Şimdi Ara

Avrupa ülkelerinin masa oyunları ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi bir konuyu merak ettim sizinle paylaşmak istiyorum.Amacım reklam vs. değil zaten anlayacaksınız.

Şimdi biz Türkler olarak Okey,Batak,Pişti,Banko,Yüzbir,Tavla gibi vazgeçilmez oyunlarımız var.Tabi bu oyunlardan bazıları uluslararasında yayılmış tüm dünyada seviliyor ve oynanıyor örnek verecek olursak Tavla(Backgammon) ve Satranç(Chess) gibi.

Benim merak ettiğim şu millet olarak başka milletler acaba hangi tür oyunları seviyorlar?
    Örneğin Almanlar en çok hangi masa oyununu oynarlar ? Ya da Fransızlar, İtalyanlar

ve bunların internette zaman geçirdiği site üzerinden bu tarz oyunları oynadığı yerler var mıdır (Bilen varsa adresleri rica ederim)

Mesela bizdeki gibi online okey tavla batak vs. oyunların olduğu Mynet gibi, gamyun gibi veya facebook gibi.
    Avrupanın da bu tarz siteleri vardır bunların adreslerini merak ediyorum hem sohbet ortamı olan hem de başka tarz...

Özellikle Gurbetçi arkadaşlar bilebilirler bu konuyu.

Derin araştırmalarım sonucunda bir site buldum mesela ben GameTwist.de

Sizlerden de site adresleri bekliyorum..

• Tavla ve satranç bize ait oyunlar değil bildiğim kadarıyla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

Tavla ve satranç bize ait oyunlar değil bildiğim kadarıyla...

Evet değil zaten ondan dolayı tüm dünyada oynanıyor ama benim sormak istediğim başka ülkelerin java üzerinden oynanan online oyun siteleri ?
  • Yahoo games e girip bakabilirsin ne tur oyunlar populer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla interneti bilmyorum ama yaklaşık 2 ay önce gürcistana gitmiştim orda çok garip ATM den daha küçük boyutta makineler vardı ordan aklına gelen hertürlü faturayı yatırıyor para gönderiyor çekiyor hatta masa oyunları oynayabiliyordun , poker bilardo vs. bu makineden her sokakta vardı
  • poker, dama, bridge, satranç
  • quote:

Orijinalden alıntı: kymelria

Yahoo games e girip bakabilirsin ne tur oyunlar populer

Teşekkür ederim de hocam mesela bizim ülkeye özel oyun siteleri var herhangi bir ülkeye özel olan o ülke vatandaşlarının takıldığı oyun sitelerini nasıl bulabilirim sorun burada sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up Up yorumu olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.