflarında bile bugünkü güvenlik ekipmanları yoktu ama biz burda 2007 bir araçtan bahsediyorsuz 95 model torostan değil..

quote:

• quote:

senin dediğin bu araçlar ölmüş tarih olmuş ne zamanın araçları ozamanlar bunların üst sınıflarında bile bugünkü güvenlik ekipmanları yoktu ama biz burda 2007 bir araçtan bahsediyorsuz 95 model torostan değil..

quote:

Alıntıları Göster
    ben orda lada vega, dacia logan ve tatalarıda yazdım...onların testlerini bulabiliyorsanız koyarmısınız...kullanan arkadaşlar bilgilensin...

benim anlatmak istediğim yargısız infaz yapıldığı...ortada dolaşan 3-5 resim var bunun dışında daha doğru dürüst açıklanmış bir tette yok...bir yerlerden bu arabalar hakkında yazı okuyon soluğu burda alıyor...neymiş efendim çin arabası almayın...arabadan önce evinizde, işyerinizde, bilgisayarınızda...vs hep çinlilerin ürettiği şeyleri kullanıyorsunuz...bundan dolayıda çok şeyler söyleniyor ama yinede kullanılıyor...adamlar hem ucuz hemde kalitel işler çıkarmaya başladılar...yaptıkları otomobillerde böyleyse neden alınmasın...

Türkiye gibi 70milyonluk bir ülkede 15milyon kişi yoksul olarak gözüküyor...senin tarih olmuş dediğin arabalarda hala kullanılıyor...bunları göz önüne alarak daha gerçekçi yorumlar yapılsın lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 27 Aralık 2006; 22:59:15 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.