|
Çin, online oyunları sınırlayacak

-
-
Çin doğru hamleler yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözde bunların global oyunları oynaması da yasak ama VPN'le aşıp gidip oyunların Avrupa sunucularında aimbot açıyorlar.
-
doğu türkistandan dolayı çini sevmiyorum :S
-
aynen hocam. sosyal fobili olup eve kapanmamın en büyük sebebi mmorpg oyunlarıdır.
Bu dünün haberi, bugün vazgeçtiklerini açıkladılar.
-
Kesinlikle doğru bir karar.Uzun saatler boyu oyun oynamak,aklı selim bir hareket olmasa gerek.
Benim ortalama haftalık oyun oynama sürem 10 saat bulmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 27 Aralık 2023; 13:17:45 >
-
Aşırı otoriter sistem aşıkları demokrasi bireysel özgürlükler insan hakları nedir bir haber olanlar 1.5 milyar insanı köle eden sosyal kredi sisteminin mucidi küreselci ülkelerin baş aktörü çini övmüşler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 28 Aralık 2023; 0:32:2 >
Ben lise hayatım boyunca saatlerce aralıksız Silkroad oynadım. Şimdi geriye dönüp bakınca bi hayatıma bakıyorum bir geçmişi gözümde canlandırıyorum ve İyi ki oynamışım keşke daha fazla oynayabilseydim diyorum. O zaman aldığım zevkin sonuna kadar değdi. Kendi çocuğum ilerde gelip online oyun oynamak istiyorum derse ona en büyük desteği verip bot ve premium gibi şeyler alacam inşallah.
-
benimde yıllarım silkroadda geçti hocam. venice, greece, eldorado serverları. hatta donanımhabere üye olma sebebimde silkroaddı. hey gidi hey. yinede güzel oyundu. masalsı bi tadı vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X