Şimdi Ara

Çinden telefon alacağım yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yılbasında babamla beraber ticaret amacıyla çin/shenzhen'e gidecegim.Oradan kendime telefon almayı düşünüyorum.Forumda konuyla ilgili fazla bilgi bulamadım açıkcası.Birkaç soru isaretine yardim edebilirseniz sevinecegim sonucta her gun Çin'e gitmiyorum.Cevaplarsanız sorularım şunlar;
    1-Marka olarak Samsung s5 yada alpha düşünüyorum telefon önerileriniz nedir?Fiyat sınırlaması yok gibi.
    2-Bilen hocalarımdan modelin yanında bu modeli kaç paraya alabileceğim
    3-Samsung alırsam telefonun garantisi Türkiyede geçecek mi
    4-Pasaport kaydı yaptıktan sonra cihazın imei'si dolayısıyla bir sorun yaşar mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim edebilecek yok mu arkadaslar

• Çinden bu markaları almak ne kadar sağlıklı bilemiyorum, ama ben olsam Çinin yerli firmalarının ürettiği telefonlara bakardım...

• Xiaomi Mi4 alın.

• işlemci snapdragon 600 ve uzeri olsun. grafik işlemci 500mhznin altında olmasın. grafik islemci olarak adreno veya power vr öneririm. mtk işlemcili telefon kesinlikle alma. işlemciler stabil calısmıyor. ya hepsi aynı anda calsıyor ya 1 tek işlemci calsıyor. hepsi calsınca tel hızlı oluyor ama şarj cabuk bitiyor. tek calsıncada cok yavas oluyor. snap dragonda ise akıllı calsıma özelligi var yani ihtiyaca göre cekirdek calsıma sayısı otomatik olarak degişiyor. unutmadan 64 bit olursa daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 21 Aralık 2014; 16:14:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.