Şimdi Ara

CiNAYET İşledim Soğukkanlılıkla Anlatıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah kalktım ve baktım bebegin uzerınde bı senek var once kovdum gıtmedı sureklı bebegı rahatsız edıyor sonunda careyı buldum.sınek kapıya kondugu an vurdum organları bıle dısarı cıktı ama uyarmıstım sizlerede sogukkanlılıkla anlattım.

can aldım ama ALLAH affetsın benıde.

• böyle kötü bir espiriyi soğuk kanlılıkla anlatman gerçekten müthiş bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencFenerLy

Ben polis memuru mahmut yandançakar. Aylardır seni arıyoduk konu açman buna yardımcı oldu en kısa zamanda yakalanıcaksın...
  • Hangi film bu?
  • quote:

Ben polis memuru mahmut yandançakar. Aylardır seni arıyoduk konu açman buna yardımcı oldu en kısa zamanda yakalanıcaksın...
  • quote:

olur böyle vakalar,mahmut yandançakar
  • Oda bişimi ben tek elle 1000 çoçuk öldürdüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.J

quote:

olur böyle vakalar,mahmut yandançakar

sesli güldüm
  • Kisin ne ararla sinek
  • Yumruğunla öldürseydin keşke. Bari bi karizman olurdu.
  • keşke öldurmeden önce ona " Bu yaptığının onur kırıcı oldugunu söyleseydin..."
  • ben Mahmut Yandançakar'ın kuzeni Ahmet Goethevurur. aylardır kuzenimle ortaklaşa yürüttüğümüz operasyonşardan sorna buluk seni şimdi türk adelesinin tatlı kollarına bırak kendinini
  • alın bunu tecavüzcüler koğuşuna
  • Yıl 2011 olmuş uzay çağındayız hala bu tipler var aramızda allah sonumuzu hayır etsin nokta
  • Ben Ahmet Goethevurur' un kankası Benjamin Büttön bu operasyonu aslında 3 kişi yürütüyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Highway to Hell -- 6 Mart 2011; 0:19:14 >
  • soyadları okudum 3 kere yere attım kendimi gülerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: RandoLF

keşke öldurmeden önce ona " Bu yaptığının onur kırıcı oldugunu söyleseydin..."

aslında söyledim ama, konuda edwird özentisi derler diye yazmak istemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionardo

quote:

Orijinalden alıntı: RandoLF

keşke öldurmeden önce ona " Bu yaptığının onur kırıcı oldugunu söyleseydin..."

aslında söyledim ama, konuda edwird özentisi derler diye yazmak istemedim

edwird ozentisi demelerine gerek yok zaten öylesin herkez benimsemiş dillendirmiyorlar sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH-Strain -- 6 Mart 2011; 0:30:35 >

• Mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul5

Mesajım bulunsun

Sebep?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.