< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Çin uyarıyor: Ek gümrük vergisi Almanya’ya zarar verecek (4. sayfa)
-
-
Iste bu kafada olan ülkelerin vaziyetini görüyorsun zaten.. Birileriyle müttefik olmak yerine, biz usak olmayız yeee falan diyenlerin ne durumda oldukları ortada.. Iste iran, kuzey kore vs vs..
Sen neyine güvenerek kendini dev aynasında görüyorsun mesela? Nükleer gücün mü var? Ekonomin mi var? Teknolojin mi var? Sanayin mi var? Arabın bile petrolü var sende o bile yok.. Kuzey korenin bile ABD'yi oturdugu yerden vuracak nükleer baslıklı füzesi var sende o da yok.. Iranın da nükleer silahları var.. Sende bunlar yerine bol bol da düsman var..
Arkandan nato cekilse, batı cekilse, rus seni dengi görüp seviyesine yükseltecek mi sanıyorsun? Haydi rus olmadı kendi basına bu coğrafyada kime ne yapabileceksin?
Bizim millet böyle gazla yazıyor ciziyor iste fakat gercekler böyle degil..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Eylül 2024; 19:36:38 > -
Amerikan uşaklığını savunan birine fazlasıyla cevap yazdığımı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Söylediklerime verecek cevabın yok tabii.. Dev aynasında, kendi hayal dünyanda yasıyorsun.. Arkandan nato cekilsin o zaman gercek usaklıgı görürsün diyor seni 3 mehterle ugurluyorum..
-
Anlattığım şeylerin hiç birine yanıt veremeyip Amerikan uşağı olalım diyen birine cevap yetiştirelim, işimiz yok zaten
Evet kaçıyorum çünkü boş konuşmayı sevmiyorum
Tamam ben ikna oldum Rus usagi olalim o zaman cizgili esofmani giyelim ruslar abimiz diyelim kadirovic gibi ve diger ovicler gibi.. Boylelikle putin bize neo ottoman kurar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Eylül 2024; 21:29:19 >
Bu eleman gibilerin rehberi o degil o rehber onlara birkac gomlek buyuk gelir.. bunlar rus abilerimiz bize ottoman kuracaklar bizi seytan abd'den ve herkelden merkelden kurtaracaklar kafasindalar.. Bu rus seviciligi yeni bir ideolojiye dayaniyor yani..
Fakat ruslar bu eleman gibilere sadece cizgili esofman verip, onlari birer ruski ve mahmutovic haline donustururler..
2 başlıkta yazayım:
- Foruma dönem dönem giren biriyim. Son aylarda 250'den fazla üyeyi bloklamışım. Kendisi de onlardan biri.
Çıkış yapıp yazdıklarını okudum. Hem bloklama nedenimi hatırlamadığım için hem de arkasından yazmak etik olarak yanlış olacağı için niyetini sorgulamayı kendime hak görmüyorum.
- Bu arada sizi de pek tanıyor sayılmam. Geçenlerde 1 konuda fikir jimnastiği yapmıştık.
Bağımsızlık konusunda yazdıklarınızın bir kısmına katılmadığım için önceki mesajı yazmıştım. Birebir aynı şekilde düşünmemiz gerekmediği için zaten problem yok.
Bu devirde, aklımızı ve irademizi (kim olursa olsun) başkalarına ipotek ettirmemek bile zor iş. Satanlara ise normal birşey denemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 21 Eylül 2024; 22:4:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunumuz da o zaten,senin ülke çıkarı falan gibi bir derdin yok
Temel felsefen uşak olmak
Atatürk,` bu millete herşeyi öğrettim ama Uşaklıgi öğretemedim`
demiştir bir anısında.
Öğrenenler varmış baya
Üzücü.
Benim abd usagi olalim seklinde bir tavsiyem olmadi ki.. usak da usak diye hakaret eden diger arkadas ancak ozellikle sikayet etmiyorum cunku tum tartisma silinecek..
benim soylemek istedigim sey, gunumuz dunyasinda ya dogu ya da bati bloguna katilmak gibi bir secim yapmak mecburiyetindesin, cin gibi devasa bir ulke bile ben kendi basimayim demiyor.. amerikan karsiti ve kendi basina oldugunu iddia eden ulkelerin bile arkasında birileri var yine..
o zaman ortada 2 secenek var ya bati ya dogu yani rusya..
ancak bir bloga katildigin zaman, kafana gore is yapamazsin, oradaki kurallara uyman gerekir, cunku adamlar seni kendi cikarlari dogrultusunda desteklerler, eger adamlarin cikarlarina ters dusersen, seni desteklemezler, bu karsilikli cikar iliskisini de hassas bir dengede gotureceksin iste, burada dıs politikada basarisiz olundugunu tespit ediyoruz, fakat eleman neo osmanlici ve ruscu, ancak bunu gizleyerek bagimsiz turkiye ayaklari cekiyor.. nato üyesi olmak demek amerikan usagı olmak anlamına gelir seklinde yazıp ciziyor bu doğru degil.. cunku nato uyesi olmazsan rus uyesi olmak durumunda kalacaksın.. ben hicbir yerin üyesi olmam gibi bir anlayıs günümüz dünyasında mümkün degildir.. cin bile rusya blogunun üyesi..
yani o elemanın maksadı rusculuk ve dogu blogu ancak gercek düsüncesini saklamaya calısıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Eylül 2024; 7:40:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Senin derdin rusculuk ve cizgili esofman.. bak diğer kisiye acıklamasını yaptım..
