Şimdi Ara

CINEBENCH Düşük skor sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden bilmiyorum ama arkadaşlar çözdüğümü sandığım ama çözülmeyen bir problemim var. Eskiden FarCry3 60-90 FPS aldığım bir oyundu. Bir ay önceye kadar oyunu oynadım. Sonra tekrar bir açayım dedim ve oyun akıcı gelmedi bir baktım FPS 30'un üzerine çıkmıyor. Sistemde değişiklik yok. Kanıtım da varhttp://forum.donanimhaber.com/m_71765107/tm.htm bu linkteki PC nasıl bu kadar düşük güçte çalışıyor. BIOS update yaptım ve ondan sonra bu şekle geldi. Ve bugün cinebench indirdim ve baktım ki 2.51 pts alıyor halbuki aynı işlemci ile yapılan testlerde internetteki videolarda aynı saat hızlarında 3.7 alıyorlar. İşlemciye linkten bakabilirsiniz. Sanıyorum işlemci darboğaz yapıyor bios updateden sonra acaba yapmam gereken bir ayar mı var? Bir aydır her oyunda yaşıyorum bu sorunu (BF3 dahil) Lütfen bir yardım edin

CINEBENCH Düşük skor sorunu

• Sorununu ne yaptın çözebildin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsin07

Sorununu ne yaptın çözebildin mi?

Evet. Kusura bakmayın yazmayı Unuttum ama sorunu geçen sene çözdüm. Sorun Anakarttaymis zira format ise yaramamıştı bende bios güncelleme yapayım dedim. Anakart bios güncellemesini okumayınca uzantısını değiştirerek zorla okutturdum. Bu sayede Anakarti bozdum ve birdaha açılmadı. Garantiye verdim iki güne yenisini verdiler. Sorunsuz çalışıyor.
    Performans sıkıntım ortadan kalktı. 2 kat arttı donmalar yok.
    Iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astronot1997

quote:

Orijinalden alıntı: afsin07

Sorununu ne yaptın çözebildin mi?

Evet. Kusura bakmayın yazmayı Unuttum ama sorunu geçen sene çözdüm. Sorun Anakarttaymis zira format ise yaramamıştı bende bios güncelleme yapayım dedim. Anakart bios güncellemesini okumayınca uzantısını değiştirerek zorla okutturdum. Bu sayede Anakarti bozdum ve birdaha açılmadı. Garantiye verdim iki güne yenisini verdiler. Sorunsuz çalışıyor.
    Performans sıkıntım ortadan kalktı. 2 kat arttı donmalar yok.
    Iyi günler

Sevindim iyi akşamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.