Şimdi Ara

Cinemaximum'da çalışıyorum, merak ettiğiniz merak ettiklerinizi bu başlıkta yanıtlıyorum. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
9
Favori
52.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum istanbulda ne zaman gitsem aşırı kalabalık oluyor. 5 kişinin bakıcağı vezneye 2 kisi bakıyor ve çalısanlarınız ukala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmden çıktıktan sonra ana koridorda başka bi filme girsek(yer alınmamış yere otursak) anlama ihtimaliniz ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

Filmden çıktıktan sonra ana koridorda başka bi filme girsek(yer alınmamış yere otursak) anlama ihtimaliniz ne kadar?

Çalışan değilim ama yanıtlayayım. Koltuklarda sensör vardır, onun için katlı dururlar. Sistem monitöründe koltuklar vardır ve oturulmayan koltuklar kırmızıdır. Oturulan koltuklar ise yeşil. Bu nedenle içeride kaç kişi olduğunu ve hangi koltuklara oturduklarını bilirler. Bu sayede pekte bilet kontrolü yapmazlar.
  • Geçen gün full salona kaçak girip merdivende oturup seyretmiştim filmi. Size bir zararı olmasa gerek. Nasıl olsa filmden para kazanmıyormuşunuz.
  • 2 tl karşılığında satılan 3d gözlükleri filmin sonunda topluyorlar. Vermek zorunda mıyız? Konya Kent Plaza da bulunan cinemaximum da bu sorunu yaşıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

quote:

Filmden çıktıktan sonra ana koridorda başka bi filme girsek(yer alınmamış yere otursak) anlama ihtimaliniz ne kadar?

Çalışan değilim ama yanıtlayayım. Koltuklarda sensör vardır, onun için katlı dururlar. Sistem monitöründe koltuklar vardır ve oturulmayan koltuklar kırmızıdır. Oturulan koltuklar ise yeşil. Bu nedenle içeride kaç kişi olduğunu ve hangi koltuklara oturduklarını bilirler. Bu sayede pekte bilet kontrolü yapmazlar.

Hayallerimi yıktın

• Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePoine

Sevişen sevgililer için dediğim gibi eğer bir tık daha ileri giderlerse müdahalede bulunuyoruz,

Filmin bize gelişi diye bişey yok örnek veriyorum xx filmine 10 kişi gelmişse gün içinde filmci onun parasını alır. Biz herhangi bir ücret ödemeyiz biz sadece büfeden kazanıyoruz. ve reklamdan tabii herkesin merak ettiği soruyuda bu cevapta karşılamış olalım. Reklamların uzun olmasının sebebi şirketin sadece büfe ve reklamdan para kazanmış olmasıdır..

Bir tık nasıl bir şey oluyor hocam biraz daha açabilir misiniz

• şeride fazladan kare ekliyor musunuz ?
  • şeride fazladan kare derken onu tam anlamadım açarsan daha fazla yardımcı olabilirim.

@mr.legend bir tık ilerisi çıplak konuma gelecek şekilde ileriye giderlerse :)
  • quote:

şeride fazladan kare derken onu tam anlamadım açarsan daha fazla yardımcı olabilirim.

@mr.legend bir tık ilerisi çıplak konuma gelecek şekilde ileriye giderlerse :)

Makinist ne iş yapar ?
  • quote:

Evet başlıkta belirttiğim gibi Cinemaximum sinemalarında çalışıyorum, merak ettiğiniz soruları başlık altında cevaplıyacağım...

P.S : İşletme sormamak kaydı ile...

salonlardaki kameraların özellikleri nasıl XD

• Patlaklar kac para
    Imaxte kova ve 2 icecek 25 tl ve bana cok pahali geldi

• İste universiteli kartima cinemaximumlardan 1 bilet alana 2 bilet hediye kampanyasi gelmisti. Bende gecen ay 1 bilet almistim ama 2 kisilik hediye kodu gelmedi. Nasil yapabiliriz onu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sevişen sevgililer için dediğim gibi eğer bir tık daha ileri giderlerse müdahalede bulunuyoruz,

Filmin bize gelişi diye bişey yok örnek veriyorum xx filmine 10 kişi gelmişse gün içinde filmci onun parasını alır. Biz herhangi bir ücret ödemeyiz biz sadece büfeden kazanıyoruz. ve reklamdan tabii herkesin merak ettiği soruyuda bu cevapta karşılamış olalım. Reklamların uzun olmasının sebebi şirketin sadece büfe ve reklamdan para kazanmış olmasıdır..

Ne gibi müdahaleler yapıyorsunuz hocam.

• Gecen sizi opt istanbul da gordum bir kizdan numarasini aldiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

quote:

cinemaximum maltepe de koltuklar katlı değil mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: swashbucker

Açıkça sorucam.Boş bir salonda pek görünmeyen bir yerde oral yaptırsak, müdahale ediliyor mu? Görünmeyecek şekilde olucak ama.Mont altından falan insan da yok salonda.

• Engelliler için indirim varmı ?

Varsa ne kadar ve de ne zamanlar ?

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneFocus -- 13 Şubat 2014; 8:36:06 >
  • indirimli bilet alma hakkınız var mı çalışan olarak ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.