Atatürkcülük ayrıca biz serseri mayın gibi kimsenin yörüngesinde olmayalım seklinde bir sey degil..
O zaman nato yoktu ancak Atatürk bile batılılarla dogulularla hatta araplarla bile ittifaklar kurdu..
Fakat günümüzde dünya iki kutuplu ve birini secmek mecburiyetindesin..
Bu secimi yaptıktan sonra da, o blogun kurallarına uyacaksın, kurallara uyarken, usaklık etmeden, karsılıklı cıkar iliskilerine göre hassas bir dıs siyaset izleyeceksin, eğer basarısız olunuyorsa, karsı taraf da haksız olabilir ancak her zaman karsı taraf haksız anlamına da gelmez dedik.. cünkü seni sadece cıkarlar dogrultusunda desteklerler.. sana füze vermek adamın kendi cıkarına uymuyorsa vermeyebilir de.. sözlesme maddesinde sürekli füze verecegiz diye bir madde yoksa vermez de..
iste burada, sana is düsüyor, füze vermediyse sen de baska yaptırımlar ve stratejiler uygularsın baska sekilde cözüm arayısına gidersin, karsı tarafla stratejik bir denge ve iliski kurmaya calısacaksın.. amerika rusya fark etmez.. hepsi öncelikli olarak kendi cıkarını düsünür ve bu normaldir diyoruz..
fakat sen ruscusun tabii cizgili esofman senin gercek derdin tam bağımsız Türkiye komünist ayagı bunun maskesi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Eylül 2024; 8:6:23 >
-
Böyle bir mecburiyetimiz yok bizim
Batı bloğundayiz diye Batı'nın her dediğini yapacaksınız diyorsun
Kazık atarlar olabilir beklersin kazığı çıkarırlar diyorsun
Batı vermiyorsa başkasından almayalım batı verene kadar essek gibi bekleyelim diyorsun
Batı'nın dediğini yapmamak ülke çıkarlarına göre hareket etmek rusculuktur diyorsun
Bunu hangi kelimeyle açıklayalım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 22 Eylül 2024; 8:40:24 >
Her dedigini yapacaksınız diye ne zaman dedim? Sen füze vermiyorlar diye ruslara gidip onlardan alınmasını destekliyorsun.. Böyle bir seyi herifler küfür görür hatta onu bırak kendilerine tehdit olarak görürler ve seni atarlar buna rağmen atmadılar cünkü cok önem veriyorlar.. O rus füzeleri, nato silahı degil ve o füzelerle, NATO ucaklarını vurabilirsin, zaten o füzeler Ruskiler tarafından, NATO ucagı vurmak icin tasarlanıyor.. Sen hem NATO üyesi olacaksın, hem de NATO düsmanı ülkeden, NATO ucagı vurabilecek silah temin edeceksin.. Simdi kendini adamların yerine koy.. Iste buna sıradan bir vatandas olarak destek vermek Rusculukla acıklanabiliyor..
-
Rus uşağı olacağıma ABD uşağı olurum
Bize silah vermediler başkanı değişirdi verirlerdi
Bizi Suriye'ye Irak'a soktular sınırımıza pkkistan kuruyorlar ama güvenilir müttefik olsaydın böyle olmazdı
ABD karşıtlığı yapamazsın, başkasından silah alamazsın
ABD verene kadar beklersin, silahı ABD isterse kullanırsın yoksa kullanamazsın batı bloguna aitsin kurallara uyacaksin
Bu laflar kime ait?
Gercekten bir secim yapılmak mecburiyetinde kalınsaydı, ABD usaklıgı su asagıdakinin cakması olmaktan cok daha yüksek bir mertebe olurdu.. Cünkü rusların sana verecegi sey sadece ovic soyadı, cizgili esofman ve ruslar abimizdir demektir.. Demedigin zaman ülkeni bir harabeye cevirirler.. Ruslara böyle diklenemezsin zaten kahrolsun Rusya, Ruski go home dedigin zaman tepene binerler..
Evet verebilir de vermeyebilir de.. Sana silah vermek mecburiyetinde degil zaten. NATO sözlesmelerinde, Amerika, NATO üyesi ülkeye, her istedigi silahı verir seklinde bir madde olmadıgı icin keyfine kalmıs bir durum.. Isterse verir, istemezse vermez.. Bir savas durumu olursa seni korumakla yükümlü sana silah verecek diye bir dünya yok.. Keyfi isterse verir istemezse vermez.. Vermiyorsa otur sen üret o zaman..
