Şimdi Ara

Resmen Gaspa Uğradım !(Çeşitli Gasp Olayları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu açmamdaki amaç eğer benim gibi saftirik insanlar varsa hala onları uyarmaktır.beşiktaşta yıldızın aşağısındaki sahile indim, orda bir bisküvi ve meyve suyu almış bi köşede yiyordum,derken bir boyacı geldi yok bir çorba parası falan yazıktır diyerek cebimdeki bozuk pparalardan verdim o da Allah razı olsun falan dedi ayakkabını parlatayım falan dedi.sonra ben yok istemem dedim üsteledi benden bilmem ne diye neyse zorla ayakkabıma su gibi bişi sürdü parlatacak ya bu arada döküldü yok kiracıyım açığım var kızım var onun için bi sürü zırvalar iki lafından biri Allah razı olsun neyse bende iyi bir insan sandım 3 4 kişi birlikte sözde bunun kirasını çıkarıyorlarmış.. başladı bu ayakkabıyı büyük ayakkabıcılar 30 tl ye boyar onlara gitme bilmem ne sonra bir baktım 12 lira istedi bende su sürmek için ayakkabıya yok diyorum emeğiminn karşılığı diyor 20 tl çıkardım para üstü olarak ona ilk verdiğim 2-3 tl yi bana verdi arkadaşlar nasıl sinirlendim anlatamam ama hiçbirşey yapamadım hem 3-4 kişilerdi hemde daha yeni ameliyat oldum etrafa baktım polis falanda göremedim bir türlü neyse bu gitti diğeri gelmiş yok tabanını fırçalıyım bilmem ne buna dedimki bütün paramı aldı zaten daha ne istiyorsun öyle gitti inanılmaz sinirlendim arkadaşalr aman siz siz olun ne ayakkabı boyatın ne dilencilere para verin laner olsun böyle insanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waxt -- 24 Ocak 2009; 1:55:34 >

• geçmiş olsun arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutkk

geçmiş olsun arkadaşım
  • quote:

geçmiş olsun arkadaşım
    gecmiş olsun, aynısı üsküdar da iskelede arkadasın basına gelmişti, uzak durmak lazım
  • quote:

geçmiş olsun arkadaşım
    geçmiş olsun arkadaşım,inanmayacaksın böylelerine...Ama aralarında gerçekten ihtiyaç sahibi olanlarda var.Onları nasıl ayırt edeceğiz bilmiyorum.
  • Benimde başıma geldi aynısı!Beşiktaş Final Dershanesi'ne gidiyorum.Yolda giderken ekmek para için 25 kuruş istedi.Ben bozuk param yok felan derken gel iki fırça atayım dedi.850 binlira verdim bir şeyler bir şeyler dedi.Aynı sana dediği gibilerden.Dedim başka bozuk para yok.20 lira ver onuda bozarız felan dedi.1 lirada verdim sonra bastım gittim.Arkamdan geliyordu ama dershaneye girdim.Zabıtalarda hiç iş yapmıyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: call of

geçmiş olsun arkadaşım,inanmayacaksın böylelerine...Ama aralarında gerçekten ihtiyaç sahibi olanlarda var.Onları nasıl ayırt edeceğiz bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun buraya yazdığın iyi oldu aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Merhaba bende 15 yasındayken aynısı ile karşılaşmıştım ayakkabı 2 milyona boyanır dedi sonra birsürü sey cıkardı 10 milyon ödemiştim
  • quote:

Alıntıları Göster
    izmirde çakmak zippo gibi satiolar 5 ytl e isim yazayımmı diolar yazdıolar sonra diolar harf başi 3ytl (yazmadan önce fiyat sölemiolar) adama verdim 50 ytl tam allahtan yanımda eniştem vardi yoksa gıcır 50 kağit **** giriodu

