Şimdi Ara

Çinden Nikon D90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün Pekin'in en büyük elektronik alış veriş bölgesine gittim ve Nikon D90+18-105 lar yaklaşık 1000USD civarındaydı.
    Yanımda yeterli nakit bulunmadığı için alamadım fakat yarın gidip almayı düşünüyorum.
    Aynı fiyata bu makinadan daha iyi ayarda olan başka bir model tevsiye edermisiniz yoksa bu makina başlangıç için iyimi?

• Başlangıçtan ziyade orta seviye makina sayılır.
    Bence ihtiyacınızı fazlasıyla karşılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvrtiz

Merhaba arkadaşlar,
    Bugün Pekin'in en büyük elektronik alış veriş bölgesine gittim ve Nikon D90+18-105 lar yaklaşık 1000USD civarındaydı.
    Yanımda yeterli nakit bulunmadığı için alamadım fakat yarın gidip almayı düşünüyorum.
    Aynı fiyata bu makinadan daha iyi ayarda olan başka bir model tevsiye edermisiniz yoksa bu makina başlangıç için iyimi?

başlangıç için fazla bile d90 ; eğer bununda taklidini yapmadılarsa fiyat çok iyi, başlangıç için d 5000'de bakabilirsin fakat Türkiye'de ki garantili d 5000 ler bile 1000usd üzerinde satılıyor , hazır imkanın varken bu fiyata al bence

• Oralarda canon 7d piyasaya göre baya ucuzdur. Bütçem olsa idi ve pekinde olsa idim alırdım. Fakat dslr ye yeni başlıyorsanız d90 almanızı tavsiye ederim. Hem maddi olarak fazla açılmazsınız hem de gayet uygun fiyatlı bir d90 kit alırsınız
  • Fikir veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Dün itibarıyle NikonD90 body+ Nikon Nikkor AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Seagull 67mm UV filtresi +4 Gb kingston kart+ Çantasıyla yaklaşık 1100 USD ye aldım.
    Fiyat olarak hemen hemen tüm modeller ve markalar türkiyenin yarı fiyatı merak eden veya Pekine gelecek arkadaşlar olursa nerelerden güvenli ve ucuza alışveriş edeceklerini söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kvrtiz -- 11 Ocak 2010; 12:18:27 >
  • Vay anasını arkadaş. Burda 2500 den aşşa değil yaa

1.100 dolar bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvrtiz

Fikir veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Dün itibarıyle NikonD90 body+ Nikon Nikkor AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Seagull 67mm UV filtresi +4 Gb kingston kart+ Çantasıyla yaklaşık 1100 USD ye aldım.
    Fiyat olarak hemen hemen tüm modeller ve markalar türkiyenin yarı fiyatı merak eden veya Pekine gelecek arkadaşlar olursa nerelerden güvenli ve ucuza alışveriş edeceklerini söyleyebilirim.

Selamlar, benim bir yakınım hafta sonu Çin'e gidecek nerlereden ne nasıl başlangıç seviyesi bir DSL alabileceğimiz konusunda tavsiye verebilirsen sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    [SATILDI] nikon d7100
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.