Bunların hicbiri ABD usaklıgı anlamına gelmiyor bu kurallara uyan her ülke o zaman ABD usagı diyelim.. Almanya, Fransa, Belcika, Hollanda tüm nato ülkeleri hepsi de Amerikan usagı o zaman.. Cünkü gidip rus füzesi almıyorlar..
Tüm laflar bana ait patentini aldım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Eylül 2024; 10:28:32 >
-
Güzel, inkâr etmeye kalktığın sözlerini kabak gibi kabul etmişsin
O kendin üret o zaman dediğin silahın teknolojisini birinin transfer etmesi gerek,aaa bil bakalım silahı parasıyla sana versem bile benden izinsiz kullanamazsın kim diyor?
Bil bakalım ABD silah satmayinca,ve Avrupalı ortaklarımizdan, NATO üyesi dostlarımızdan silah tedarik etmek istediğimizde kimin engeliyle karşılaşıyoruz?
Gerçi sen vermezse vermesin biz yine de uşak olalım diyerek bunu alenen kabul etmiş oluyorsun zaten, hazım sorunu yok yani:)
Almanya Fransa Belçika ABD nin uşağı olmak,her dediğini yapmak ZORUNDA
onların sınırına devlet kurmuyor, onlardan toprak istemiyor, komşusuyla düşman etmiyor senin çok sevgili ABDen.
Tek istediği Rusya'ya savaş açmasıydi zaten,onu da bir parmak hareketi ile halletti, Avrupa'yı resesyona soktu:)
Ama dediğim gibi senin açından bu anlattıklarımın hiç birisi sorun değil
Bak kendi ağzınla ne diyorsun?
Ben ABD'ye uşak olmayı seçerim
Kendi kendini yönetime şikayet edebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 22 Eylül 2024; 10:51:9 >
-
Sen kendi caresizligini esas kendi ağzınla itiraf etmissin. Demek silahın teknolojisini birinin transfer etmesi gerekiyor.. Peki silahı ilk icat edene kim teknoloji transfer etti? Uzaylılar mı? Sakın silahı ilk icat edenler, bunu kendileri sıfırdan bulmus olmasınlar?
Peki burada madem sen cok bağımsız ve kendi basına bir dünya hakimi olmak istiyorsun o zaman senin teknolojiyi sıfırdan icat edenden neyin eksik? Otur sen de calıs icat et madem.. Adamlar senden satın alsınlar..
Iste senin gibi ruscu ve hizmetkar zihniyetliler, hem kendi ülkesini, hem kendi ülkesinin mühendislerini, hem de kendini böyle caresiz gören tiplerden olusuyor.. Yani biz oturup bir füze tasarlayamayız, sıfırdan bir füze gelistiremeyiz, mutlaka baskasından bir teknoloji araklamalıyız kafası..
Adam sana füze veriyorsa, teknolojisinin araklanmasını da tabii ki istemez.. Ne malum o teknolojiyi araklayıp, füzeyi sana satana karsı kullanmayacagın?
Senin o olmayan bakıs acından bakarsak, Amerika sana usak olacak, ne istersen yapacak, sen silah teknoloji ve füze isteyeceksin buyur abi derhal diyecek, sen sunu bunu onu falan yapma etme diyeceksin emredersin abi okey yeeee baska emrin var mı sir falan diyecek.. Sen nasıl bir kafa yapısına sahipsin gercekten? Adamlar bunu neden yapsınlar? Neden sana usak olsunlar? Sen onlardan güclü müsün?
Eğer ki senin teknolojin, ekonomin ve gücün onların boyutunda değilse, onların kurallarına göre oynamak mecburiyetindesin aksini yapabilecegini iddia ediyorsan yap da görelim madem..
En güzeli kimseye usak olmamak ama senin gibi ühü ühüüü amerika silah vermeyoooooo diye ağlayarak dıs siyaset yürütülmüyor.. Sen bu muhabbeti ancak yozgatın kahvesinde okey oynayan dayılara yutturursun.. Ben burada yemem..
-
ABD müşterek taaruz uçağı projesine bizi ortak ederken beraber geliştirelim deyip uçağa el koyan ülke
ABD bu ülke silah geliştirirken mühendislerimizi öldüren ülke
CIA eliyle fetoya darbe yaptırmaya kalkan ülke
Bütün askeri darbelerin arkasındaki ülke
Uşağı olurum dediğin ABD:)
Neyse başta söylediğimi sonda da söyleyeyim, Allah bu memleketi sizin gibilerden korusun
Size yarın bu kafayla pkkistan bayrağı da açtırırlar,rusya'yla savaşa da sokarlar
Sahi bak,bu kadar seviyorsun ABD yi, Rusya'dan da nefret ediyorsun
Katilsana Ukrayna Rusya savaşına? uşak Ukrayna ABD'yle zafere yürürken
Asker arıyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X