Şimdi Ara

Ultra Düşük FPS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, yaklaşık 1 ay önce bilgisayarımı temizleyerek format attım. Ondan sonra aldığım değerlerde ütopik FPS değerleri görmeye başladım Silkroad Online gibi bir oyunda bile 1 FPS'e düştüğüm anlar yaşıyorum, Baldurs Gate'de sinematik girmediği anlarda 20 FPS'leri görüyorum tüm donanımlarım çalışıyor ve ısı değerlerinde hiç bir problem olmadığını görüyorum ama bu sorunu yaşamaya devam ediyorum. Grafik kartını GeForce Experience üzerinden güncelledim. Hatta ek olarak tarayıcı üzerinde yaptığım işlemlerde bile ultra yavaşlamalar var 32GB Ram slotum olmasına rağmen. En son CPU-Z üzerinden bir Benchmark testi yaptırdım değerlerin düşük olduğunu düşünüyorum sorunun kaynağı CPU diyebilir miyiz? Kesin bir kanıya varıp o donanımı satın almak istiyorum, ek olarak önerilerinize açığım.

Donanım Bilgileri;

CPU: AMD Ryzen 5 3400G

Ana Kart: MSI A320M-A PRO (MS-7C51)

Bellek: 16x2 GB DDR4 3200 MHz

Grafik Kartı: NVDIA GeForce RTX 2060 SUPER

Benchmark Testi:

Ultra Düşük FPS Sorunu

• Anakart üreticisi sitesinden anakart modeliniz için paylaşılan chipset ve diğer sürücüleri kurun.

Ekran kartı driverını nvidianın sitesinden indirin.

• Fleizean F kullanıcısına yanıt
    Güç kaynağınızın tam marka ve modeli nedir? MSI afterburner + RTSS ile ekran kartı ve işlemci kullanımını kontrol edin. Dahili ekran kartını kullanmadığınıza emin misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

deneyeceğim hocam önerileriniz için teşekkür ederim.

• Fleizean F kullanıcısına yanıt

Arkadaşın bahsettiği gibi monitör kablosunu anakarta takmadınız değil mi? Ekran kartına taktığınızdan emin olun.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

o kadar acemi değiliz hocam ayrıca psu kaynaklı sorun olduğunu sanmadığım için arkadaşın sorusunu cevaplamadım diğer önerileri deneyeceğim yakın zamanda bir bios update almış onunla alakalı mı diye bakacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.