Şimdi Ara

Cinayet/Gerilim/Korku/Polisiye Kitap önerisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
14.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizden kitap önerisi istiyorum.
    Cinayet/Gerilim/Korku/Polisiye genelde bu tür kitaplar okurum.
    Tavsiyeleri bekliyorum.

• Jean-Christophe Grangé- Kızıl Nehirler

Olayların gelişmesi biraz yavaş oluyor ama ilk başlarda sıkılmazsan sonlara doğru sürükleyicilik seviyesi de artıyor.

Şimdi baktım filmi de varmış.
  • @uohk061_TS
    Kitaba bakayım.Bulabilirsem okumayı isterim.Teşekkürler.
  • Ted Dekker, Tess Gerritsen..
    Agatha Christie kitapları
    Jean-Christophe Grangé kitapları size göre hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staphylococcus -- 20 Şubat 2011; 12:37:52 >
  • şeytan yemini-kızıl nehirler-siyah kan-kurtlar imparatorluğu======Jean Cristophe Grange olasılıksız=adam fawer istanbul hatırası(çok iyiydi)patasana====Ahmet Ümit ejderha dövmeli kız-ateşle oynayan kız===steig larsson
  • Daha önce okumamışsan Tess Gerritsen'in kitaplarını okuyabilirsin. Özellikle Cerrah'ı çok beğenmiştim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aradığın tarzda kitaplar da var bu listede;

Tek bir kitap söylemek olmaz
    Klasiklerden
    -ALEXANDRE DUMAS:ÜÇ SİLAHŞÖRLER,SİYAH LALE
    -TOLSTOY:ANNA KARENİNA,SAVAŞ VE BARIŞ,DİRİLİŞ,HACI MURAT
    -DOSTOYEVSKİ:BUDALA,KUMARBAZ
    -GOETHE:FAUST
    -VICTOR HUGO:NOTRE-DAME'IN KAMBURU,SEFİLLER
    -ERNEST HEMİNGWAY:ÇANLAR KİMİN İÇİN ÇALIYOR,GÜNEŞ GENE DOĞAR,VARLIK VE YOKLUK
    -STENDHAL:KIRMIZI VE SİYAH
    -BALZAC:VADİDEKİ ZAMBAK
    -CHARLES DICKENS:BÜYÜK UMUTLAR,İKİ ŞEHRİN HİKAYESİ
    -JOHN STEINBECK:FARELER VE İNSANLAR
    -JANE AUSTEN:AŞK VE GURUR
    -JULES VERNE: ŞAHSEN ÖNERİRİM,ZAMANININ ÇOK ÖTESİNDE BİR BİLİMKURGU.
    GELELİM BU YÜZYIL YAZARLARINA;
    POLİSİYE:
    -LAWRENCE BLOCK:Bernie Rhodenbarr Maceraları(Başkarakteri BİR HIRSIZ olan polisiye)
    :Matthew Scudder Maceraları(eski polis,yeni dedektif olan polisiye seri, ama kasvetli bir havası var)
    -JOHN HARVEY
    -MICKEY SPILLANE:MIKE HAMMER SERİSİ
    -PATRICIA HIGHSMITH:MR RIPLEY SERİSİ
    -J.C. GRANGE
    -MICHAEL CONNELY:HARRY BOSCH SERİSİ
    MACERA-BİLİMKURGU-GERİLİM-FANTASTİK ROMANLARINA BAKARSAK;
    -J.R.R TOLKIEN:HOBBİT VE YÜZÜKLERİN EFENDİSİ SERİSİ
    -J.K ROWLING:HARRY POTTER SERİSİ
    -DAN BROWN:ROBERT LANGDON SERİSİ
    -GREGG LOOMIS:AVUKAT LANG REILLY SERİSİ(YAZAR KARAKTERİ DAHA FAZLA MACERAYA SOKARAK DAN BROWN TARZI KONULARA EL ATMIŞ)
    -STUART WOODS:STONE BARRINGTON SERİSİ(YİNE BİR AVUKAT FAKAT HEM AKSİYON HEM EĞLENCE SÜPER.)
    -ROBERT CRAIS:ELVIS COLE VE JOE PIKE SERİSİ(İKİ SERT PARALI ASKER,ŞİMDİ ÖZEL DEDEKTİFLER)
    -JOHN GRISHAM(BU YAZAR DA ÇOK GÜZEL HUKUK-GERİLİM TARZINDA KİTAPLAR YAZMIŞ, BİRÇOĞUNUNDA FİLMİ ÇEKİLMİŞ.JOHN CUSACK IN OYNADIĞI JÜRİ VE TOM CRUISE UN OYNADIĞI ŞİRKET ADLI FİLM.)
    -ROBERT LUDLUM:JASON BOURNE SERİSİ(FİLMLERİN ESİN KAYNAĞI BU KİTAPLAR?
    -MARIO PUZO: BABA(ÜNLÜ GODFATHER FİLMİNİN UYARLANDIĞI KİTAP Kİ BENCE FİLMDEN DAHA GÜZEL),OMERTA,AİLE
    -JONATHAN KELLERMAN: DR ALEX DELAWARE SERİSİ(ASLINDA BU SERİ POLİSİYE SAYILIR.)
    -JOSEPH FINDER
    -ELMORE LEONARD
    -LORENZO CARCETERRA: GANGSTER, KARDEŞ GİBİYDİLER
    -JEFF LINDSAY: DEXTER SERİSİ(DİZİSİ OLAN)
    -ROBIN COOK(BAŞ KARAKTERLERİ DOKTOR OLDUĞU BİR POLİSİYE SERİ)
    -SCOTT MARIANI: SİMYACININ SIRRI( INDIANA JONES VE DAN BROWN'UN MEŞHUR KARAKTERİ ROBERT LANGDON 'UN KARIŞIMI BİR KARAKTER, AKSİYON VE GİZEM İSTEYENLER İÇİN BİREBİR.)
    -JEFFREY ARCHER: SAHTEKAR,KADE ORTAKLARI
    -NELSON DEMILLE:GENERALİN KIZI(BUNUN FİLMİNİDE ÇEKTİLER,JOHN TRAVOLTA BİR ASKERİ POLİSİ OYNUYOR.),SON UÇUŞ
    -LEE CHILD: JACK REACHER SERİSİ(ESKİ ASKER, BENCE SÜPER BİR SERİ.)
    -PETER JAMES:ÖLÜM KADAR BASİT,ÖLÜME BAKMAK(GÜZEL POLİSİYEDİR)
    -STIEG LARSSON:Lisbeth Salander SERİSİ

• Tavandaki Adam diye bir kitap var. Ben Neil Gaiman'ın gazına gelip almıştım, fakat pek beklediğimi veremedi. Ama korku türünden hoşlanıyorsanız sizi tatmin edebilir, bol ödüllü bir hikayenin romanlaştırılmış şeklidir.
  • sana önereceğim kitaplar jean grange şeytan yemini kızıl nehirler tess gerritsen cerrah çırak birde cassandra clarein kemikler şehri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luca toni -- 23 Şubat 2011; 12:27:52 >
  • masonik cinayetler kitabı. çok iyi ya süper bişey :D ben normalde kitap okuyamazken bu kitabı 2 günde toplam 3 saatte bitirdim :D her şeyi ince ayrntısına kadr anlatıyo ve yaşanmış bilinmiş olaylar, (karındeşen jack) gibi :) tavsiye ederm müthiş
  • Tess Gerritsen oku.
  • Harlan Coben'ı şiddetle önerebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.