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

Benimde başıma geldi aynısı!Beşiktaş Final Dershanesi'ne gidiyorum.Yolda giderken ekmek para için 25 kuruş istedi.Ben bozuk param yok felan derken gel iki fırça atayım dedi.850 binlira verdim bir şeyler bir şeyler dedi.Aynı sana dediği gibilerden.Dedim başka bozuk para yok.20 lira ver onuda bozarız felan dedi.1 lirada verdim sonra bastım gittim.Arkamdan geliyordu ama dershaneye girdim.Zabıtalarda hiç iş yapmıyor!
    Sana yaptıklarını herkese yapıyorlar beşiktaş sahilde. Bi kez ben de gördüm. Çocuk oturmuş bişey yiyordu ayakkabıda lacoste yani neresi boyanacaksa. Gitti bişeyler dedi bu da yok boyama dedi herhalde sonra para verdi gitsin diye. Bu da para verdin bari biraz boyuyum ayağına bi şeyler sürdü felan sürdükçe para alıyo en az 10 ytl sini aldıydı. Adam gibi görünmeyen boyacılara sakın boyatmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

Merhaba bende 15 yasındayken aynısı ile karşılaşmıştım ayakkabı 2 milyona boyanır dedi sonra birsürü sey cıkardı 10 milyon ödemiştim

Alıntıları Göster
    sağolun arkadaşlar bir de öyle işlek bir yer ki inanamıyorum doğrusu yav.benim oturduğum yer oraya göre çok daha tenhadır ama hiç böyle şeylerle karşılaşmadım. birkaç seferdir isteyene para veriyordum 3-5 ne varsa buna da verelim dedim başıma bu geldi.başım dertten kurtulmuyor okuldan belge almak için gitmiştim zaten ameliyat olduğum için okula da gidemedim hayatımın bok gibi gittiği bir dönem ve o para cüzi bişi de olsa benim için değerliydi okul harcını yatırıp yatıramayacağım bile belli değil 2. öğretim pahalı olduğundan neyse çok dertlendim buraya yazdım doğru düzgün bir tek menfaatçi olmayan arkadaşım bile yok sağolun teşekkürler size. ah keşke iyi olsaydım da suratının ortasına bir yumruk atsaydım onlardan birinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waxt -- 22 Ocak 2009; 17:41:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

Alıntıları Göster
    Dostum aynısı benim başıma geldi genç bir çocuktu 1 lira verirmisin abi falan dedi verdim abi gel parlatıyım boyayım dedi yok dedim bende zaten belliydi tinerci falan oldugu neyse iyi dedim boyadı falan banada anlattı paraya ihtiyaçı varmış falan bi ton bişeyler anlattı dedigin gibi su gibi bişey sürdü galiba tinerdi sanırsam sonra işte başladı bunu büyük yerlerde 30 tl ye boyuyolar falan filan 10 tl versen yeter abicim sen falan dedi o arada bir arkadaşı bekliyodum duymamazlıktan geldim kalktım arabaya bindim mal mal baktı bana valla bidaha önlerinden geçmiyorum lanet olsun.Dostum iyiki vermişin parayı bunlar valla sanada zarar verebilirdi ben para vermedim ne oldugunuda anlamamıştım banada beşiktaşta vapurdan inince yapmışlardı.Aman dikkat edin beyler...

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

izmirde çakmak zippo gibi satiolar 5 ytl e isim yazayımmı diolar yazdıolar sonra diolar harf başi 3ytl (yazmadan önce fiyat sölemiolar) adama verdim 50 ytl tam allahtan yanımda eniştem vardi yoksa gıcır 50 kağit **** giriodu

Alıntıları Göster
    Kimse kusura bakmasın ama kabahat sizde arkadaşlar. (Bu tür olaylar başına gelenlerde) Neden benim başıma hiç gelmiyor? Neden kimze bana zorla birşey satmak istemiyor? Yanımda kız arkadaşım varken bile neden çingeneler çiçek satmak için bana musallat olmuyor?

