Şimdi Ara

çin malı sünnetçi var mı :S XD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha deminki köftesuyunun konusunu incelerken düşündümde ilerde oğlum olursa ucuza sünnet ettirmek için çin mal sünnetçi bulabilir miyiz?? bulursak ne kadara sünnet eder?? sünnette ne gibi hatalar yapar?? ilerde malum cihaz bozulabilir mi çin malı kullandığımızdan??

• bulunur bulunmasına ama yanlış keserse bir de çin malı pipi bulmak gerekir ki çinlilerinkinin malzemesi eksik oluyor
  • itiraf ediyorum. benim sünnetçimin bir gözü kördü diğer ise şaşı. anormallikler zaten hep beni buluyor

dipnot: vallahi doğru söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

itiraf ediyorum. benim sünnetçimin bir gözü kördü diğer ise şaşı. anormallikler zaten hep beni buluyor

Terslik falan yok demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

itiraf ediyorum. benim sünnetçimin bir gözü kördü diğer ise şaşı. anormallikler zaten hep beni buluyor

Terslik falan yok demi

El frenini kaldırabiliyon dimi. Bi yerde sıkışmıyo yani?

• Benim babam o kadar titizdiki sünnet konusunda ispanyadan doktor getirtmiş abi kim bilir ne kadar para bayıldı bide normal kesme değil dikiş filan yok razer yöntemide değil şeyine boru takıyo böyle et kaynıyo daha Türkiye'de yoktu öyle teknik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Van HaLLen

Benim babam o kadar titizdiki sünnet konusunda ispanyadan doktor getirtmiş abi kim bilir ne kadar para bayıldı bide normal kesme değil dikiş filan yok razer yöntemide değil şeyine boru takıyo böyle et kaynıyo daha Türkiye'de yoktu öyle teknik.

hehehe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Saat Üreticisi Var mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alemin pipisi bile burjuva arkadaş. bize de kör sünnetçi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.