Bildirim
Çin üretimi Levi's kullanan var mı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
tr'deki levis malzemelerin hepsini levis anlaştığı bazı firmalara yaptırır. yâni sadece adı levis'tir malzeme kalitesi ismi kadar iyi değil. zamanında çorlu da fabrikaları vardı kapandı. çin den gelen ürünler çin üretim konusunda daha kaliteli olduğundan bana daha güven veriyor. o yüzden üzülmedim. tavsiyem levis ve lee cooper ürünlerini tr den almamanız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam çin üretimi tr üretiminden nasıl kaliteli oluyor yav mavi dandik mi şimdi kaç yıldır mavi kot alırım baya gider
yani şu alınmaz mı o fiyatawww.morhipo.com
Lee Cooper 191 Lcm 241016 Wears Erkek U.Kol Gömlek - Morhipohttps://www.morhipo.com/kampanya/detay/21980605/90259/lee-cooper-191-lcm-241016-wears-erkek-u-kol-gomlek?rType=4&rKey=47145
-
çin = replika mı? kullandığın herşey çin üretimi nerdeyse. telefonundan çorabına kadar. tr den daha kalitelidir diye düşünüyorum dedim. ürün orjinalse ki orjinal. bence daha kalitelidir. mavi den kot alırım demişsin ben sana tr de üretilen ürünler kötüdür mü dedim? bahsettiğim konu ayrı. attığın linkteki ürün gerçek lee cooper değil al alma sana kalmışquote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness
hocam çin üretimi tr üretiminden nasıl kaliteli oluyor yavmavi dandik mi şimdi kaç yıldır mavi kot alırım baya gider
yani şu alınmaz mı o fiyatahttps://www.morhipo.com/kampanya/detay/21980605/90259/lee-cooper-191-lcm-241016-wears-erkek-u-kol-gomlek?rType=4&rKey=47145
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X