Sebebi çok açık. Olumsuz bile olsa bir cevap vermiyorum, onlar yokmuş yanımda gibi davranıyorum. İnanın çok kısa sürede etkisini gösteriyor ve hemen yanınızdan defolup gidiyorlar. Bakın çiçek satmaya gelen birine hayır istemiyorum derseniz kolay kolay kurtulamazsınız. Ama o yokmuş gibi davranın, doğal halinizi hiç bozmayın... En fazla 30 saniye sonra gidiyor. Aynı şey dilenciler için de geçerli, boyacılar için de. Göz teması kurmayın ve konuştuklarını duymayın. Olay bu kadar basit. Çok rahatsız olursanız oturduğunuz yerden kalıkın yavaş yavaş ilerleyin ama asla konuşmayın yoksa kurtulamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: wuc

Dostum aynısı benim başıma geldi genç bir çocuktu 1 lira verirmisin abi falan dedi verdim abi gel parlatıyım boyayım dedi yok dedim bende zaten belliydi tinerci falan oldugu neyse iyi dedim boyadı falan banada anlattı paraya ihtiyaçı varmış falan bi ton bişeyler anlattı dedigin gibi su gibi bişey sürdü galiba tinerdi sanırsam sonra işte başladı bunu büyük yerlerde 30 tl ye boyuyolar falan filan 10 tl versen yeter abicim sen falan dedi o arada bir arkadaşı bekliyodum duymamazlıktan geldim kalktım arabaya bindim mal mal baktı bana valla bidaha önlerinden geçmiyorum lanet olsun.Dostum iyiki vermişin parayı bunlar valla sanada zarar verebilirdi ben para vermedim ne oldugunuda anlamamıştım banada beşiktaşta vapurdan inince yapmışlardı.Aman dikkat edin beyler...

Alıntıları Göster
    anlamıyorum arkadaşlar beşiktaş gibi bi yerde sahilde yani günde binlerce insanın geçtiği bi yerde neden en ufak güvenlik önlemi olmazda böyle insanlar başımıza bela olurlar vallahi ben bu ülkeyi anlayamıyorum gerçekten..

• quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Kimse kusura bakmasın ama kabahat sizde arkadaşlar. (Bu tür olaylar başına gelenlerde) Neden benim başıma hiç gelmiyor? Neden kimze bana zorla birşey satmak istemiyor? Yanımda kız arkadaşım varken bile neden çingeneler çiçek satmak için bana musallat olmuyor?

Sebebi çok açık. Olumsuz bile olsa bir cevap vermiyorum, onlar yokmuş yanımda gibi davranıyorum. İnanın çok kısa sürede etkisini gösteriyor ve hemen yanınızdan defolup gidiyorlar. Bakın çiçek satmaya gelen birine hayır istemiyorum derseniz kolay kolay kurtulamazsınız. Ama o yokmuş gibi davranın, doğal halinizi hiç bozmayın... En fazla 30 saniye sonra gidiyor. Aynı şey dilenciler için de geçerli, boyacılar için de. Göz teması kurmayın ve konuştuklarını duymayın. Olay bu kadar basit. Çok rahatsız olursanız oturduğunuz yerden kalıkın yavaş yavaş ilerleyin ama asla konuşmayın yoksa kurtulamazsınız.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Bu dediğin doğru olabilir ama adam içine düşüyor bizde galiba arkadaşla kurtulmak için verdik parayı ama yanlış yapmışız

• quote:

Orijinalden alıntı: c0ss

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bakın arkadaşlar, özellikle şu çiçek falan satmaya çalışan tipleri tamamen görmezden gelin. Ne yaparsa yapsın o yokmuş gibi davranın. En son oturdu yanımıza bir süre dil döktü ama ben o yokmuş gibi davrandım ve kız arkadaşımla normal sohbetime devam ettim, sonra gülü kucağıma koydu, yine hiç tepki vermedim. Az sonra aldı gülünü geri ve gitti.

