|
Bildirim
üyeliğimin ilk aylarında burada yazmıştım. Türkiye boş işlerle uğraşacağına bu çin'de çip işlerine vakit harcayan şirketlere yatrım yapamalı şeklinde. eee çin bile belki bu kadar beklemiyordu. şimdi gel de ortak ol :( ulan sağ sol derken ülke iyice bataklığa gidiyor. ama kimse sağın (muhafazakar) ve solun (yeni tip yeşil) aslında soros'un fon çocuklarının kontrolü altında olduğunun farkında değil. |
Biz neyin farkına vardık ki? Her yerde anlatıyorum Çin'in son yıllarda yaptığı yatırımları, konu birden bambaşka şeylere dönüyor. Yemin ediyorum şu Dünyada insan kaynağını ve parayı iyi kullanamayan tek ülke biz kalacağız. Tüm Afrika ülkeleri bile bizi geçer bu kafayla gidersek.
|
Malesef Çip seçimde pazarlanabilir fetişize bir alan değildi. 55 yaş üstü kitleye anlatamazlardı. Sonuçta önemli olan ülkeye katkısı değil pazarlanabilmesiydi onlar için.
|
üyeliğimin ilk aylarında burada yazmıştım. Türkiye boş işlerle uğraşacağına bu çin'de çip işlerine vakit harcayan şirketlere yatrım yapamalı şeklinde. eee çin bile belki bu kadar beklemiyordu. şimdi gel de ortak ol :( ulan sağ sol derken ülke iyice bataklığa gidiyor. ama kimse sağın (muhafazakar) ve solun (yeni tip yeşil) aslında soros'un fon çocuklarının kontrolü altında olduğunun farkında değil. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Asıl sıkıntı burada, birşey yapılırken ülkeye katkısından ziyade seçim için etkisi düşünülüyor. Tüm siyasetçiler bu şekilde. Çip fabrikası yerine EYT de, inşaat de oyları kap. Çip dediğin zaman anlatılabilirliği yok, somut birşey gösteremiyorsun. Bizim dayılar çipe falan oy atmaz. |