Şimdi Ara

Cinemaximum'da çalışıyorum, merak ettiğiniz merak ettiklerinizi bu başlıkta yanıtlıyorum. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
9
Favori
52.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadikoy Nautilus'teki Cinemaximum'da misiniz hocam? Daha yeni gittik oraya arkadasla. Hatta 50 kurusluk sarelle gofrete 4 TL aldilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brother Louie

Kadikoy Nautilus'teki Cinemaximum'da misiniz hocam? Daha yeni gittik oraya arkadasla. Hatta 50 kurusluk sarelle gofrete 4 TL aldilar.

Ne geçiriyorlar be

• Hafta sonu ucuzlatmaları lazım daha çok müşteri çekmek için daha da artırıyorlar.
    Fiyat tarifesi standart mı salon işletmecisine mi kalmış?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahlaki Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Brother Louie

Kadikoy Nautilus'teki Cinemaximum'da misiniz hocam? Daha yeni gittik oraya arkadasla. Hatta 50 kurusluk sarelle gofrete 4 TL aldilar.

Ne geçiriyorlar be

Kesinlikle haklisiniz. Bilerek fiyat da yazmamislar. 50 kurusluk gofret ne kadar olabilir ki diye kasaya gittim. Para ustunu ve fisi gorunce sok oldum ama is isten gecti.

• Forum donanım üyelerine bedeva fillmm kampanyası aç qnq

• Hortlucak ama geçen sene kasım dan 2014 nisanına kadar çalıştım ulan neler yaşamadım ki sinema yansa benden bilceklerdi adım çıkmıştı 9 a inmezdi 8 e :D ne macera yaşadım çalıştıgım süre boyunca biri röpörtaj yapsada anlatsam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicey59

Hortlucak ama geçen sene kasım dan 2014 nisanına kadar çalıştım ulan neler yaşamadım ki sinema yansa benden bilceklerdi adım çıkmıştı 9 a inmezdi 8 e :D ne macera yaşadım çalıştıgım süre boyunca biri röpörtaj yapsada anlatsam :D

Merhabalar,
    Yaşadığınız maceraları anlatırmısınız sicey59 bey?

:) anlat knk
    Sinema da çalışmak rahat kolaydır herhalde? Work and travel için düşünüyordum da

• Yildizlararasi filmi Bursa'daki salonlarda gosterime gimedi? Fb uzerinden sikayet yazdim. Filmin hangi sehirde ve salonda gosterime girecegini yapimci sirket belirliyor diye komik bir cevap yazdilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: veledim10k

Yildizlararasi filmi Bursa'daki salonlarda gosterime gimedi? Fb uzerinden sikayet yazdim. Filmin hangi sehirde ve salonda gosterime girecegini yapimci sirket belirliyor diye komik bir cevap yazdilar.

Sorma hocam ya sadık bir Carrefourcuyum ama Koruya gitmek zorunda bırakıyorlar insanı, Dracula'ya gitmek istemiştim gelmedi, Interstellar gelmedi ve Interstellar'a bakarken Fury'yi de göremedim ve bu yıl çok sık sinemaya gidemiyorum, kim bilir arada daha hangi filmleri getirmediler de ben farketmedim. Bir kaç kalitesiz Türk filmi için ne filmleri getirmiyorlar, Hobbit'i de getirmezlerse işim biter Bursa Carrefour Cinemaximumla artık, dellendim iyice

• Kola kapaklarını biriktirip az gitmedim yazın. Şimdi ne kampanyalar var ve gelecek. gnçtrkcll vs ?
  • en çok merak ettiğim şey.. Bazı filmler bazı salonlara gelmiyor. Bununla ilgili genelde film dağıtıcıları suçlanıyor.. mesela en iyi oskar filmini alan 12 Yıllık Esaret çoğu salona gelmemişti ve cinemaximum a twit attığımda film dağıtıcılarını suçladılar.. ama pek tatmin olmadım.. sonuçta film dağıtıcıları niye her sinemaya vermek istemesin filmi diye düşündüm.. sizin bilginiz varmı?
  • Filmler neye yüklü olarak size geliyor ? Kopyalama imkanı yok mu ?
  • hocam nasıl indirimli bilet alabiliriz? bazı kişiler aldıklarını söylediler 20 tl lik bileti 6 tl ye almışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaHaN96

Ya arkadaş kendinizden utanın ya.Milletin cebini hortumlamaktan başka bir şey değil Cinemaximum kusura bakmayın.

Tamam sineması kaliteli ama bu kadar da pahalı olmaz ki arkadaş! Ben Elazığ'da oturuyorum burada 3D film öğrenci fiyatıyla 8-10 tl.Mısır da 3 tl,kola 2.5 tl.Zaten sinemadan kazıklıyorsunuz,insan film arasında mısır,bilmemne alsa hoop 20 tl de oradan alıyorsunuz.Yazıktır günahtır verdiğiniz hizmet kadar para alın.Bir halt yok gösterişinizden başka.

Geçen fiyatlara bakayım dedim orta mısır+kola 14 tl.bir kola daha alsan oluyor sana 20-21 tl.Aradaki zıplayış nasıl bir kutu koladan kaynaklanabiliyor açıklar mısın?

Valla büyükşehirde yaşayanların Allah yardımcısı olsun.Sömüren sömürene...

kardes sen iyisin yine ben istanbuldayim 3d filmlerin fiyati 18 19 lira

• filmleri dağıtıcısı o sinemanın iş yapma ve bölgesine göre belirliyor verecek yerleri... Mesela anadolunun ücra bi köşesine gidip amerikan filmini vermiyor, klasik türk filmini veriyor. Çünkü adam türk filmine gidileceğeni biliyor, diğeri boş salona oynayacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: sicey59

Hortlucak ama geçen sene kasım dan 2014 nisanına kadar çalıştım ulan neler yaşamadım ki sinema yansa benden bilceklerdi adım çıkmıştı 9 a inmezdi 8 e :D ne macera yaşadım çalıştıgım süre boyunca biri röpörtaj yapsada anlatsam :D

Merhabalar,
    Yaşadığınız maceraları anlatırmısınız sicey59 bey?

:) anlat knk
    Sinema da çalışmak rahat kolaydır herhalde? Work and travel için düşünüyordum da

Rahatlığına çok rahat ama bi müdürümüz vardı sorma gitsin çekemiyodu beni bi sürü kız arkadaşım vardı hep söylüyodu birini ayarlasana birini ayarlasana bana diye bi gün telsiz verdiler bununla haberleşcez die salon 1 tarafını papaz çeşme tarafında iki ölü bi yaralı var die tarif ettim :D koptular daha neler neler yazılmaz :D

• Beyler bi avmdeki şubelerine gidip iş başvurusu yaptım form doldurarak; ne zaman cevap gelir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawlss

Beyler bi avmdeki şubelerine gidip iş başvurusu yaptım form doldurarak; ne zaman cevap gelir acaba?

Bende netten yaptm ne zaman donerler

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.