Ama görüyorum olumsuz da olsa cevap verenlere yapışıyorlar ve kurtulmak daha da imkansız oluyor. Oturduğunuz banka bile gelip otursa, gülü sizin ya da arkadaşınızın kucağına da koysa hiç tepki vermezseniz en fazla yarım dakikada gidecektir.

Bu her konuda böyledir, ticarette de birisi ile zıt fikirlere sahip olabilirsiniz ve karşılıklı bir orta yol bulmak için tartışırsanız çok uzun sürebilir bu durum ama taraflardan birisi iletişime komple kapalıysa diğer taraf daha çabuk pes edecek ve sizinle uzlaşamayacağına kanaat getirecektir.

En basiti gönül işlerinde bile bu böyle değil midir? Bir kızdan hoşlanırsınız ama o sizin duygularınıza karşılık vermiyordur. Buna rağmen sizinle buluşursa bu işin olamayacağını söylese bile siz ikna çabalarına devam edersiniz, umudunuz tamamen tükenene kadar sürer bu çaba ama sizi görmezden gelip buluşma teklifinize bile yanaşmazsa çok daha kısa sürede rahatsız etmeyi bırakırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 22 Ocak 2009; 17:59:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Bakın arkadaşlar, özellikle şu çiçek falan satmaya çalışan tipleri tamamen görmezden gelin. Ne yaparsa yapsın o yokmuş gibi davranın. En son oturdu yanımıza bir süre dil döktü ama ben o yokmuş gibi davrandım ve kız arkadaşımla normal sohbetime devam ettim, sonra gülü kucağıma koydu, yine hiç tepki vermedim. Az sonra aldı gülünü geri ve gitti.

Ama görüyorum olumsuz da olsa cevap verenlere yapışıyorlar ve kurtulmak daha da imkansız oluyor. Oturduğunuz banka bile gelip otursa, gülü sizin ya da arkadaşınızın kucağına da koysa hiç tepki vermezseniz en fazla yarım dakikada gidecektir.

Bu her konuda böyledir, ticarette de birisi ile zıt fikirlere sahip olabilirsiniz ve karşılıklı bir orta yol bulmak için tartışırsanız çok uzun sürebilir bu durum ama taraflardan birisi iletişime komple kapalıysa diğer taraf daha çabuk pes edecek ve sizinle uzlaşamayacağına kanaat getirecektir.

En basiti gönül işlerinde bile bu böyle değil midir? Bir kızdan hoşlanırsınız ama o sizin duygularınıza karşılık vermiyordur. Buna rağmen sizinle buluşursa bu işin olamayacağını söylese bile siz ikna çabalarına devam edersiniz, umudunuz tamamen tükenene kadar sürer bu çaba ama sizi görmezden gelip buluşma teklifinize bile yanaşmazsa çok daha kısa sürede rahatsız etmeyi bırakırsınız.

Alıntıları Göster
    haklısın dostum yaptık bir saflık oturduk aşağıya bundan sonra aklımmda hep bu dediklerin olacak teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Waxt

haklısın dostum yaptık bir saflık oturduk aşağıya bundan sonra aklımmda hep bu dediklerin olacak teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Beşiktaş Belediyesi'ni göreve çağırıyoruz!!!!
  • quote:

Alıntıları Göster
    kadıköyde dolmuşlara doğru gidiyorum, parkın ordaki ışıklara doğru yürüyorum boyacı yapıştı bırakmıyo bi çorba parası ekmek parası, bozuk vardı cebimde verdim bende, para verdin ayakkabını koy bi besmele çek işlerim rast gitsin dedi, bende ilk öteledim sonra inat edince koydum, koyar koymaz başladı fırçayla su gibi bişe sürmeye, yeter deyip hızlıca uzaklaştım bende devam etseydim başıma seninki gibi bişey gelicekti, etrafında arkadaşları toplanmıştı hemen

• quote:

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun ama suç sizde böle insanları s... takmıcaksınız
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.