Şimdi Ara

Çin üretimi Levi's kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türkiyedeki resmi mağazalarındaki ürünler genelde nereden ithal yada burada mı üretiliyor?
    amazon tr'den çin üretimi levis ceket aldım da. satıcı amazon

• tr'deki levis malzemelerin hepsini levis anlaştığı bazı firmalara yaptırır. yâni sadece adı levis'tir malzeme kalitesi ismi kadar iyi değil. zamanında çorlu da fabrikaları vardı kapandı. çin den gelen ürünler çin üretim konusunda daha kaliteli olduğundan bana daha güven veriyor. o yüzden üzülmedim. tavsiyem levis ve lee cooper ürünlerini tr den almamanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    hocam çin üretimi tr üretiminden nasıl kaliteli oluyor yav mavi dandik mi şimdi kaç yıldır mavi kot alırım baya gider
    yani şu alınmaz mı o fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

hocam çin üretimi tr üretiminden nasıl kaliteli oluyor yav mavi dandik mi şimdi kaç yıldır mavi kot alırım baya gider
    yani şu alınmaz mı o fiyatahttps://www.morhipo.com/kampanya/detay/21980605/90259/lee-cooper-191-lcm-241016-wears-erkek-u-kol-gomlek?rType=4&rKey=47145
    çin = replika mı? kullandığın herşey çin üretimi nerdeyse. telefonundan çorabına kadar. tr den daha kalitelidir diye düşünüyorum dedim. ürün orjinalse ki orjinal. bence daha kalitelidir. mavi den kot alırım demişsin ben sana tr de üretilen ürünler kötüdür mü dedim? bahsettiğim konu ayrı. attığın linkteki ürün gerçek lee cooper değil al alma sana kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.